Untitled Part 24

4.6K 242 1
                                    

24chapter


Jis nustebęs žvelgė į mane. Atsitraukiau kelis žingsnius toliau.Buvau priblokšta jo veiksmų. Jis man trenkė už tai , kad pakėliau balsą ar už tai ,kad rūkiau? Nesvarbu...Jis man trenkė.

-Niall gali parvežti ją namo? Aš turiu sutvarkyti keleta reikalų,-tarė šaltai Malik.

Atsisukau į blonde , jis linktelėjo ir parodė , jog sekčiau jį. Net nedvejojau. nubėgau prie mažojo gnomo ir sekiau jam įkandin. Neatsisukau į Zayn , nenoriu jo matyti , nenoriu.

Pasirodo buvau nuklydusi ne per toliausiai. Įsėdusi į Niall mašiną žvelgiau pro langą kaip lietus plauna medžių lapus.

-Jis nenorėjo,-tarė Niall nutraukdamas tylą.

-Per visą tą laiką kol mes kartu aš buvau tik du kartus laiminga ir begale kartų įskaudinta,-atsakiau.

-Zayn turi problemo su sisivaldymu , jam sunku kažką mylėti , kas yra trapus. Jis myli tave , bet Zayn... Zayn mano , jog tu jo nemyli,-kalbėjo jis.

-Gal tai ir tiesa. Aš nežinau ar myliu jį , bet.. bet nebeįsivaizduoju kaip reiktu gyventi , be jo. Man smagu būti su juo , bet vos tik aš paprieštarauju , sulaukiu smūgio arba dar blogiau. Jei vieną dieną jis mane užmuš? Jei jis nesusivaldęs mane nužudys?,-baiminausi tuo kuo pati netikėjau.

-Ar tu pati tiki tuo?,-paklausė airis.

-Ne... Bet ir nesu tikra , kad per savo nesusivaldymus jis man nepadarys nieko siaubingo.

-Jis nepadarys. Jis per daug tave myli,-sumurmėjo jis.

-Iš kur tu žinai?

-Nes jis sumautai visą laiką kalba apie tai kokia tu gali būti nuostabi ir apie kažką kas nutiko tualete , aš nenoriu žinoti kas ten nutiko.

Nuraudau nuo jo žodžių. Vis dar buvau su Zayn švarkeliu. Gal Niall ir teisus , gal man reiktu pasikalbėti su Zayn? Vis dėl to mes gyvename tam pačiam bute. Bet kaip man su juo pasikalbėti , jei jis nesivaldo?

Mašina sustojo prie buto. Padėkojusi blondei išlipau iš jo mašiniuko ir per lietų nubėgau į laiptinę. Lipau laiptais. Neskubėjau stengiausi temti laiką. Žinau , jog Zayn ten nebus , jog gali būti , jog jis šianakt negrįž , bet kažkas viduje norėjo , jog jis būtu ten ir jog jis man pasakytu kaip mane myli. Bet svajonės visad liks svajonėmis. Žengiau į tamsų butą. Nusispyrusi batus ir numetus Malik švarką ant žėmės patraukiau į savo kambarį. Nusirengusi ir nusimaudžiusi užsidėjau pižamą ir kritau į lovą.

Lovoje prasivarčiau ilgą laiką. Bandžiau užmigti. Gėriau arbatą , šiltą pieną , niekas nepadėjo. Galvoje vis sukosi klausimas "Kur Zayn?". Pažvelgiau į telefoną. 03:23. Jo dar nėra. Išlipau iš lovos ir nusprendžiau , jog man reikia jo lovos kitaip neužmigsiu. Nusliūkinusi į jo kambarį palindau po patalais ir užsimerkiau. Jau po kelių minučių miegojau.

-Velnias.

Tylus keiksmas pasiekė mano akis. Apsimiegojusi išsiridenau iš lovos. Pažvelgiau kiek valandų 05:15. Kur jis tiek ilgai buvo? Ant pirštų galiukų nutipenau į virtuvę kur degė šviesa. Prie kriauklės man atsukęs nugarą stovėjo Zayn. Galėjau matyti , jog jo plaunamos rankos vandenį nudažo raudonai. Ant pirštų galiukų pritipenau prie jo. atsistojusi šalia tariau.

-Leisk pažiūrėti,-mano balsas buvo tylus , bet tai vis tiek išgazdino Malik.

-Velnias,-nusikeikė jis.

Atsargiai paėmiau jo rankas. Krumpliai buvo nudaužyti.Pačiupusi virtuvinį rankšluosti nuvaliau tekantį raudoną skyti. Pasistiebusi pasiėmiau vaisitnėlę. Suvilgdžiusi vatelę spiritu tariau.

-Skaudės.

Atsargei priliečiau jo sužeizstus kruplius. Jutau jo akylu žvilgsnį ir tai kiek trigdė mane. Baigusi tvarkyti dešinia ranką , paėmiau kaireją. Galiausiai baigiau ir su ja. Išlridau sulaikytą orą. Jo rankos lėtai pakilo. Kiek prisimerkiau. Taip aš bijojau , jog jis man trenks , bet stengiausi to neparodyti. Jo ranka lėtai ir švelniai prigludo prie skruosto kurį sutrenkė.

-Aš toks idiotas,-tarė jis.

-Ką pasidarei rankoms?,-sušnabždėjua.

-Atkeršijau tiems vaikinams kurie tave skriaudė.

-Kaip suprast Zayn?,-pakėliau savo spindinčias akutes į jį.

-Neleisiu tau eiti į mokyklą jei jos vaikinai nežinos , kad prie tavęs lysti negalima. Neleisiu pasikartoti tam , ką sudeginau.

-Juk žinai , kad sudeginęs tai , nepanaikinsi mano prisiminimų,-tariau.

-Žinau , bet...Bet nežinau kodėl tai padariau.

jo ranka vis dar glostė mano skruostą. Pasukusi veidą pakštelėjau jam į delną. Jis prisitraukė mane prie savęs ir nedelsiant įsisiurbė į manąses lūpas. Bučinys buvo gilus ir nuostabus. Jo lūpos lyg aksomas , švelniai lietėsi su manosiomis.

-Myliu tave ir atsiprašau , kad esu toks storžievis,-sušnabždėjo į manąses lūpas.

-Niall išpliurpė apie tai , kad kalbi apie mane neužsičiaupdamas,-sumurmėjau į jo lūpas.

Zayn nusijuokė ir toliau tesė. Jo rankos nuslydo mano liemeniu ir suėmė mano šlaunis. Apsižergiau jo liemenį kojomis. Jis pasodino mane ant stalo ir dar po kelių minučių aistringo bučiavinimosi atsitraukė.

-Kevin išvyko pas tėvus,-greit suburbuliavo.

Fire LifeWhere stories live. Discover now