Chapter 6

20.1K 1K 87
                                    

,,Georgi, jestli jsi přišel kvůli tomu, aby jsi mě prudil s řečmi o tom, že o mě budeš bojovat a že jsi pro mě ten nejlepší, tak můžeš jít," řekla jsem skrz zuby a ignorovala jsem jeho otázku.

Podívala jsem se na Sama, který se tvářil hodně naštvaně. Ani se mu nedivím. George nám právě zkazil docela hodně intimní chvilku a jak ho znám, začne teď dělat scény.

,,Vlastně jsem sem přišel, abych tě pozval na večeři. Potom by jsme mohli jít ke mně a já bych tě pořádně přivítal doma," mrkla na mě. Hned jsem věděla, že myslel to, že by jsme se spolu vyspali. Samův stisk na mém boku byl o něco silnější než před chvilkou.

,,Jak vidíš, už tu mám někoho, kdo mě náležitě přivítá," řekla jsem a abych svoje slova utvrdila, otočila jsem se na Sama a za zátýlek jsem si ho přitáhla k sobě, abych s ním hned spojila rty. Sam na líbání hned přistoupil.

,,Je mi z vás na blití," odfrkl si George a šel ke dveřím. Se Samem jsme se na sebe pobaveně podívali. Otočila jsem se na George, který právě odcházel. Ve dveřích se ale otočil.

,,Ještě jsme spolu neskončili, puso. Získám tě zpátky, ať se ti to líbí nebo ne," řekl výhružně a než jsem na to mohla reagovat, hlasitě za sebou zavřel dveře.

Vystrašeně jsem se podívala na Sama. Ano, přiznávám se, měla jsem z George trochu strach. Když se naštval, dokázal být hodně zlý.

,,Neboj se ho. Má jenom plnou hubu keců," řekl mi, jakoby mi četl myšlenky a objal mě.

,,To doufám. Ale, ty ho neznáš. Když si něco vezme do hlavy, tak to udělá," řekla jsem.

,,Ale, prdelko. Teď s tebou budu každý den, takže si na tebe nic nedovolí," řekl a objal mě.

,,Myslíš?" zeptala jsem se ho a objala ho kolem pasu.

,,Já to vím," řekl a hladil mě po zádech. Usmála jsem se na něj.

,,Nemáš hlad?" zeptala jsem se ho.

,,No, vlastně jo," zasmál se. Přikývla jsem a vydala jsem se do kuchyně. On mě následoval.

,,Myslím, že jsi mi nerozuměla," řekl najednou a za ruku si mě otočil. Nechápavě jsem se na něj podívala.

,,Mám chuť, ale na tebe. Nenechám si tím idiotem zkazit den," řekl a sklonil se ke mně. Na krk mi začal darovat polibky.

,,Hmm, Same, nepůjdeme do pokoje?" zeptala jsem se ho a on mi neodpověděl. Místo toho mě vzal do náruče a nesl mě do svého pokoje. Zasmála jsem se, protože jsem to nečekala.

Přišli jsme do pokoje a on mě doslova hodil na postel. Najednou se objevil na de mnou a spojil naše rty. Objala jsem ho kolem krku a nohy jsme omotala kolem jeho pasu, a tak jsem si ho přitáhla k sobě blíž. Sam trošku zavzdychal a znova se přesunul na můj krk.

,,Myslíš, že je to dobrý nápad?" zeptala jsem se ho najednou. Odtáhl se ode mě a nechápavě se na mě podíval.

,,Co?" zeptal se.

,,No, aby jsme už spolu spali, když spolu jsme jenom chvilku," řekla jsem a on si povzdychl.

,,Ne, není. Ale, pokud se mnou spát ještě nechceš, tak se můžeme pobavit trošku jinak," mrkl na mě. Podívala jsem se na něj a on se ušklíbl.

Jeho ruka se dostala na pod moje záda a rozepl mi podprsenku. Stáhl mi ramínka a podprsenku později někam odhodil.

,,Nádhera," řekl spíše pro sebe a začal se věnovat mé pravé bradavce. Zavzdychala jsem a nechala jsem se unášet tím příjemným pocitem.

Autumn Plan [book 2]Where stories live. Discover now