YAZAR NOTU

140 8 8
                                    

Yazar notu demek ne kadar doğru bilemiyorum ama ana karakterlerin fiziksel özelliklerini bölüm aralarına sığdırmayı bir türlü beceremiyorum.Buradaki amacım da özelliklere biraz olsun açıklık getirmek.Umarım tasvirleyebilirim.Hadi başlayalıım.

Devrim Solmaz:Helin'in abisi.24 yaşında.Esmer-kumral arası bir teni ve açık kestane renginde kısa saçları var.Kilolu ya da zayıf değil.Tam olması gerektiği gibi.Boyu 1.87.Belli belirsiz kaslara ve düzgün bir vücuda sahip.

Güneş Ulu:1.80 boyunda.Sarışın.Altın sarısı saçları ve yanık bir teni var.Oldukça kaslı.Gözleri şu her durumda renk değiştiren türden.Ela gibi.Yüzüne yakışan kemerli bir burnu var.Son derece etkikeyici ve seksi biri.18 yaşında.

Uğur Şahin:Kumrala kaçan bir buğday tenli. 1.85 boyunda.22 yaşında.Oldukça fit ve vücuduna yakışan belirgin kasları var. Kumral saçlı. Deniz mavisi iri iri gözlere ve upuzun kirpiklere sahip.Düz bir burnu ve oldukça sert bir çehresi var.

Helin Solmaz:Gelelim ana karakterimize.Fiziksel özelliklerinin dışında biraz iç dünyasından da bahsedeceğim.Helin son derece çekici biri.Erkek karakterlere oranla ufacık kalıyor. 1.62 boyunda.17 yaşında.Kilolu veya zayıf değil.Güzel,kavisli bir vücuda sahip.Uğur'unki gibi iri iri gözlere sahip ama gözleri çikolata kahvesi.Tıpkı abisininki gibi kumrala kaçan esmer bir teni var,saçları kızıl- kahve.Omuz hizasında kısa saçları ve kakülleri var.Oldukça güzel,çekici biri.Ama Helin bunların farkında değil. Kendisi hakkında boylu boyunca hiç düşünmemiş ve güzelliğinin de farkında değil.Bu nedenle Güneş'in iki yıldır peşinden koştuğundan ve ilgisinden bihaber.İç dünyasında yaşayan biri.İçine kapanık ve soğuk.Hayatında bir kere sevgilisi olmuş.(ufak bir spoiler:20'li bölümlerde bu tek eski sevgilisi de olayların içine girecek,oldukça sorun çıkartan biri olur kendisi)

Biraz aceleye geldi ama umarım bir nebze de olsa açıklayıcı olmuştur.

FIRTINAWhere stories live. Discover now