-Ateş-

15.1K 520 163
                                    

Telekinezi üzerinde uygulayabildiğimiz dört element vardır. Toprak, hava, ateş ve su. Bunlardan biri olan ateşi anlatacağım. Pyrokinesis.

 Şunları yapabilirsiniz: mum yakıp söndürebilir(ileri seviye), mum ateşinin yönünü değiştirebilirsiniz. 

 İlk olarak her zamanki gibi sessiz bir odaya geç. Kapı ve camları kapat. Rahat rahat otur. Bir mum al ve yak. Mum ateşine uzun uzun bak. Sonra avuç içine bak. Elinin tam ortasında o mum ateşinin yandığını düşün. Yani ateşi avucunda imgele. Bir zaman sonra avucun ısınmaya başlayacaktır. Yeterince ısındığını anladığında, elini mum ateşinin 3-4 santim yanına getir. Elinin ateşten daha sıcak olduğunu düşün. Yavaşça elini ateşe yaklaştır. Ateşin yön değiştirdiğini göreceksin. Eğer olmazsa iki elini birden ısıtıp dene. Elinde sonunda başaracaksın.

 Az önceki mumu söndürme. Bir kağıt al ve dörde böl. Parçalardan bir tanesini al, mum ateşinin 1-2 santim yanında tut. Ateş kağıda değmesin. Gözünü kapat ve ateşten bir parça kopup kağıdı yaktığını imgele. Kağıt yanmadıysa birkaç kere daha dene. Canını yakacak kadar yanmayacak kağıt, yalnızca ateşin bıraktığı o siyah izi göreceksin. 

 Sana inanıyorum, yapabilirsin.

Telekinezi HakkındaWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu