11.Volumul 2:Vinovați

65 3 2
                                    

-Trebuie să te întorci acasă!

Harry avea niște ochi mari,scoși din orbite.Se învârtea de o oră în jurul soției sale.Se descoperise că Meera fusese mână în mână cu jefuitorii.Ei dispăruseră,dar temerile pluteau încă în cameră.

-Nu pot să stau în aceeași casă cu femeia aia,Harry!

-Ți-ai dorit vreun moment ca acei oameni să te împuște ?

O tresărire scurtă i-a scuturat corpul lui Blythe.Statea pe canapea,față în față cu terapeuta ei.Avea părul prins la spate,dar tot simțea transpirația alunecandu-i pe gât.Ea a ridicat din umeri.

-Poate,la un moment dat.

-Mi-ai spus că te-ai mutat înapoi cu Harry.Este și cealaltă femeie acolo?

-Nu.El i-a cumpărat o casă și a mutat-o acolo,cu fiul ei.

-Simți că el l-a înlocuit pe fiul vostru cu acel nou copil?

-Nu știu.Știu doar că în inima mea,simt cât îl doare.Eu nu mai pot avea copii și asta pare că-l rănește.Dar Dylan și Kiara sunt copiii mei,la fel ca și Silas,chiar dacă el nu mai traiește.

Terapeuta a privit-o blând.

-Copiii pierduți în pântec nu cunosc frica,nu le-a fost niciodată frig,foame,nu au fost niciodată singuri,și cel mai importantau simțit mereu iubirea mamei lor.

-El era perfect sănătos și l-au ucis,a spus Blythe tăios.

Terapeuta a abandonat subiectul.

-Spune-mi despre Dylan.Ți-ai dorit vreodată să fi fost el în locul tău?

-Dylan este fiul meu în aceeași măsură cât a fost și Silas,cât e și Kiara.Mama lui l-a dat,alegând-o pe sora lui.Chiar ea mi-a spus că este agresiv,dar în ziua când i-am văzut vânătaia ascunsă de o ureche am știut că el doar riposta.Nu l-am născut eu,dar sunt mama lui și-l iubesc.Nu mi-aș fi dorit ca el să fie în locul meu,și o să-ți spun de ce:dacă el era cel atacat,aveam să plec de acolo fără nici un fiu,în loc de unul.Dacă el ar fi pățit ceva,aș fi murit.

Blythe a oprit orice proiect care avea legătură cu QUEEN B STORES,cu revista și cu aripa de modă a Styles Consolidated.Toate magazinele au fost închise,tot acest proiect îi făcea prea mult rău.A hotărât să se apuce de a doua ei specializare,avocatura.A deschis o nouă aripă a Styles Consolidated,numită Styles and Grinnger,o apripă cu avocați,care luptau pentru drepturile copiilor,femeilor,familiei și împotriva abuzurilor.Reușise să se răzbune pe cel care îi distrusese sufletul:Louis.Acum el înfunda o pușcărie americană.Anii au trecut,dar nimic nu s-a așezat în viața lui Blythe Styles.

New York,2033

Blythe stătea pe unul dintre foltoliile din apartamentul lor din New York.Harry stătea în picioare și  o privea dur.Era timpul ca ei să discute,amnaseră momentul prea mult.

-Harry,a venit timpul ca noi să divorțăm,a spus Blythe.

-Poftim?

Ea și-a trecut mâna prin păr.Toată iubirea ei pentru el dispăruse odată cu trecerea anilor.Copiii erau mari și ea nu își mai dorea să stea legată într-o căsătorie fără iubire.Dorea să își continue munca,să continue să ajute pro-bono,să ajungă procuror general și Harry o împiedica.

-Este timpul să punem punct acestei șarade.Noi doi ne-am chinuit prea mult unul pe altul timp de 19 ani.Am stat lângă tine în toți acești ani,când ai fost ales primar,când ai făcut fuziunea cu alte firme.Dar tu nu mai însemni nimic pentru mine,decât tatăl fiicei mele.Vreau să fac ce mi-am propus. Încă cateva cazuri  și o să ajung procuror general.O să fiu mai aproape să aflu cine a ordonat uciderea fiului meu acum 17 ani.O să îi distrug.

Vinovați : 1.2Forced MariaggeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum