Untitled Part 21

4.6K 244 4
                                    

21chapter


-Mažuti man pagaliau dašuto , kad aš nebeturiu ko prarasti. Gali mane mušti , bet aš nebežadu slėptis. Ir aš supratau , kad jūs nebegalit labiau sugriauti mano gyvenimo. Kas man beliko tai tu ir Kevin. Tad prašau nesudaužyk mano širdies ir neversk gailėtis sutikus tave.

-Marijana,-sušnypštė jis.

-Kas Zayn? Nejau manai , kad tai netiesa? Aš nebe bijau tavęs. Nebijau to ką tu man gali padaryti. A...

-Stokis.

Malik atsistojo. Pasekiau jo pavyzdžiu. Jis smarkiai suėmė mano riešą. Numetes kelis banknotus pradėjo vestis mane iš kavinės. Buvau pervesta per gatvę ir grubiai įsodinta į mašiną. Patogiai įsitaisiusi užsisegiau saugos diržą. Zayn lėkė kaip pamišęs , bet buvau rami , ką aš galiu prarasti? Ogi nieko. Jis sutojo prieš rudą didelį namą. Jis buvo nuošaliau nuo kitų namų. Artimiausias namas už kilometro. Išlipau iš mašinos kaip ir Zayn. Jis vėl tvirtai suėmė mano riešą ir pradėjo vesti į namo vidų. Juodaplaukis atrakino duris ir įsitempė mane į vidų. Galiausiai jis paleido mano riešą. Namas atrodė kiek baugiai matėsi ,kad jame tikrai būna daromi ne normalūs dalykai. Ant grindų mėtėsi švirkštai. Tai privertė mane kiek atsistraukti.

-Vis dar nebijei manęs?,-bauginančiai tarė Zayn.

-Ne Zayn. Tu manęs nebe baugini. Tu tik sumautas bailys. Ką manai pasieksi čia mane atsivežęs? Išgazdinsi? Tada ta...

Antausis į skruostą mane nutraukė. Parkritau ant purvinų grindų. Suraukusi antakius nuo skausmo pakėliau savo žibančias akis į juodaplauki.

-Tylėk,-pitai paliepė.

-Ne Zayn. Niekada , kiek merginų tu taip skriaudi? Kelios taip mirė kaip Raičel? Kodėl leidai jai...

Spyris į pilvą mane užčiaupė. Nespėjus man atsigauti jis persimetė mane per petį ir pradėjo nešti kažkokių durų link. Atidaręs duris numetė mane ant lvos ir iš stalčiau išėmęs antrankius prirakino. Tada atsitraukė ir pažvelgė į mane.

-Pabūsi čia kurį laiką. Niekas čia nesilanko.

Tai taręs jis išėjo iš namo. Sėdėjau tame name viena. Nešaukiau , nes niekas nebūtų išgirdęs. Atėjus nakčiai pasidarė šalta. Šaunuolis Malik , o kaldra tai nepasirūpinai. Susirietusi į kamuoliuką bandžiau užmigti. Kai jau sniūduriavau kažkas subildėjo name. Pramerkiau akis ir suklusau. Vėl bildesys ir artėjantis žingsniai. Tai tikriausiai Zayn. Kambario durims prasivėrus supratau , kad smarkiai klydau. Tarpduryje stovėjo kažkokie trys vaikinai. Jie pamatę mane labai nustebo. Vien iš jų elgesio galėjau suprasti , jog jie apsivartoję. Vienas iš jų pradėjo artintis prie manęs. Va dabar jau pradėjau rėkti , nors ir niekas manęs neišgirs.

Jiems buvo smagu manimi naudotis vis dėl to aš rirakinta ir bejėgė. Būk prakeiktas Zayn. Po kokių keturių valandų jie nusprendė mane palikti ramybėje. Buvau galutinai palūžusi. Mano kūnas buvo sumuštas , o rankomis tekėjo kraujas. Jie mane aprengė ir paliko. Jutai kaip kūnas virpa , o skruostais teka ašaros. Jiems išėjus gulėjau nejudėdama , veidą slėpė plaukai. Nepajutau kaip praradau sąmonę.

Prasibudau nuo nepakeliamo skausmo.Pramerkiau akis ir vėl... Ir vėl aš gyvenime , kodėl aš tiesiog nemirštu ar negana gyvenimui mane prievartauti? Skruostais nusirito dar viena ašara. Veidą vis dar dengė plaukai , o kambaryje jau buvo pradėjo skverbtis saulės spinduliai. Stebėjau duris vis melsdamasi , kad kitas pro duris įžengęs žmogus bus Zayn. Po dar kelių valandų prie namo pasigirdo sustojančios mašinos garsas. Užsidarė trys durelės.

-Dieve Malik jai tu jai ka nors padarei aš tave nudėsiu!,-riktelėjo Dani.

-Aš tik prirakinau ją , daugiau nieko,-piktai atsakė jis.

Kambario durys atsivėrė.

-Kas per..!!,-riktelėjo Dani.

Pakėliau nusilpusia galvą.Mergina pribėgo prie manęs ir švelniai patraukė plaukus man nuo veido , kaklo... Tada atsargiai ir nedaug pakėlė mano maikutę kur turėjo puikuotis nuostabi mėlynė. Mano akys žvelgė į lubas.

-Zay..!

-Tai ne jis,-tyliai tariau.

Kambaryje stojo tyla. Žingsniai artėjo prie lovos , po akimirkos mano riešai buvo laisvi. Dar labiau susiriečiau į kamuoliuką.Ruošus prisitraukiau prie krutinės. Žvelgiau į Dani ranka.

-Kas tai padarė?,-piktai paklausė Zayn.

-Nežinau , jie atėjo naktį,-kalbėjau tyliai abejodama ar jie mane girdi.

-D...

-Vienas jų buvo vardu Derik. Jie buvo apsivartoje,-tyliai pratesiau.

-Aš jį nudėsiu!!!,-suriko Zayn.

Mano kūnas kruptelėjo nuo jo balso. Dar labiau susiriečiau ir užmerkiau akis. Jutau į mane įsmeiktas akis.

-Ją reikia išvežti iš čia,-tarė Dani.

-Aš ją nunešiu į mašiną,-tarė Zayn.

-Aš nenoriu ,kad tu mane liestum,-tariau plačiai atmerkusi akis.

Visi liko šokiruoti. Pirmas į tai sureagavo Liam , jis priėjo prie manęs.

-Aš tave nunešiu gerai?

Linktelėjau. Liam lėtai ir atsargiai paėmė mane ant rankų. Sudejavau iš skausmo , bet negalėjau nieko pakeisti. Vaikinas išnešė mane į lauką. Dani atsisėdo į galą , o aš buvau pasodinta prie jos. Galvą padėjau ant jos peties ir tyliai jai į ausį su ašarom tariau.

-Aš nebijau Zayn , aš tik jaučiuosi nešvari po jų. Jaučiuosi lyg bučiau sutepta.

Dani švelniai mane apkabino. Stengiausi kuo tyliau kukčioti į jos petį.

-Tu tokia nesi,-tarė ji tyliai.

-Esu. Jie padarė daug baisių dalykų su manimi. Aš jaučiuosi lyg manimi tekėtu nešvarus kraujas ir bijau juo užkrėsti Zayn. Bijau , jog jam aš nebetinku , jog po visko vis dėl to aš per purvina jam.

-Nusiramink.

Mašina sustojo. Liam mane nunešė į Zayn butą ir paliko su Dani Zayn vonioje. Ji mane numaudė ir sutvarstė visas žaizdas. Ji vis bandė mane įtikinti , jog aš nesu sutepta ir , kad Zayn taip pat taip nemano , bet jai nepavyko. Galiausiai ji mane paliko pamiegoti. Vos spėjus imigti išgirdau kaip kažkas įeiną į kambarį. Nenorėjau atmerkti akių , norėjau tiesiog likti taip gulėti ypatingai jai tai Zayn.

-Danielle ji manęs bijo,-tyliai ir liūdnai tarė Zayn.

-Ne. Ji tavęs nebijo...

-Tai kodėl ji neleido man jos nunešti į mašiną?,-dar liūdniau tarė.

-Zayn ji mano , kad yra sutepta ir perprasta tau.

-Ką?!,-sutriko jis.

-Tyliau. Ką girdėjei. Ji tavęs nebijo.

-Ji tokia nėra. Ji nekalta , kad jie taip pasielgė su ja ir jie atsiims.

-Ką ruošiesi daryti Malik?

-Pamokysiu kaip liesti merginą prieš jos valę , o įpatingai mano merginą.

Formos apačia

Fire LifeWhere stories live. Discover now