kapitel 23. The List

235 7 0
                                    

Justins perspektiv: hon skulle dö, hon skulle försvinna från denna värld, om två månader.. två månader. Hon skulle försvinna föralltid och jag kommer aldrig få se henne igen.

Jag kan inte föreställa mig ett liv utan henne, hon är anledningen till att jag ler varje dag, hon är anledningarna till mina oförklarliga känslor som jag känner när jag är runt henne. En blick emot henne kan göra min dag. ... jag vet jag låter lite "cheesy" här men det är sant. Allt jag säger menar jag.

Jag kommer aldrig få ha henne i min famn, jag kommer aldrig få kyssa henne, prata,skratta, bråka med henne nå mer. hon kommer inte försvinna och närvara runt mig och jag vet inte hur jag kommer klara det, om jag klarar det.

Hon låg nu och sov och jag satt och höll om hennes hand, jag strök min tumme längs hennes handrygg upprepande gånger. Jag ville aldrig släppa denna hand. Jag vill att hon ska klara detta, jag vill att hon ska besegra detta. men är det möjligt när man få veta att cancern har blivit värre och hon kommer inte klara sig mer än bara två månader. tror du man orkar kämpa då? Har man nån kraft kvar då.

Alicia av alla i världen förtjänade inte dessa. Hon har haft ett tufft liv, jag vet för att vi har suttit och pratat om det. Jag har haft henne i min famn och sagt, att jag alltid kommer finnas där och jag kommer föralltid finnas vid hennes sida. men vad ska jag göra nu, när hon inte kommer finnas vid min sida?

Alicia är den jag vill spendera resten av mitt liv med.. men hon kommer försvinna. vad ska jag göra? men jag kan inte visa henne det, hon kommer bli "heartbreaked".. jag måste visa henne att jag är stark. och jag måste göra hennes två sista månader i hennes liv.. det bästa. Vad är det Alicia vill?

Jag ska göra så hon kommer få dom bästa minnerna, att hon inte kommer känna när hon sedan försvinner från denna gjord och känner att hon inte var älskad. Jag gick ut till cafeterian och tog ett papper och började skriva. Några timmar senare så hade jag kommit på dussin tals saker som jag skulle göra. Men först så ska jag övertala läkarna att hon ska få lämna dessa ställe först och främst. Man blir bara mer döende av denna byggnad.

Jag leta upp en läkare och vi gjorde ett avtal, som tur att hade min album sålt bra och jag hade tjänat bra med pengar. så då hade jag ordna så Alicia får lämna detta ruttna ställe och jag ska fråga om hon vill flytta in med mig i ett annat vackert men simpelt hus. Där har jag köpt all utrustning hon behöver och även mediciner som är tvungen att ta ofta nu.

- Listan

1. att Alicia ska få lämna detta ställe

2. få bo med mig

3. fråga om hon vill gifta sig med mig??( shit.. i know..)

4. ta en road trip med henne

5. om hon går med på det, tatuering...

6. köpa en hundvalp åt henne

7. Göra henne till den mest världfulla och älskade personen i världen, enligt mig.

8. Skriva en låt till henne

och det var allt jag kom på. Men jag ska uppfylla det, och jag hoppas att hon tycker om det. och jag måste försöka vara stark. Stark för henne! Stark för mig själv även. Om jag ger upp nu så kommer jag inte klara av detta.

Men låt detta börja! ...

Love didn't exist for me until I met herWhere stories live. Discover now