Kapitel 13. Everything is perfect now

322 7 2
                                    

Alicias perspektiv: Flera veckor hade gått sen attacken från min far. varje natt så hade jag svårt att sova. men det ville jag inte berätta för Justin för då hade han självklart stannat uppe med mig och jag vill inte att han ska plågas så med mig. Jag och Justin hade haft 4 veckor tillsammans och det har varit helt underbart perfekt. jag har haft dom bästa 4 veckorna i hela mitt liv. Det jag inte förstår är varför han är med ett freak som mig?

Idag hade vi en lugn dag, inget planerat eller nå. Justin hade nyss ställt sig i duschen och jag satt nu i köket och skrev. Jag ville skriva av mig men det hände iinget i blocket..

plötsligt så hörde jag en helt underbar röst. en röst som fick alla hår på min kropp att lyfta, en röst som fick mitt hjärta dunka extra slag, en röst som fick min kropp värme. jag lyssnade noga och insåg att det var Justin som sjöng. Ända sen jag hörde honom sjunga i bilen så hade jag längtat tills han skulle sjunga igen. Och nu gjorde han det!

och det var nu jag bestämde mig på vad jag skulle skriva, jag skulle skriva en låt. Han behövde inte se den, men jag kan ha den för mig själv. Jag börja fundera och sedan så kom ord efter ord flödandes och jag skrev ner det på pappret. Efter 5 minuter hade jag nått en sida och skrivkrampen hade dragit över. jag la undan blocket och börja plocka fram till mys götta som man kunde ha framför en film eller något. En stund senare så kände jag ett par nyduschade varma armar slingrandes runt min kropp. Ett stort flin drog över min läppar. Han värmde mitt hjärta upp till 100 grader.

" So what are you offering?"

"Popcorn,nutella, chips and soda" sa jag och vände mig emot honom och flina stort. Han log tillbaka och kysste min hjässa! Vi stod bara där och kolla på varandra, det var en lugnt och mysig tystnad mellan oss. men Justin bestämde sig för att bryta tystnaden genom att säga.

" What Movie should we watch?"

" I don't know, not a scary Movie, i hate them!" sa jag.

"What do you Think if we Watch the thriller Movie " the call". It's Amazing Movie!" sa han.

" Sure, but I will blame you if I can't sleep tonight!" sa jag.

"okay" sa han och log stort.

Jag placerade mig i soffan och kollade på när Justin satte på filmen. Han vände sig om och gick och satte sig bredvid mig. Filmen startades och vi båda slugdes in i filmen.

-------

Filmens eftertexter visades på tv skärmen och vi båda kunde andas ut. Det där var den bästa filmen jag någonsin sett. det var så sanningshet baserad! Det som hände i filmen när flickan blir kidnappad och hur hon blir det, det kan hända såväl i verkligheten. Jag kollade på Justin som redan kollade på mig. Han flina stort och det gjorde jag också, det visade mitt betyg för filmen! Det var lätt en tio poängare.

Vi städade undan på vardagrumsbordet och sedan så gick vi och la oss. Jag la mig under täcket och strax därefter så kände jag varma muskulösa armar slingrandes runt min kropp. det var så perfekt. Allt var perfekt!

Ögonlocken vart tyngre och tyngre och sedan så föll jag in i djup sömn.

--

Mannen tog tag i mig och föll för min mun, det ledde till att jag fick svårt att andas. Mannen luta sig fram mot mitt öra och viskade " if you trying to run away now I will cut your throat deeply, then I will cut every part of your body" sa han med en mörk och kylig röst. Orden han sa gjorde så att alla hår i kroppen ställde sig upp. Men en sak sa mig inombords, jag vill inte följa med den där snubben. Jag kolla på han och spotta han i ansikte och det ledde till att släppte mig och det var min chans att rymma. Jag sprang allt jag hade men det kändes som att jag stod på samma ställe. jag kolla ner på mina fötter och dom rörde sig inte.. Dom var typ fastklistrad. och då så kollade jag upp. Mannen stod nu med en kniv i handen och drog tag i min hals och satte bladet mot min hals. " Say goodbye to you parents, and all your friends and even your boyfriend" skrek han och tog med all sin kraft och jag kände hur kniven skar in i min kropp.

detta måste vara bara en dröm...

Jag vakna upp kallsvettig och kolla mig runt. Rummet var mörkt och jag kände hur paniken inom mig växte. Jag börja känna mig runt och kände hur en varm och muskelös kropp låg bredvid mig. Sedan så kände jag runt min hals, det var inget djupt sår. Tillslut så tände jag lyset ovanför mig och jag kände igen mig. Jag var i Justins och mitt sovrum. Jag kände hur det började röra sig bredvid mig. " Hey.. What is it?" sa han och la armarna runt min kropp och drog in mig i hans famn. " I had a nightmare.." sa jag och gnuggade in mitt huvud i hans bröst.

" oh come here" sa han och drog mig ner i sängen igen. han omfamna mig mer, det var inte hårt han omfamna mig. Det var perfekt. Jag kände mig säker med han! Han skulle aldrig låta något hända mig!

" Justin can you sing for me?" sa jag.

Det var tyst, det var som han fundera.

"Just until I fall asleep" sa jag kort.

" Okay, just for you" sa han och det vart tyst.

" What shall I sing for you mám?" sa han hövligt. jag skratta lite åt hans överrdrivna röst.

" Something Beautiful" sa jag.

Jag kröp in mer i hans famn och det vart tyst. Sedan så bröt Justin tystnaden genom att använda sin helt fantastiska röst. Han sjöng en lugn låt som passade verkligen hans röst och ju mer han kom in på låten så försvann jag in mer i en djup sömn.

Mitt liv var perfekt med honom, utan honom så vet jag inte. .

Love didn't exist for me until I met herWhere stories live. Discover now