Chapter 12

18.5K 991 61
                                    

,,Amy, vstávej," budil mě pomalu Sam a přitom mě hladil na boku. Pomalu jsem otevřela oči a podívala se na něj.

,,Kolik je?" zeptala jsem se ho a promnula jsem si oči. 

,,Bude půl osmé. Za chvíli budeme muset jet do školy," řekla. Povzdychla jsem si a přes hlavu jsem si přetáhla peřinu. On se zasmál a snažil se ze mě peřinu sundat.

,,No tak, Amy. Vážně musíme vstávat. Vím, že jsi po včerejším výkonu unavená, ale jak to vysvětlíš profesorce," zasmál se a já jsem protočila očima. 

,,No jo, mami," řekla jsem s úšklebkem a sedla jsem si. Kolem těla jsem si omotala peřinu, abych nebyla před Samem nahá a zvedla jsem se. Zamířila jsem do koupelny, kterou měl v pokoji. 

,,Tu peřinu by jsi nemusela mít. Máš dokonalý tělo a já se chci koukat," ozval se jeho hlas za mnou. Otočila jsem se na něj. Ležel na posteli a pozoroval mě. Usmála jsem se na něj a opřela jsem se o rám dveří. Koukala jsem se na něj a zkousla jsem si spodní ret. 

,,No, možná by jsi se mohl připojit ke mně do sprchy," mrkla jsem na něj. Nic na to neodpověděl. Místo toho se zvedl a šel ke mně. Peřina mu spadla hned u postele, takže teď byl přede mnou nahý. Přišel ke mně a přikrývku, kterou jsem měla kolem sebe omotanou mi sundal. 

,,Tak, na co čekáš?" zeptal se a plácl mě po zadku. Zasmála jsem se. Místo toho, aby jsem šla jsem svoje ruce obmotala kolem jeho krku a skočila jsem na něj. Chytl mě pod zadkem, abych kolem jeho pasu mohla zkřížit nohy. Vešli jsme do jak jinak než velké koupelny. Sam mě donesl pod velký sprchový kout. Pomalu mě položil na zem a pustil na nás teplou vodu. Spojila jsem naše rty a přitom jsem mu vjela do vlasů. Polibky mi hbitě oplácel. Potom jsme se od sebe odtáhli, protože čas běžel a my jsme nechtěli přijít pozdě do školy.

,,Moc se ti omlouvám, ale nemám tady žádný sprchový gel a šampón pro ženy," řekl a podal mi jeho sprchový gel. 

,,Nevadí, aspoň budu vonět jako ty," zasmála jsem se a gel si od něho vzala. 

,,Jdu udělat něco k snídani," řekl najednou Sam a vyšel ze sprchy. Já jsem v ní ještě chvilku zůstala. Potom jsem z ní vyšla, vyčistila jsem si zuby a vyfénovala vlasy. Měla jsem je teď trošku vlnité, ale nevadilo mi to. Zabalená v ručníku jsem šla do Samova pokoje, abych se oblékla. Neměla jsem nic moc na výběr, když musíme nosit školní uniformu. Když jsem byla oblečená, šla jsem za Samem do kuchyně. 

,,Na stole máš toust," řekl mi Sam, když jsem do kuchyně vešla. Poděkovala jsem mu a sedla jsem si ke stolu. Zakousla jsem se do toustu a ...

,,Do hajzlu!" zanadávala jsem a rychle položila toust na talíř. Na košili mi totiž spadlo rajče a udělalo mi na ní docela velký flek. Sam se začal smát.

,,Hej, tohle je vážný! V čem teď půjdu do školy?" zeptala jsem se ho zoufale. 

,,Tak ti půjčím svoji," pokrčil rameny. Zasmála jsem se. Nechápavě se na mě podíval. 

,,Bude mi strašně moc velký," řekla jsem se smíchem. 

,,No a? Tak si ji zastrčíš do té příšerné sukně," řekl jednoduše a šel pryč. 

____________________

,,Je to hrozný," zafňukala jsem, když jsme vyšli z auta. Už jsme dorazili do školy a do začátku hodiny zbývalo ještě deset minut. 

,,Prosímtě, jsi sexy," zasmál se a dal mi pusu na tvář. Protočila jsem očima. Sexy jsem si vážně nepřipadala. Samovu košili jsem měla sice zastrčenou v sukni, jenže byla tak dlouhá, že mi pomalu koukala zpod sukně. 

,,Jsi vážně vtipnej," řekla jsem naoko naštvaně. On se znova zasmál a chytl mě za ruku. 

Když jsme vešli do třídy, nemohla jsem si nevšimnout Gracina zoufalého pohledu, který mě rozesmál. Pravděpodobně se tak tvářila, protože vedle ní seděl Jack a nepřetržitě se na ní koukal. Sam si toho taky všiml a pousmál se. 

,,Co to máš na sobě?" zeptala se mě hned Grace, když jsem přišla k lavici. Jack si mě prohlídl a ušklíbl se. 

,,Divoká noc?" mrkl na Sama.

,,To taky. Ale za tu košili může divoký rajče," řekl a společně s Jackem se zasmál. Protočila jsem očima a rukou jsem naznačila Jackovi, ať laskavě vypadne z mého místa. On mě překvapivě poslechl. 

,,Takže divoká noc, jo?" zeptala se pobaveně Grace. 

,,Ani nevíš jak," řekla jsem ji zasněně a ona se začala smát. 

____________________ 

 Ahoj, všichni!

♦ Potřebuji od Vás poradit. Víte, dneska jsme seděli na dějepise a měli jsme volnou hodinu. No, volnou ... Profesorka nám pustila nějaký dokumentární film o starověkém Egyptu a v tom to přišlo! Stejně tak jako minulý týden, kdy jsme se koukali na film o 2. světové válce...

Takže, jsem dostala několik nápadu na historický příběh. Mám vymyšlené dvě období z minulosti a u každého období mám dva náměty. 

Chtěla bych jsem se Vás teda zeptat, jaký příběh by jste četli spíše. Jestli:

                                                  a) příběh z období ze Starověkého Egypta  nebo

                                                  b) přiběh z 2. světové války

Prosím, o vaše názory a podobně. 

♦ Děkuji Vám za 12K+ reads. ☺♥

Mám Vás moc ráda. ♥♥


Autumn Plan [book 2]Kde žijí příběhy. Začni objevovat