hospital? NO

237 19 4
                                    

Ad Niall:

Vandaag de dag is het een maand geleden dat we niet doorgingen met de X-factor, maar vandaag wordt het beter vandaag gaat Simon ons een contract aanbieden waardoor we nog altijd onze dromen kunnen waarmaken.

Ik weet dat ik vorige week nog dacht dat ze beter afwaren zonder mij geen schrik dat denk/weet ik nog altijd maar ik heb beloofd aan Juliët om geen haat meer te lezen of het gewoon te negeren en ja het gaat beter als ik dan gewoon maar doe alsof ik bij One Direction hoor.

"Ni waar zit je met je gedachten?" vraagt Louis. "Uh wat?" vraag ik. "Waar zat je met je gedachten?" "ik dacht aan One Direction." zeg ik. "Oh okay maar kom Simon wacht." zegt Louis ik knik en stap uit de auto en ga naar binnen samen met Louis waar de rest staat. Liam zegt waar we moeten zijn en ik loop achter de rest aan. Ik weet niet wat ik moet verwachten. We krijgen een contract van Simon maar we hebben wel niet gewonnen. Zou hij ons zo goed vinden? Of vindt hij de rest zo goed.

Nee Niall niet zo denken. Simon vind je goed dat heeft hij zelf gezegd. Spreek ik mezelf toe.

Ik luister naar de jongens die wat aan het praten zijn en wandel traag verder. Mijn buik doet zeer waardoor ik vandaag nog niets gegeten heb. Tegen de jongens heb ik niets gezegd, anders maken ze hun te veel zorgen omdat ja ik altijd honger heb.

"Ni kom je?" vraagt Louis ineens en ik zie dat Louis alleen nog in de gang staat en de rest zal al in de kamer zijn ik knik en stap verder door. Elke stap dat ik zet doet zeer maar ik probeer de pijn tegen te gaan. Ik mag geen mietje meer zijn. Ik ben een jongen en jongens zetten door.

Als ik binnenkom geef ik Simon een hand en ga op een stoel zitten. Harry kijkt me raar aan doordat ik een hand gaf inplaats van een knuffel maar ja. "Dag jongens, ik wil jullie zoals jullie weten een contract aanbieden. Hier is het contract lees het maar door en als jullie akkoord zijn kun je daar tekenen." zegt Simon en geeft ons allemaal een blad. Ik begin het te lezen maar na een tijdje dansen de letter voor mijn ogen waardoor ik stop en kijk naar de bureau voor mij.

Na een tijdje gaat het beter en onderteken ik gewoon het contract. Ik vertrouw Simon. Niet lang daarna geven de andere jongens ook het contract af. "Omdat jullie nog jong zijn en dus nog geen auto kunnen rijden. Wordt Paul jullie chauffeur en ook jullie hoofd bodyguard." zegt Simon en roept Paul. Er komt een struize man nar binnen die zich voorstelt als Paul. Daarna stelt hij ons nog voor aan zwangere Lou, Josh (onze drummer), Dan en Sandy onze gitaristen en jon voor de keyboard.Ook leggen we de datums vast voor onze tour die al binnen een week begint. We moeten dan ook elke dag oefenen zodat we al de liedjes goed kennen.

Wanneer Simon vraagt waar we allemaal naar toe willen. Kan ik het niet meer inhouden. "Simon?" vraag ik zachtjes en hij kijkt mijn kant op. "Ik ga even naar het toilet." zeg ik en Simon knikt. Ik ga naar de deur doe die open sluit hem en ren naar het toilet. Wanneer ik er ben laat ik er alles uitkomen.

Het doet echt pijn en ik snap het niet ik heb vandaag niets gegeten en toch komt er wel wat uit. Ik spoel mijn mond en ga tegen de koude muur zitten. Ik voel me echt niet goed, heb het snikheet en voel mijn hoofd bonken. Ik probeer op te staan wat niet lukt waardoor ik tegen de muur blijf zitten.

"Ni?" vraagt Liam die na een tijdje binnekomt. Ik kijk hem aan en zie de bezorgdheid op zijn gezicht staan. Hij komt naar me toe. "Ni dit is niet goed we gaan naar het ziekenhuis." zegt Liam als hij aan mijn hoofd voelt. "Nee Liam niet naar het ziekenhuis neee!" roep ik waardoor Liam schrikt. "Niall..." begint hij maar ik schud hevig mijn hoofd waardoor de pijn nog eviger wordt. "Li alstublief niet ik wil niet." zeg ik. "Oke als jij het niet wilt gaan we niet maar als het overmorgen niet beter is gaan we wel naar het ziekenhuis." ik knik. "Beloof het?" vraag ik. Liam kijkt me aan. "Beloof het! Vraag ik nu harder waardoor Liam geen keus heeft. "Ik beloof het." zegt Liam en ik pak meteen men hoofd vast door al deze inspanningen voel ik me nog slechter als daar net en verdwijnt ineens al de energie die ik nog heb uit mijn lichaam. Het enigste wat ik nog weet is dat Liam zijn T-shirt heeft uitgedaan en me daarna heeft opgepakt en luisterend naar zijn ademhaling val ik inslaap.

Why do they hate me?Where stories live. Discover now