Chapter 17

18.9K 947 36
                                    

,,Ateliér?" zeptala jsem se ho. On jenom přikývl a zadíval se do mých očí. Chytl mě za ruku a propletl se mnou prsty.

,,Jo. Doma nemám na kreslení klid. Znáš to, Ben s Annou by si se mnou pořád nejradši hráli a mně tím pádem zbývá málo času na kreslení. Proto jsem si koupil tenhle domek," řekl a ukázal na dům. Nemohla jsem tomu uvěřit. Nemohla jsem uvěřit tomu faktu, že je Sam zodpovědný a bere svůj talent vážně.
,,Wow, vážím si toho, že jsi to řekl jenom mě," usmála jsem se a jemně jsem ho políbila. Usmál se do polibku a když jsme se od sebe odtáhly, položil levou ruku na moji tvář.

,,Miluji tě, víš to?" zeptal se a pohladil mě. Můj úsměv se ještě více rozšířil.

,,A já miluju tebe," řekla jsem šeptem a naklonila jsem se k jeho rtům. Krátce jsme se políbili a potom jsme se od sebe odtáhli.

,,Ehm, myslím, že romantiky bylo dost," odkašlal si a já jsem se tomu zasmála.

,,Ukážeš mi to vevnitř?" zeptala jsem se ho. Přikývl a vylezl z auta. Jako správný gentleman mi vzal batoh s věcmi a počkal na mě, dokud nevylezu z auta. Připadala jsem si jako by jsme novomanželé, kteří se právě přestěhovavávali do vlastního domu. Když jsem byla venku, Sam mě chytil za ruku a vedl mě ke dveřím. U dveřích mou ruku pustil, aby mohl najít  v kapse klíče. Potom, když je našel odemkl a nám nic nebránilo v tom vejít dovnitř. Vešli jsme do malé předsíňky, která byla laděná do krémové barvy. Stál tu pouze malý, hnědý botník.

,,Zuj se, prosím," požádal mě Sam a udělal to samé. Jenom jsem přikývla a zula se.

,,Tak, prohlídka může začít," řekl vesele a už mě vedl do prvních dveří.

,,Tady dole jsou tři místnosti. Obývák, koupelna a kuchyň, která je spojená s jídelnou," řekl, když mě dovedl do dost velkého obýváku. I tato místnost byla laděná do krémové barvy, jenom s tím rozdílem, že nábytek v byl černé barvy. Celé místnosti dominovala obrovská černá pohovka, která stála uprostřed místnosti. Naproti, na zdi visela docela velká plazmová televize. U pohovky stál malý konferenční stolek. Všimla jsem si, že na stěně visel obraz, který pravděpodobně kreslil Sam. Přešla jsem k obrazu a prohlédla jsem si ho.

,,To je obraz z léta," řekl a zezadu mě objal. Usmála jsem se a pořád jsem se koukala na obraz. Na obraze byl namalován výhled na pláž, u které jsme bydleli.

,,Je to moc hezký," pochválila jsem ho.

,,Děkuji," poděkoval mi a vzal mě za ruku. Ukázal mi kuchyň a obývák a potom mě vedl nahoru. Byly tu dvoje dveře. Vešli jsme hned do prvních dveří. Vypadalo to, že je to Samův ateliér. Bylo tu několik malířských stojanů. Psací stůl byl doslova pohřben pod paletami barev a papírů.

,,Tady se rodí moje díla," řekl pyšně. Chtěla jsem se podívat na nějaký rozpracované dílo, které tam měl postavené na stojanu, jenže on mě zastavil. Podívala jsem se na něj a on zakroutil hlavou.

,,Ne, ještě to není hotový a já chci, aby jsi viděla konečný výsledek," řekl vážně a já jsem protočila očima.

,,Dobře, žádné koukání se na tvoje díla," řekla jsem. On se usmál a vzal mě do náruče.

,,Přesně tak, pochopila jsi to celkem rychle," usmál se a já se zasmála. Vyšli jsme z ateliéru a Sam zamířil ke dveřím, které byly hned naproti. Položil mě na zem, aby je mohl otevřít. Byla to ložnice. Obrovská postel byla to, co mě hned zaujalo.

,,Máš vážně dobrý vkus na ložnice," řekla jsem a přešla jsem k posteli. Zasmál se a zavřel dveře.

,,To víš, někdy jsem romantik a chci, aby se mé holce líbila místnost, kde to.. ehm... děláme," řekl se širokým úsměvem.

,,Hm, romantický," řekla jsem a posadila se na postel. Sam si sedl vedle mě a vzal mě za ruku.

,,Něco pro tebe mám," řekl a z kapsy od kalhot vytáhl klíč. Natáhl ruku i s tím klíčem a dál mi ji do ruky.

,,Co to je?" zeptala jsem se ho a pořád se koukala na klíč, který ležel v mé dlani.

,,No, ehm, možná ti to teď bude připadat jako romantická sračka, ale řeknu to tak, jak to cítím," zhluboka se nadechl. ,,Amy, jak moc dobře víš, miluju tě a to je co říct, protože když jsem tě viděl poprvé, vypadala jsi jako typ holky, co má kluky na jednu noc a potom s nima zamete podlahu, ale brzy jsem pochopil, že jsem se hodně spletl. Možná je brzo, aby jsme si každý den říkali, jak se strašně milujeme, protože se teprve více poznáváme... Ale už teď jsi pro mě vším, Amy Wilsonová. A tohle je klíč od tohoto domu. Budeme to brát jako naši tajnou skrýš, kde budeme jenom my dva. Ty, já, tahle postel, gauč, vana, kde můžeme dělat spoustu věcí a přitom nás nikdo nenachytá. Prostě náš malý svět," řekl. Koukala jsem se na něj a otevřenou pusou, neschopná mu odpovědět. Oči se mi pomalu plnily slzami. Usmála jsem se a objala ho. Jeho ruce se omotaly kolem mého pasu a hlavu položil na moje rameno. Nevím jak dlouho jsme tam takhle seděli.

,,To je v hajzlu. Dneska jsem vážně až moc romantický. Neodpovídá to mé povaze," prolomil ticho a já se zasmála. Odtáhla jsem se od něho a utřela jsem si tváře od slz.

,,Já nevím, co na to mám říct," přiznala jsem se.

,,Nemusíš nic říkat," řekl a naklonil se k mým rtům. Spojil naše rty a začal jimi hned pohybovat. Začala jsem hned spolupracovat. Přitáhl si mě k sobě blíž a nějakým způsobem mě dostal na jeho klín. Věděla jsem, že dneska nebude nic z toho, co bychom chtěli oba a tak jsem se rozhodla aspoň nějak vyhovět Samovi a ukázat mu, jak moc ho miluju. Proto jsem začala polibky obsypávat jeho krk. Trošku zaklonil hlavu a já jsem v tom případě měla lepší přístup k jeho krku. Moje ruce bloudily po jeho hrudi až k lemu jeho trička. Rukama jsme vjela pod něj a jemně ho škrábala po břiše. Zakňučel a dál moje ruce pryč.

,,Nedělej to, prosím," požádal mě a já se na něho podívala. Začala jsem se červenat, kvůli tomu, že mě odmítl. Nechala jsem proto spadnout několik pramínků vlasů přes obličej, aby si toho nevšiml.  On mi ale vlasy odhrnul a nadzvedl moji bradu.

,,Neber to špatně, prdelko. Ne, že bych  nechtěl, ale přijde mi to blbý si od tebe udělat dobře, když ty nemůžeš a potom myslím, že by mi to nepomohlo. Chtěl bych víc. Chci tebe," zašeptal mi do ucha a já jsem zavzdychala.

,,Myslela jsem, že kluci jsou sobci," našla jsem konečně slova a po dlouhé době jsem promluvila. Zasmál se.

,,Tak já mezi tu skupinu nepatřím," řekl a políbil mě.

_________________

Ahoj, všichni!

Strašně moc se Vám omlouvám, že díl je tak pozdě, ale vypadá to, jako bych dospávala těch 10 měsíců ve škole. :D

Taky jsem si chtěla dát s tímto dílem záležet, takže doufám, že se Vám líbí. ☺ Budete mi věřit, když Vám řeknu, že jsem u něj brečela? :D

Chtěla bych Vám strašně moc poděkovat za 56K reads u Summer Job a 26K reads u Autumn Plan.
Prosím, štípněte mě někdo, abych uvěřila tomu, že se mi to nezdá.

Mám Vás moc, moc, moc, moc, moc, moc, moc ráda. ♥♥♥

P. S.: Došly všem dopisy? Vím, že tři už došly. ☺

Autumn Plan [book 2]Where stories live. Discover now