Five Facts About Cuțitaș

49 9 2
                                    

*Urăsc să dorm în pijamale normale și cu imprimeu repetativ! Dacă nu sunt negre cu batman sau albastre cu superceva

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

*Urăsc să dorm în pijamale normale și cu imprimeu repetativ! Dacă nu sunt negre cu batman sau albastre cu superceva.. Poate stilul ăla chinezesc cu Puka ninja Chibiki atunci e apocalipsă pe perimetrul meu să fie clar!

*ador flori de genul trandafiri ciudați:
- albi cu vârful roz
-roși sângerii
-negri(pictați desigur)
-albi pătați cu un roșu sau roz siclam
-roz uriași cu pete și tente de alb și rozuri bonbon.... Dar cum un buchiet de flori e lăsat în mâinile mele e sortit morții la propiu... So sad but true!

*urăsc când cei de o vârstă mai mică gen cei mai tineri îți vin și îți înșiră ce tu nu ști să faci și că ești idiotul lor, apoi greșesc aplicativ, da tot tu ești prostu! Da ce morți măti de boschet crede el că e? E mai trecut prin viață ca mine? Oi fi închisă printre patru pereți, da ei au urechi și îmi spun tot ce se întâmplă!
Și știu asta pentru am prieteni cu care mă contrazic în ori și ce privință! Geez...și într-un final tu ieși pierzător cu titlul de ratat incapabil, bun de nimic, inbecil și neștiutor....Mă pe prunci de genu, săi fută soarta cum nu ne-o futut pe noi vreodată! Valoriști p**ii!
Ori fi ei mici și tre să lăsăm de la noi, dar really now! Îți sare țandăra cu plozi a tot știutori!

*sun ca o moară stricată care parcă face scut circuit neuronal multiplu încercând să povestească 4 chesti de odată... Eu sunt genul de persoana care îți pușcă orice subiect ca să nu rămână liniște de mormânt și turuie până la un cuvânt cheie care duce la o altă discuție, cea precedentă fiind caput și destinată uitării!
Cei ce mă cunosc de mult timp își pod da seana imediat dacă am sau nu nervii la pământ și dacă am draci, simplu! Conversația e de la început seacă și îs mai tăcută ca mortu în păpușoi,, răspund pe scurt și nu râd, stau și ascult cum persoana :
-vorbește
-te întreabă ce ai pățit (când ar trebui să știe.. Dăă prieteni foreva)
-continuă să turuie
-într-un final îți închide pentru nare timp... Da ce mama naibi ai avut amu pauză de tură la McDonald's?

*sunt capabilă să îmi aduc aminte nimicuri, uneori e sweet pentru că pot fi dialoguri și amintiri frumoase dar( Gen hey îți mai aduci aminte de cutare lucru? Awww) și straniu cu informații creepy... Dar uit numele persoanei după 5 minute chiar și al celui pe care îl știu deja, uit înainte de al striga! Uit discuți recente chiar și de ultim moment! Eu nu am amintiri de la ziua mea de naștere până în a șaptea... E totul într-o ceață tulbure... Uni zic că e de la multele lucruri pe cap.. Alți de la o boală.. Eu știu?

 Eu știu?

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.
Viața CuțitașuluiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum