1.New York,XOXO

698 39 16
                                    

Probabil toate miresele radiaza de bucurie,dar nu si eu.Daca m-as vedea acum in oglinda cred ca si eu as fugii de mine.Pot pune pariu ca am cea mai ucigatoare fata a mea.Oare judecatorul a mai intalnit femei in situatia mea,de nu se sperie de mine?Sau prefera sa imi ignore fata chinuita si,in acelasi timp,de criminala in serie,pentru a lua o leafa frumusica?Cine poate stii..Inelul de logodna,cu un diamant urias,alaturi de altele mai mici de pe inelarul meu parca ma ardea.

-Harold Edward Styles,o iei in casatorie pe Blythe Alessandra Grinnger?

-Da!

Vocea lui Harry era clara si puternica.El mi-a pus cercul cu diamante,veregheta,deasupra inelului de logodna.

-Blythe Alessandra Grinnger,il iei in casatorie pe Harold Edward Styles?

Nu! M-am intors spre familia mea.Mama era acolo,spunandu-mi din priviri sa fac ce trebuie,rugandu-ma sa zic da.In schimb,tata parca imi poruncea.

-Da,am spus ezitant si cu o voce tremuranda.

I-am pus veregheta pe deget.

-Prin puterea statului New York,cu care am fost investit,va declar sot si sotie!

Ma bucur ca a sarit peste partea cu 'poti saruta mireasa'.Ne-am intors spre invitati,care aplaudau.El mi-a prins mana si am inceput sa mergem pe covorul de petale.Nunta se tinea la conacul din afara orasului al familiei Styles.Conacul meu si al lui Harry,daruit de parintii lui.Lumea deja se risipise,mergand spre locul special amenajat de catre mama si soacra mea.Sigur ca nu de ele,ci de o firma specializata in astfel de evenimente.Ele doar dadusera indicatii in stanga si in dreapta.Eu si Harry ne-am oprit in fata parintilor nostrii.Mama il tinea in brate pe Chowdy,care purta un costumas de mire,special creeat de un designer pentru haine de catei.Era maro,cu pete albe si avea doar 2 luni.Tata mi-l daruise acum cateva zile.Am intins mainile spre el.

-Hai la mama,Chowdy,am gungurit spre el.

L-am luat in brate,strangandu-l la pieptul meu.El s-a ghemuit in scobitura gatului meu,incepand sa respire regulat.Adormise puiutul meu.

-Blythe,scumpo,semeni cu o printesa!

Sebille,mama lui Harry,m-a tras intr-o imbratisare plina de caldura.Rochia ei bej ii punea trupul frumos bronzat in valoare.Mi-am mutat privirea spre mama mea.Parul ei saten era plin de bucle lejere,iar rochia lunga si plina de cristale ii punea ochii in valoare.Tata si tatal lui Harry s-au retras intr-o parte,discutand despre afacerea de familie.Langa noi au aparut si fratele mai mare al lui Harry,Dean,impreuna cu sotia lui,Danya,si cei doi copii ai lor,Dylan si Josephine.Cumnata mea purta o rochie dementiala,rosie,iar parul ii cadea drept,pe spate.I-am pupat pe toti.

-Matusa Blythe,ce frumoasa esti..

-Multumesc,Jo,si tu esti la fel de frumoasa,printesa.

Pentru o femeie cu doi copii,un baietel blond de aproape trei ani si o fetita bruneta de 9,Danya avea un corp perfect.

-Blythe,trebuie sa mergem sa te schimbi.

-De ce,Danya?

-Plecati in luna de miere!

-Ce?!

N-am mai avut timp sa reactionez,ca cele trei femei ma trageau spre conac.Ele mi-au scos repede rochia incredibil de grea si mi-au desfacut parul,imbracandu-ma intr-o rochie alba si scurta.

-Ok,toate bagajele voastre sunt in masina,avionul particular va asteapta la aeroport..

-Pot sa stiu unde plecam?

-Indonezia!Bali,mai exact!

Waw,nu ma steptam la ceva chiar atat de exotic.Mi-am luat geanta si am iesit,salutand pe toata lumea si intrand in Mercedesul Amg negru al lui Harry.

Vinovați : 1.2Forced MariaggeWhere stories live. Discover now