Astral Seyahat -2-

4.3K 175 62
                                    

Herkes çok fazla soruyor bu soruyu bu yüzden buraya yazmak istedim. Soru, "Astral seyahat yaparken çıplak mı olmamız gerekli?"
Hayır. Kıyafetli de yapabilirsiniz çıplakken de yapabilirsiniz. Çıplakken daha iyi konsantre olduğunu söyleyenler var ama ben katılmıyorum. Yani istediğiniz şekilde astral seyahate çıkabilirsiniz.

Ruhunuz bedeninizden çıkarken kulağınızdaki uğultu ve gözünüzü kapattığınızda gördüğünüz değişik renkler size başka şeyleri anımsatmasın. Kesinlikle cinlerle alakası yok. Ayrıca astral seyahat yaparken ölmezsiniz. Ruhunuz bedeninizden çıkarken, yatakta yatan bedeninize gümüş kordon ile bağlıdır. O kordon kolay kolay kopmaz. Yani ölmezsiniz. Tabii eğer kalbinizle ilgili hastalığınız ya da tansiyonunuz yoksa... Bu hastalığı olanların ölüp ölmeyeceğini bilmiyorum ama yapmanız uygun olmaz.

Yaklaşık bir hafta boyunca odanızın içinden çıkmayın. Kendinizi hazır hissettiğinizde odanızdan çıkın. Evinizin diğer odalarında süzülün. Biraz oralarda vakit geçirdikten sonra sokağa çıkın. Unutmayın sizi kimse göremez. Diğer insanların aralarından geçin. Çok fazla uzağa gitmeyin. Ertesi gün biraz daha uzağa gidin. Böylece bir süre sonra dünyanın her bir yerini gezebilirsiniz.

Bu bölümün yorum kısmına astral seyahat hakkında sorularınızı yazın. Çoğunu birdahaki bölüm de soru-cevap şeklinde paylaşacağım.

Telekinezi HakkındaOnde histórias criam vida. Descubra agora