6. Toto je... vojna!

455 52 4
                                    

Svoju prehru so Stevom som zvaľovala na svoje vyčerpanie z môjho predošlého tréningu. Nepomohlo mi ani, že teraz nemal svoju super silu ani nič super, čo získal vďaka séru. Okrem svojej výšky a svalov. Aj tak mi nakopal zadok. Dokonca tri krát! Z telocvične som odchádzala kvôli tomu značne podráždená. A podráždená som bola najbližšie štyri dni. Strávila som ich tréningom v Tonyho programe a podľa mňa som sa v boji bez schopností lepšila. Išlo to však pomaly.

Žiadne nové útoky od Thanosa neboli. Niežeby som z toho bola sklamaná, ale neskutočne som sa u Tonyho nudila. Okrem tréningov sa tu nedalo nič robiť. Taktiež byť zavretý niekoľko dní s celým tímom v jednej budove tiež nie je najlepší nápad. Všetci začínali byť podráždení a vzťahy sa začínali naštrbovať. Bruce bol pre istotu celý čas zavretý v izbe, inak by bola naša nová základňa zrovnaná zo zemou. Pietro to už vzdal s čakaním na mňa s vtipmi na ostatných a páchal ich na vlastnú päsť. Jeho vtipy všetkých vytáčali ešte viac a bola len otázka času kedy sa navzájom pozabíjame.

Dnes som znova trénovala. Akurát som bola približne uprostred zápasu, keď do telocvične vošiel Tony. Keďže sem bežne nechodí, vyviedlo ma to natoľko z rovnováhy, že som dostala ranu do brucha, až som sa predklonila a od bolesti zafučala. Avšak rýchlo som sa vzchopila a svojmu protivníkovi schmatla hlavu, rýchlo som ňou pohla dole a jeho tvár sa stretla s mojím kolenom. Jeho hologram sa rozplynul. Ďalší hologram som kopla do brucha pravou nohou, a hneď ako som ju položila na zem a získala rovnováhu, predviedla som výkop Chucka Norrisa som ho kopla ľavou nohou do tváre. Kým sa stihol rozplynúť tak som už útočila na posledný hologram. Podkopla som mu nohy a skôr ako sa stihol pozbierať som ho zovrela do zveráka. Naznačil, že sa vzdáva a rozplynul sa. Vstala som a hodila na Tonyho spýtavý pohľad, keďže mi úplne vypol program.

,,Máme problém." začal a ja som zatiaľ vyliezla z ringu. ,,Hrozí nám totálny kolaps tímu."
,,Prečo to neriešiš so Stevom, ale so mnou?" nechápavo som zvraštila obočie. Steve a Tony boli naši velitelia a takéto veci mali na starosti oni.
,,Lebo už to nezvládame. Steve sa teraz snaží ukľudniť hádku medzi Thorom a Petrom."
,,Takže chceš odo mňa čo?" nejako mi to stále nedochádzalo.
,,Vymysli niečo, čo nás nejako stmelí. A čo ukončí aspoň mierne tieto vojny medzi nami." Zamyslela som sa.
,,Daj si so mnou zápas. Počas boja sa mi lepšie premýšľa." Uškrnula som sa. Tony neisto pozrel na ring. Vedel totiž, že určite ho rozdrvím. Napokon tam ale aj tak vošiel.

Po niekoľkých minútach som mala proti nemu na konte už piate víťazstvo. A aj nápad.
,,Ja už nevládzem." Ledva dýchal Tony a a držal sa za hruď. ,,Naozaj dúfam, že máš nápad, lebo asi chytám infarkt." Uškrnula som sa.
,,Náhodou niečo mi napadlo. Prečo neukončiť vojnu vojnou?" Tony na mňa nahodil extra nechápavý pohľad. ,,Nerf vojna. Je to sranda a zároveň si môžu vyriešiť problémy medzi sebou tým že sa akože postrieľajú." Tonyho tvár sa rozjasnila, ale dychčal stále.
,,To znie fajn. Friday objednaj nejaké nerf zbrane. A nech sú tu čo najskôr." Oznámil len tak do priestoru.
,,Mali by dôjsť najneskôr zajtra." Umelá inteligencia na seba nenechala dlho čakať.
,,Čo povieš, necháme to ako prekvapenie, alebo im to povieme?" Spýtal sa Tony.
,,Prekvapenie. Takto nebudú môcť preskúmať terén s úmyslom hľadať úkryty." Aj keď som vedela že Natasha, Clint, Bucky a pravdepodobne aj Steve to zmapované už dávno majú.

Zvyšok dňa vyzeral približne tak, že kým ostatní boli kúsok od vyzabíjania sa, ja a Tony sme po sebe hádzali špeciálne pohľady. Ráno nás zobudil hluk v kuchyni. Všetci sme sa tam zhŕkli v pyžamách a našli Rocketa s Buckym ako zápasia o Buckyho kovovú ruku. Celý tím Strážcov hneď začal nadávať na Rocketa, ktorý sa nakoniec vzdal svojej koristi s prísľubom, že tú ruku určite získa. Podobné šarvátky prebiehali až do obeda. Na obed každý po sebe zazeral a akurát keď sme dojedali zazvonil zvonček. Tony doslova vyletel zo stoličky a zmizol. Keď sa za pár minút vrátil, na tvári mu žiaril obrovský úsmev.
,,Takže, keďže sa tu každý nudí a hrozia pokusy o vraždu, vymysleli sme menšiu aktivitu." Vytiahol ruky spoza chrbta a vystrelil z menšej nerfky na Steva, ktorý bol najbližšie a nehrozilo by, žeby minul. Trafil ho do hrude. ,,Menšia nerf vojna." Potom pozrel na mňa. Včera sme dohodli ešte pár vecí ohľadom tejto vojny a uisťoval sa, či všetky platia. Po mojom prikývnutí pokračoval. ,,Budú dva tímy. Tie sa rozdelia podľa toho, ktorého vedúceho tímu si vylosujete. Kapitáni sme ja a Lee." Uškrnul sa na Steva. Ten sa pousmial. Ja som zatiaľ skočila po šiltovku, v ktorej boli naše mená a položila ju na stôl. Každý sa po sebe začal obzerať, ale nikto sa šiltovky nedotkol.
,,Nebojte sa, nehryzie." Podotkla som, na čo sa k nej ako prvý priblížil Bruce a vytiahol papierik. Za ním pokračovali ostatní.

Infinity War - Superhero 2 (SK) ✏️Where stories live. Discover now