Psi Pet

9.9K 342 376
                                    

  Psi Pet oluşturmak için Psi Ball'ı kolayca yapabilecek kadar ustalaşmış olmak gerekir.

 Sessiz sakin bir odaya geç ve odanın içi hafiften loş olsun. Dik bir şekilde otur. Bir psi ball yarat,  o top yumurta olacak. Bir hayvan belirle mesela benimki kanatlı bir kedi. Hala bir yumurta halinde. Bu hayvana bir de element belirlemelisin. Mesela su. Petinin bu yumurtayı kırarak içinden çıktığını imgele. Kanatları henüz yok ve çok minik. Onu her gün düzenli olarak beslersen git gide büyüyecektir. Elementi su olduğu için nem ile besleyeceğiz. Avucunu aç ve odadaki tüm nemin bir araya toplanıp avucuna biriktiğini imgele. Petini iyilikle, pozitif enerji ile doldur. Emin ol kötüyle doldurmak istemezsin... Onu hep aynı saatlerde beslemelisin. Mesela 16.00'da besledin, yarın da o saatte besle. Günde en az 3 kere beslemeye çalış. Bu saatleri bir kenara not alabilirsin. Zamanla o hayvan büyüyecektir. Sen ne kadar istersen o kadar büyüyecek. O büyüdükçe sen de onu başka elementlerle besle. 

 Onu nasıl eğitirsen öyle davranır. Bunları zamanla öğret, zaten bir anda öğrenemez. İlk birkaç gün ona enerji ver. Sonra kendi enerjisini kendisi üretir. İlk günü olduğu için ona çoğu şeyi senin öğretmen gerek, onunla muhabbet et. Ona özel yer bile yapabilirsin ki benimkinin var. Ona isim koy. Bazı yetenekleri olsun, mesela benimkinin yeteneği uçmak. 

Nelerle besleyebiliriz: Ateş, hava, su ve toprak. Toprak için topraktaki mineralleri kullanın. Ateş için mum yakabilirsiniz. O mumun enerjisini emer. Su, havadaki nemleri emer. 

Sorularınız varsa yoruma veya mesaja yazabilirsiniz.

Telekinezi HakkındaWhere stories live. Discover now