1#

114 17 36
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

     Five facts about Knify :*În primul rând

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


     Five facts about Knify :
*În primul rând.. Sunt fată oameni buni, nu știu de ce credeți că îs băiat! Bine poate pentru că la un moment dat mă exprimam mai "masculin" uitând de "ă", mno cred că nu sunt singura care se ciondănește cu tastatura.. Nu? Nimeni?

*Am 17 ani și da.. Nu sunt nici mândră, dar nici dezamăgită de vârsta asta, doar că e o perioadă în care anumiți oameni și mă refer la cei dragi te împart practic în două tabere : "Cei ce te vor matur și sumbru cu privire la viață" și "Cei ce vor să rămâi tânăr, vesel, plin de viață=copilăros". Și chiar nu poți ambele.... Trebuie să ai un balance între și cum nu pot am devenit una din cele mai serioase persoane, with a bitch-serious face on și dacă e să zâmbesc, o fac, însă mulți citesc tristețe și simt nevoia să îmi dea un hug, deși I'm okay.. That's just my face...

*am obsesi grave cu privire la :
muzică [Ascult dimineața când mă scot ai mei din văgăună/cameră; ascult ziua ori de câte ori am ocazia sau chiar când vreau să stau într-un colț de cameră pe covorul moale lângă geam, rulând anumite secvențe în cap pentru a-mi forma un echilibru în universul meu alternativ sau când desenez ceva, ca să obțin un stil ascult o melodie la nesfârșit, odată ce am schimbat-o sa rupt firul inspirației și puf pană de inspirație;când merg pe drum, înainte să mă culc sau mai bine zis "încerc să mă culc" pentru că nu pot datorită conștientului meu supraîncărcat] , desen(artă în general)[Nu trecea absolut nicio zi fără să mâzgâlesc un desen și totuși să fie înțeles numai de mine.. Trist știu.. Acum îmi mai exprim sentimentele intense prin desene... Dacă brusc nu mai vorbesc și glumesc, în schimb desenez și nu bag nimic din jurul meu în seamă.. E de rău.. ]

*Port multe articole vestimentare de culori întunecate asociate cu o nonculoare: roșu sângeriu, verde crud, bleo marin, negru, gri închis. Și mulți spun că voi regreta că nu am ales să mă îmbrac colorat! Odată ce nu ai văzut că sufletul meu e destul de colorat încât să se ridice la așteptările tale și să accepți și cea ce sunt pe exterior atunci nu te poți numi uman pentru că mă discriminezi întrutotul! Însă dacă găsesc ceva ce îmi atrage atenția și are o paletă cromatică deosebită, nu zic nu! Port culori... Dar, în cazul meu, simțul estetic e cel ce influențează tot, nu starea de spirit.. Dacă am un outfit în minte, dacă nu direct negru.. Easiest way to get done quick and be out of the door..

*am prejudecăți și complexității zis și insecurities :
Da exact, am și eu ca voi, ca oricine, complexe atât fizice cât și psihice care îmi ocupă 'spațiul de gândire ' pe timp de noapte și nu numai pe timp de zi, cum ar fi că:
-am umeri prea lați;
-n-am talie al naibii de subțire;
-n-am degete lungi & subțiri;
-n-am zâmbet perfect alb;
-n-am un metabolism puternic ci chiar foarte slab(mă îngraș doar privind raionul de ciocolată);
-nu sunt sociabilă în sensul bun(uneori exagerez și devine inconfortabil pt oameni) ;
-nu știu să îmi țin gura uneori și nu mă refer la secrete ci la gânduri pe care le am și le dau drumu așa una - două;
-nu am picioare subțiri;
-am toate problemele de sănătate posibile care mă pot omorâ peste noapte;
-am o inimă slabă din punct de vedere medical;
-am o fire contorsionată și întortocheată pe care n-o înțeleg;
-sunt o complexată din toate punctele de vedere...
Și nu, totuși nu m-am lăsat și am trecut mai departe, ascunzând tot de unele persoane care nici acum nu vor ști pentru că prea puțin le pasă de ce scriu eu aici, deci e ok, rămâne numa între noi cuțitașele și restul de specimene speșăl :))

Dar serios multe se întâmplă și se vor întâmpla, fie cu un motiv întemeiat sau fie complet random , dar trebuie să treceți peste ele și în niciun caz singuri! Cereți ajutor bc no one needs to be left out on darker days.. E cel mai greu lucru cu putință să treci de unul singur peste obstacole și dacă o faci.. Hell is an easier level!

 Hell is an easier level!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Viața CuțitașuluiWhere stories live. Discover now