EFGAN VEDA ~ Ölüm Allah'ın emri şu ayrılık olmasa...

11.9K 487 150
                                    

İlk defa bir veda bu kadar mutlu etti beni... İlk defa emanetimi güvenerek bir başka ele vermek bu kadar içimi sevinçle doldurdu. İlk göz ağrım, ilk nefesim, ilk heyecanım wattpad için burada son buldu.

Bu bir veda değil... Yeni bir başlangıç. Kitabın gerçek finali de bu değil aslında. Zaman atlamaları, geçiştirilen olaylar, bu ne oldu diye sorulan soruların cevapları ve bu bölümün sonunda okuyacağınız olayın devamı... Hepsinin bir cevabı var elbet. Ama bu platformda değil. Kokusunu içinize çekerek okuyacağınız Efgan kokulu sayfalarda.

EFGAN KİTAP OLUYOR!

Peon Yayınları farkıyla evlerinize misafir olmaya geliyorum. Efgan kokusu üstünüze sinsin diye sizler için Efgan'lı satırlar yazmaya devam ediyorum. Beni bu yolda yalnız bırakmayacağınızı biliyorum elbette.

İnstagram da ve Twitter da #efgankitapoluyor etiketiyle paylaştığınız her resim, her satır, her yorum ve her eleştiri başımın gözümün üstünedir. Paylaşılan resimleri de face sayfamızda paylaşacağım. Bana ulaşabileceğiniz hesaplarımı bu hikayede son kez sizlerle paylaşıyorum. İmza günlerinde, yolda, otobüste, okulda, güzel birer tesadüfle karşılaşmak üzere. Son kez;

"Efgan'lı günler!"

Sosyal medya hesapları:

Facebook sayfamız: https://m.facebook.com/afrahayal

İnstagram sayfamız: https://instagram.com/afraduman/

Twitter adreslerimiz: afrahayal ve afraduman

**************************************

EFGANWhere stories live. Discover now