Hoofdstuk 20

310 23 0
                                    

Eva pov

'Mama? Mogen wij ook wat drinken?' vraagt Nienke aan mij.
'Ja tuurlijk. Wolfs? Wil jij wat drinken voor de meiden halen?' vraag ik en Wolfs knikt en loopt met de tweeling de kamer uit.
'Gaat het wel?' vraag ik aan Sanne terwijl de tranen in haar ogen komen. Ze is zo bang en angstig de hele tijd. Sanne schudt haar hoofd en ik steek mijn hand naar haar uit en veeg voorzichtig de tranen van haar gezicht.
'Sst, stil maar,' zeg ik zachtjes in de hoop haar een beetje te troosten. Sanne zucht en ik geef haar mijn mobiel weer. Sanne gaat weer verder met Subway Surfers. Vijf minuten later komt de tweeling de kamer binnen, zonder Wolfs...
'Waar is Wolfs?' vraag ik en Sanne kijkt mij vragend aan.
'Hij moest terug naar het bureau,' zegt de tweeling in koor.
'Oké, dat is prima. Willen jullie even bij Sanne blijven? Ik moet even iemand bellen,' zeg ik en de tweeling knikt en dan loop ik de tweeling uit om Marion te bellen.

E is Eva
M is Marion

M: Hey Eva, hoe gaat het daar?
E: Het gaat al iets beter met Sanne, ze vertrouwt mij al wat meer. Maar Wolfs is naar het bureau gegaan en heeft de tweeling hier bij mij achtergelaten. Ik wilde vragen of jij de tweeling wilt ophalen.
M: Is goed, ik kom er nu aan.
E: Bedankt, tot zo.

Dan hang ik op en wil weer terug lopen naar Sanne's kamer als ik gelach hoor van de tweeling. Ook Sanne hoor ik zachtjes lachen. Dan loop ik de kamer weer binnen en ik zie dat de tweeling op de stoelen naast Sanne's bed zit. Ik glimlach naar de meiden toe.
'Wat waren jullie aan het doen?' vraag ik en ga naast Sanne op bed zitten. Eerst schrikt Sanne maar als ze ziet dat ik het ben glimlacht ze moeizaam.
'Niks hoor,' antwoord de tweeling ondeugend in koor.
'We waren filmpjes aan het kijken. Daar moesten we om lachen,' zegt Sanne en pakt mijn hand weer vast. Ik geef een zacht kneepje in haar hand.
Een kwartiertje later word er op de deur geklopt en Sanne verstijfd weer. Lola doet de deur open en ik zie Marion staan. Als Sanne Marion ziet ontspant ze weer een beetje. Ik geef de tweeling nog een dikke knuffel en kus en dan neemt Marion de tweeling mee.

A Fleva StoryWhere stories live. Discover now