Psi Ball -1-

11.7K 437 226
                                    

 Psi Ball yani enerji topu nasıl oluşur ve geliştirilir, hepsini anlatacağım. 

 Bunu geliştirirsen kendine bir enerji kalkanı, enerji kılıcı oluşturabilirsin. Hatta kendini görünmez bile yapabilirsin-fiziksel olarak yok olmuyorsun tabii-. 

Enerji topunu her insan farklı şekillerde yapar. Mesela ben 1. yöntemle yapabiliyorum fakat arkadaşım 2. yöntemle. Sen ikisini de dene hangisinde başarılı olursan onunla devam edersin.

1. Yöntem: Öncelikle ellerini birleştir. Yaklaşık 2 dk boyunca (istediğin kadar yapabilirsin) nefes al. Aldığın nefesin ellerine dolduğunu hisset. Bu sırada gözün kapalı olsun. Her nefes alışında havadaki enerjinin ellerine gittiğini hisset. İki dakika sonra ellerini on santim kadar birbirinden ayır. Yavaş yavaş birbirine yaklaştır. Avuçlarında bir itme kuvveti oluşacaktır. Bunu hissettiğinde başarmışsın demektir. 

 2. Yöntem:  Yine ellerimizi birleştiriyoruz. Enerjinin ayaklarından yavaş yavaş avuçlarına dolduğunu hisset. İki dakika boyunca yap. Sonra ellerini on santim kadar birbirinden ayırın. Yavaş yavaş birbirine yaklaştır.  Aynı şekilde avuçlarında bir itme kuvveti oluşacaktır. 

Zamanla bu topu büyütebilirsin.

Şimdi gelelim bu topu bir nesne üzerinde uygulamaya. Bunu psi wheel kağıdının üzerinde deneyebilirsin. Psi Wheel düzeneğimizi kendinden yaklaşık yarım metre uzağa koy. Tekrar bir enerji topu oluştur. Topundan bir parçanın kopup kağıdı döndürdüğünü imgele. 

Eğer olmadıysa endişelenme. Çünkü bunlar genelde tam istemediğimiz yerde olur. Mesela ben bir gün boyunca bu kağıdı döndürmeye çalıştım, başarısız oldum. Fakat bir ara öylesine denedim ve kağıt döndü. Yani hiç ummadığın bir anda aniden de olabilir. 

Telekinezi HakkındaWhere stories live. Discover now