Big Update

30 5 23
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Hei lume, lil knifes sau Cuțitașe, cum obișnuiam să vă strig (maybe some of my followers too). Vă mulțumesc pentru că ați revenit pentru un nou update, fie datorită mesajului de pe panou sau din notificările actualizării acestei cărți ; either way I'm happy to give you the news like always despre situația în care se află contul, despre cărțile actuale and upcoming books in the future și probabil opini proprii despre situația actuală a Wattpad-ului

 Vă mulțumesc pentru că ați revenit pentru un nou update, fie datorită mesajului de pe panou sau din notificările actualizării acestei cărți ; either way I'm happy to give you the news like always despre situația în care se află contul, despre căr...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

PROGRAMUL MEU

1. -voi fi, cel mai probabil , liberă să postez în weekend-uri începând cu 1 octombrie , cel mai tarziu 1 noiembrie , datorită responsabilităților mele de zi cu zi, ca elev al clasei a11a cei drept reprezintă un motiv solid pentru care nu voi posta des.

2. -desigur nu spun că nu voi posta vreodată în timpul săptămânii , între orele 15:00 -> 22:00, o voi face, dar foarte rar și chiar ar fi un miracol dacă aș face asta.

3. -nu raspund la mesaje în privat de Luni până Vineri, și nici în Weekend între orele 06:00->12:00 și 15 :00 -> 06:00; dacă o fac then I have a lot of time..

4. -în orice caz orice postare posibilă a anunțurilor , capitolelor sau chiar a noilor cărți va fi între 21:00->22:00, desigur cu ideea că voi scrie capitole în viitor.

5. „Mind Traveler |Creepypasta|" capitolele vor fi postate Duminica

6. „Sânge ucigaș!" capitolele vor fi postate Vineri

7. „Get inside my head" capitolele vor fi postate Joi

8. Restul cărților vor avea dați nedefinite...

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 07, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Viața CuțitașuluiWhere stories live. Discover now