6.Secrete din trecut

403 21 3
                                    


Sunete de stupefacție au ieșit din gurile lor.Blythe însăși era suprinsă.

-Poftim?aproape a țipat ea.

Mai că s-a catapultat de pe scaun,sărind în picioare și sprijinindu-se cu indexul degetelor de lemnul dur al mesei de mahon.Unghiile i-au jucat pe suprafața lăcuită,iar ochii îi erau mijiți.Dorința bunicului ei reprezenta punerea în scenă a ororilor vieții ei.

-Sediul central este in New York,deci nu există nici un inconvenient,a spus bunicul ei.

-Ba sigur că există și e faptul că eu nu am de gând să fac asta.

Toată masa a facut ochii cât farfuriile,iar gurile aproape că atingeau podeaua.

-Dar știu că ești pantaloni-nebuni,verișoară,a râs Freya.

Blythe nu găsea nimic amuzant în situația de față.

-Nu am o pregătire necesară,a încercat ea să găsească o rezolvare.

Georgia-Rose s-a ridicat în picioare și a luat cuvântul:

-Dacă ea nu vrea,o pot face eu,bunicule.Eu am pregătirea necesară.Am fost șefă de promoție la Notre Dame,a spus,de parcă cineva îi ceruse vreo explicație.

Blythe putea să o vadă pe Oxana dându-și ochii peste cap.

-Stai jos,domnișoară Goody Doi-Pantofi,a spus Dimitri,cel mai mare dintre băieți.Verișoara mea Blythe va face asta.

Roșcata s-a așezat înapoi pe scaun,cu o falcă în cer și una în pamânt.Vărul ei Dimitri o expediase fără drept la replică,ceea ce o făcea pe ea să îl deteste și mai mult decât până acum.Blythe se lamenta în gândul ei,regretând decizia ei de a veni aici.Sau poate..

-O să accept asta,a spus ea.

Toată masa a răsuflat ușurtă.Harry a baut din paharul cu apă,pentru că își simțea gura uscată.Bunicul ei o privea mândru,iar Victoriei i se citea mândria în priviri.

-O să accept asta,dar nu o să conduc eu.

Șocul și groaza i-au trecut pe cei din jurul mesei,dar nu și pe Georgina.Ea era sigură că verișoara ei avea să îi înmâneze ei șefia firmei.

-Președintele firmei va fii soțul meu,Harry Styles.

Fața Georgiei efectiv a căzut.Blythe a zâmbit ludic.Ochii verzi ai lui Harry s-au mărit considerabil.Thelonius își privea nepoata cea mare.Victoria ar fi vrut să zică ceva,dar fiica ei i-a luat-o înainte.

-Bunicule,eu nu înțeleg nimic în afacerile astea.Eu sunt designer.Eu desenez.Transform materiale în haine,nu știu nimic despre afacerile de genul ăsta.Harry..el e cel mai potrivit pentru postul ăsta.El știe atâtea despre afaceri,vorbește de ele și în somn.Îi place ceea ce face și se pricepe la asta.

Thelonius a răsuflat zgomotos și s-a așezat mai bine în scaunul lui asemănător cu un tron.Și-a dres vocea și a susținut privirea nepoatei lui.

-În regulă,sunt de acord să fac asta.

Georgia-Rose a săit in sus de pe scaun.

-Bunicule,cum poți să faci asta?Sau mai bine spus,cum poți să o gândești măcar?El,a arătat cu getul ei lung spre Harry,e un străin!Poate să te escrocheze,să-ți fure toata averea!

-Și presupun că asta e marea ta problemă,nu ?Că o să îl deposedez pe bunicul tău de banii lui,în locul tău?

Harry a vorbit pentru prima dată de când era in camera asta.Tonul lui era unul acid;recunoștea persoanele avare de la depărtare.Famiile mari nu îl intimidau,pentru că el însuși făcea parte dintr-o familie mare.Avea mulți veri de gradul al doilea din partea tatălui,un frate mai mare care avea doi copii și mama lui avea vreo doi frați mai mari.Se simțea destul de bine datorită faptului că soția lui avea încredere  mare în el.El greșișe foarte mult în legătură cu anumite lucruri,dar ea își arătase sufletul bun și îl iertase.Dar existau multe lucruri care îl măcinau pe Harry.De exemplu,sentimentele lui pentru Ivy.Ea fusese lângă el mulți ani la rând,îl ajutase să treacă peste dependența lui de droguri,pe care o dobândise dupa plecarea lui Blythe, și fusese mereu acolo pentru el.Dar aceste motive se băteau cap în cap cu sentimentele de mult ascunse,pentru soția lui.Primul lucru pe care avea să îl facă când ajungea în New York,era o întâlnire cu ea,pentru a lămuri lucrurile.Revenindu-și din gânduri,s-a ridicat în picioare și si-a așezat brațul pe talia soției lui.Blythe a tresărit când i-a simțit palma mare pe șoldul ei.

Vinovați : 1.2Forced Mariaggeحيث تعيش القصص. اكتشف الآن