3.Bebelusa familie Styles

548 27 3
                                    

33 de saptamani de sarcina

O viitoare mamica,insarcinata in sapte luni si doua saptamani,cu o burtica umflata ca un balon,ar trebui sa stea la pat,sau linistita.Ei bine,nu si persoana mea.Plecasem din New York acum o saptamana si ma facusem comoda in Hamptons.Aprilie era pe sfarsite,iar eu,Lupe si Rissta venisem aici,asa cum hotarasem Craciunul trecut.Fetita mea avea acum cea mai frumoasa camera.Colorata in alb,cu mobila crem si un patut imbracat in satin roz,balansoare,un dulap urias,plin cu hainute si o masuta speciala de schimbat.Eram fericita aici,la mare si plaja,departe de agitatul si poluatul New York.Cat despre Harry,a incercat sa se apropie,cand a vazut cate lucruri pierde din viata copilului sau,inca nenascut.A fost prezent la urmatoarea ecografie,pe care o are acum pe post de tablou,in biroul lui.Nu aveam sa ii refuz evenimente importante,din simplul fapt ca am sentimente pentru el.Poate acoperite de o ura fatisa,dar erau acolo.Stateam,ca de obicei,impreuna cu Rissta,pe doua scaune din lemn alb,pe plaja.Soarele ne incalzea pielea bratelor,iar valurile puternice transmiteau o liniste pana in interiorul oaselor mele.

-Si,te-ai mai gandit la nume?L-am auzit pe Luke spunand ceva de Harriet.

Luke Stanford era noul iubit al Risstei si cel mai bun prieten al lui Harry.Detinea vreo patru sau cinci hoteluri si lanturi intregi de farmacii.Am ras la auzul numelui hidos.

-Cu siguranta o sa imi numesc fiica ca si o iapa de la hipodromul tatei.Harry viseaza la numele asta,dar nu se va numi asa.O sa o numesc Kiara,pentru ca inseamna cea care aduce lumina,pentru ca aduce lumina in viata mea,si Elisabeth.

-Kiara-Elisabeth.Imi place.Suna puternic,un nume de stea mostenitoare!

-Pentru ca asta este bebelusa asta.Mostenitoarea unei mari averi,Riss.

Bateam darabana cu degetele pe burtica umflata.Kiara lovea incet cu piciorusele,ii placea cand fac asta.Chowdy alerga de colo pana colo prin nisip.Acum crescuse si se ingrasase,iar kilogramele in plus ii ingreunau fuga nebuna.Se mai impiedica si cadea fix in nas,dupa care se ridica si o lua de la capat.

-Miss Blythe!Domnul Harry si domnul Luke!

Lupe era in usa,iar Harry cobora deja pontonul pentru a ajunge pe plaja.Rissta a luat-o la fuga,tipand dupa iubitul sau.M-am ridicat de pe scaun,cu burta in fata.Harry a ajuns in fata mea si a ingenunchiat,punandu-si mainile pe abdomenul umflat.

-Buna,mica mea imparateasa,i s-a adresat el.

Ei bine,e putin ciudat sa vezi un barbat vorbind cu o burtica,dar lui nu cred ca ii pasa.S-a ridicat in picioare,privindu-ma in ochi.

-Buna,Blythe.Esti in regula?

Doctora i-a spus lui Harry ca bebelusa receptioneaza orice sunet si orice stare a mea si ca o poate afecta.Asa ca acum are grija cum vorbeste si cum mi se adreseaza.M-am asezat pe scaun,oboseam mai repede acum.Harry si-a luat un loc langa mine si m-a privit.

-Bine,Harry,poti sa nu te mai holbezi?Stiu ca sunt cat un balon,dar nu e nevoie sa imi reamintesti,am zis,bosumflata.

El a schitat un zambet.

-Nu,nu!a spus repede.Ma gandeam cum va arata fetita noastra.Daca va semana cu mine sau cu tine sau cu amandoi..

Intre noi se creea ceva.O legatura pe care nu o putea avea cu nimeni,nici macar cu Ivy,amanta lui.Copilul nostru nenascut ne lega pe viata,si nimeni,nici macar intrusa nu putea rupe legatura asta.Legatura care se forma in ochii nostri,ca un lant invizibil a fost rupta de telefonul lui.El l-a deblocat repede.

-Da,Ivy?

Si atunci,o durere mi-a strapuns abdomenul.Am scos un scancet,iar Harry a lasat telefonul si a sarit spre mine.Am inchis gura inainte sa tip ca din gura de sarpe ca nasc,cand mi-am dat seama ce se intampla.Harry se agita pe langa mine,se inrosise la fata si mai ca lesina.

Vinovați : 1.2Forced MariaggeМесто, где живут истории. Откройте их для себя