let's go

203 18 2
                                    


Extra lange update! Doordat ik al even niets meer heb upgeload! Veel plezier!

Ad Niall:

Samen met de jongens zit ik te wachten tot we op mogen. Tot nu toe heeft nog niemand me beledigd. Maar als ik op twitter sta zie ik dat er een nieuwe trend is #cutyourselfNiall. Misschien is dat beter dat ik het dan ook echt doe, zullen ze me dan leuker vinden. Omdat ik geluisterd Ik kijk naar de jongens en zie ze allemaal op hun gsm zitten. Ik sta op en ren naar buiten. Ga een random kamer binnen en gelukkig is het de keuken. Ik neem een scherp mes en ga achter de deur zitten. Zodat als iemand binnen komt, ze me niet kunnen zien en ik de tijd heb om er iets over te doen. Snel maak ik de eerste sneeën. Het doet pijn maar eigenlijk voelt het ook wel goed. De eerste keer dat ik het deed was het pijnlijker. Snel maak ik er voor de jongens, simon en paul ook een en dan als laatste een grotere voor de fans. Wanneer ik mijn arm wil afspoelen, krijg ik barstende hoofdpijn. Met mijn handen ga ik naar mijn hoofd, proberend de pijn te doen stoppen. Maar het lukt niet, het doet alleen maar meer pijn. Tranen lopen over mijn wangen, bloed stroomt uit men mond. Doordat ik natuurlijk weer eens zo slim was om op mijn tong te bijten.

Het enigste dat ik kan doen is hopen dat de pijn ophoud. Ik voel hoe men maag begint te draaien en hoe langzaam de ene boterham die ik binnen heb naar boven komt. Met een hand neem ik een emmer en geef erin over. Terwijl de pijn in mijn hoofd sterker wordt.

Wat is er toch aan de hand, de hoofdpijn, niets kunnen binnenhouden. Haat de wereld me dan echt zo erg? Maar hoe meer ik erover nadenk hoe meer de hoofdpijn toeneemt. Ook voel ik me al wat lichter in men hoofd doordat de sneeën nog steeds bloeden.

Misschien is dit hoe mijn leven moet eindigen?

Ad Harry:

"Jongens waar is Niall?" vraag ik als ik mijn gsm wegleg en zie dat Niall er niet meer is. "Is waarschijnlijk gaan eten." antwoord Zayn en ja dat kan wel. Niall heeft altijd wel honger.

"Jongens ik denk dat er meer aan de hand is." zegt Liam die zijn gsm laat zien. Drie hastags zijn populair op twitter. #onedirectionfirstconcert #paris en dan eentje die mijn hart sneller doet kloppen op een negatieve manier #cutyourselfniall. "Jongens we moeten Niall gaan zoeken." zegt Louis en we staan allemaal meteen op. Iedereen gaat een deur binnen omdat we het hier natuurlijk niet kennen.

Ik zie dat ik in de keuken ben. Ik kijk rond of ik Niall ergens zie maar dat is niet. Waar zou hij toch kunnen zijn? Ik wil terug weg gaan maar zie precies iets achter de deur. Als ik de deur dicht doe, zie ik wie het is. Het is Niall. Hij zit tegen de muur terwijl zijn T-shirt vol hangt met bloed, net zoals de grond en zijn arm. Zijn handen zitten tegen zijn hoofd aangedrukt terwijl er tranen over zijn wangen rollen. Ik weet niet wat ik moet doen. Ik ren naar buiten en roep de jongens. Liam komt als eerste en schrikt als hij Niall ziet. "Niall hoor je me, Niall?" vraagt Liam. "Niall?" vraag ik zachtjes. "Laat het stoppen." roept Niall waardoor ik verschrikt een stap achter uit zet. Liam daarentegen. Begint naar ons te roepen. "Haz pak een koud washandje, lou zorg voor een windel en Zayn haal een topje en een trui."

Liam neemt Niall vast en gaat ermee naar de andere kamer. Ik weet niet wat hij daar gaat doen maar tijd om na te denken heb ik niet. Ik maak het washandje nat en ren dan naar de kamer erover. Daar zie ik dat het een badkamer is, liam heeft Niall in een koud bad gestopt. Het blauwe water ziet ondertussen rood. Geen tijd om te jammeren Haz! Zeg ik tegen mezelf en geef Liam het washandje. Liam legt het meteen tegen zijn hoofd. Even later komt Louis met de windel en daarna zayn met de kleren. Gelukkig heeft hij ook nog een broek en een boxershort mee want alles hong vol met bloed. "Li mag ik het anders verder doen?" vraagt Lou. "Natuurlijk, we laten jou wel even alleen." zegt Liam. Maar ik blijf staan, ik kan het nog steeds niet geloven. "Kom Haz." zegt Zayn die me meetrekt en uiteindelijk de deur sluit. "Jongens we moeten er vanavond iets aandoen, dit kan niet meer! Straks zijn we hem kwijt." zeg ik en Liam en Zayn stemmen mee in. "Kom we gaan een plan bedenken.Want je hebt gelijk. Toen ik zijn T-shirt uitdeed zag je zijn ribben er al goed uitkomen. Niall is niet meer Niall. De echte Niall hield van eten maar de nieuwe Niall hongerd zich uit" zegt Liam en samen gaan we naar de kamer waar we eerst zaten.

Ad Louis:

Waarom Niall? Vraag ik me af als ik kijk naar mijn neefje. "Lou men hoofd." hoor ik Niall zachtjes zeggen. "Hey, het komt goed, ik haal zo meteen een pilletje voor je. Maar Niall waarom ben je zo mager en waarom heb je jezelf pijn gedaan." "ze wilden dat en alles wat ik eet komt er meteen terug uit." hoor ik hem zachtjes zeggen. Snel pak ik een handdoek en droog hem af. Als ik het water heb laten weglopen. Ik doe zijn boxershort aan en daarna zijn zwarte broek die veels te groot is. Daarover doe ik zijn crazy mofos top. Ik pak hem op in bruidstijl, neem de windel en zijn trui en ga naar de rest. Ondertussen ligt Niall te slapen. Hij is zo schattig, lief, grappig waarom haatte mensen hem? Wanneer ik binnenkom met Niall geef ik de windel aan Liam en Harry doet Niall zen top naar boven. Tranen vormen zich in Harry zijn ogen. "Waarom doe je dit jezelf aan?" vraagt Harry zich zelf hardop af. "Haz hij kan hier niets aandoen, hij eet maar het komt er meteen weer uit. Heeft hij me daarnet verteld." zeg ik zachtje. "Ja Li hij moet naar de dokter, maar eerst gaan we zien of het morgen beter gaat." zegt Zayn als hij ziet dat Liam iets wilt zeggen. "Liam heb je iets tegen hoofdpijn?" vraag ik en Liam geeft me een pilletje. "Ni wakker worden, hier is je pilletje en zo meteen mag je verder slapen." zeg ik. "Dankje en nee ik ga mee optreden. Ik moet het doen." zegt Niall en ik weet als hij iets wilt doen dan kan ik er niets aan doen om zijn gedachten te veranderen. "Niet alle fans haatte me, voor diegene ookal zijn het er niet veel ga ik optreden. Ik hou van hun." zegt Niall. En net op dat moment komt Paul zeggen dat we op moeten, ik zet Niall op de grond maar ondersteun hem nog wel omdat het kan zijn dat hij anders valt. Samen met Harry ondersteun ik niall. Liam staat naast me en Zayn (die Niall zijn trui vast heeft) naast Harry. En zo gaan we op bij ons eerste concert. Let's go!

Why do they hate me?Where stories live. Discover now