Hoofdstuk 39

271 25 1
                                    

Sanne pov

Het is alweer ochtend. Ik lig nog steeds heel strak vastgebonden op een bed. Mijn polsen bloeden en steken... Gisteravond kon ik niet in slaap komen. Ik zag telkens voor me hoe Jake en Alex mij verkrachtten... Gisteravond hebben Jake en Alex mij meer dan 6 keer verkracht. Mijn hele lichaam doet pijn... En is bond en blauw en zit onder de schrammen. Waarom ik? Dan komen Jake en Alex weer binnen en dan begint de nachtmerrie weer opnieuw. Ik wend mijn blik af en de tranen stromen over mijn wangen van de pijn en angst.

Eva pov

Ik word wakker in Wolfs' armen. Ik besluit om hem wakker te kietelen. Even later ligt Wolfs bovenop mij en houd lachend mijn polsen vast zodat ik niks kan doen.
'We moeten nog werken,' zeg ik lachend.
'Nog heel even dan,' zegt Wolfs lachend en begint mij te kietelen. Een halfuur later kleed ik mezelf aan en maak de tweeling wakker. Ik moet Lola vragen waar haar nachtmerries over gingen de laatste wat tijd...

Lola pov

Ik lig in bed op mijn rug en staar naar het plafond. Vannacht had ik weer een nachtmerrie. Het ging over Sanne. Sanne werd ontvoerd en meerdere malen verkracht. Ik zag en voelde haar pijn... Het is gewoon niet te geloven. Sanne is zo'n lief en bijzonder meisje... Zij hoeft en mag dit niet mee maken. Ik besluit om het aan mama te vertellen als ze mij en Nienke zometeen wakker komt maken.
'Meiden, wakker worden,' hoor ik mama zeggen.
'Mam... Ik moet wat tegen je zeggen over Sanne...' zeg ik zachtjes.

Eva pov

Ik schrik van Lola's woorden. Lola droomde dus toch over Sanne.
'Ik zag hoe Sanne werd verkracht... Te vaak,' zegt Lola en ik sla mijn hand voor mijn mond en loop de kamer uit, naar de wc waar ik mijn hele maaginhoud door de wc spoel. Ik hoor geklop op de badkamerdeur die ik net op slot heb gedaan.
'Wolfs...' zeg ik als ik de deur opendoe en laat Wolfs snel binnen.
'Wat is er aan de hand?' Wolfs slaat zijn armen om mij heen en ik leg mijn op zijn schouder. Ik geef hem snel een kus op zijn mond, hij kust me maar al te graag terug.
'Lola had de laatste tijd meer nachtmerries en die hadden te maken met Sanne. Ze is ontvoerd door Jake en nog een andere man, volgens mij heet hij Alex. Lola vertelde dat Sanne meerdere keren verkracht werd door Jake en Alex. Ook zei Lola dat Sanne te vaak verkracht werd. Ik heb zo'n medelijden met Sanne, Wolfs...' zeg ik snikkend in zijn schouder.
'Het komt wel goed, alles komt altijd goed,' zegt Wolfs gerustellend en ik schud mijn hoofd. Als Sanne weer terug is, zal ze waarschijnlijk nog angstiger zijn voor mensen die ze niet kent. Hopelijk is ze dan niet bang voor mij...

A Fleva StoryDonde viven las historias. Descúbrelo ahora