Servetelu_tarie Q&A

61 10 0
                                    

Da încă un set de întrebări și chiar filozofice tăticu, da nu cred că pot sta mult să explic pentru că țin de complexitatea firi omenești îmbinată cu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Da încă un set de întrebări și chiar filozofice tăticu, da nu cred că pot sta mult să explic pentru că țin de complexitatea firi omenești îmbinată cu... Știți? A-ți prins ideea! Oricum cu domnișoara asta am eo de vorbit între 4 ochi și 2 difusoare telefonice... :3
ÎI dăm drumul?

1. Ești atee?
Atee! Ce înseamnă să fi atee? Păi, să nu creezi în nimic ce societatea, (din care face parte și religia) îți îndeasă pe gât să crezi fără dovezi (chiar dacă pare că religia în sine s-ar fi războit și zbierând în gura mare că nu ar avea legătură în niciun fel și chip). Ateei nu vor crede pentru că nu găsesc raționament în povești și amintiri nemuritoare..și pe de o parte nici eu nu cred.Într-o privință eu am văzut o limită sau o constrângere în interzicerea creațiilor divine(omul) la cunoaștere, lipsirea de ochi ce presupun a reprezenta descoperirea, formarea opiniei, criticarea și ridicularizarea a tot ce văd prin ei! Odată ce nu aveau acest dar și blestem erau naivi de protejați de cea ce nu știu împotriva cunoașterii! Dar asta rămâne încă o teorie fără un sâmbure de interes din partea mea.. Era doar un exemplu de subiect pe care un ateu nu l-ar interesa... Dar oricum nu sunt atee!
Eu cred în demoni prin frica de a nu putea cunoaște substanța întunericului și după ce o prietenă mi-a deschis ochi am crezut și în îngeri!
-Crezi că în bârlog se ascunde un diavol, dar nu și că printre nori tac ca în mormânt îngeri -
Nici tu(cititorul) nu ești chiar ateu, tu crezi în ceva, ai frici de care se țin lanț demoni tăi interiori și pasiune prin divinitate angelică! Tu însuți ești unul de al lor la granița lumi! Ca și mine de altfel!

2.De unde crezi că vin oamenii? (de la început începutului )
Wai Geez păi de unde drece să știu? Stai să îmi întreb încarnarea.. Deci eu nu știu ce să cred în faza cu maimuțele da cred mai mult decât în ce scrie în alte biblii! Adică man avem chiar și ADN la sânge la fel..aproape nui chiar de donat așa ca între frați.... Dar e dovedit în laboratoare prin științe exacte că așa e! E singura soluție! Cum am mai spus.. Faza cu raiu.. Mneah.. Și chiar faza cu dinozauri? Unde scria asta Dumnezo? Huh? Tu și biblia ta informați-vă, dacă nu o scri ca lumea, mai bine n-o mai fă! *ia biblioaia și o pușcă în tâmpla lu Gabe * Du-o în pod să n-o văz!

3.De ce dacă există Dumnezeu încă sunt necazuri?De ce ne-a lăsat singuri?
God abandoned us... Asta e cea ce mulți în prag de moarte realizează asta, până să allfle adevărul adus de sfârșit!
Într-un fel sau altul s-ar crede că noi ca orice copil greșim părintelui, în cazul ăsta creatorul nostru, suntem lăsați pe acest pământ ca pedeapsă și încercați, lăsați să dăm de greu... Aici suntem aruncați pradă demonilor ca mâncare la câini!
Mă rog diavolul presupune a ne lăsa pedepse, capcane, necazuri, greutăți ca să cădem ca proști în prăpastia lui! Noi ar trebui să ne impunem, să ne urmăm acel drum luminat înapoi către creatorul nostru și dacă reușim...liniște eternă.. Cea ce pe pământ sub nicio formă nu avem.. Dacă nu trăim la nesfârșit pământul sub cea mai rea formă a sa! Cel puțin asta ar fi teoria mea bazată pe discuțiile religioase(odată ce mai băgat în ele.. Ști cum e, urcăgte la drac în tuci și o să te fiarbă în ciorbă)

4.De ce în loc să cheltuim banii pe spitale,grădinițe ,locuințe îi dăm ca să se construiască biserici?
Biserica e propietatea statului din care provine și este acolo cu acordul ei! Nu dăm bani noi.. Nu de bună voie cel puțin ci ni se iau din venituri, din salari(cred) și din orice este sortit în procentaj (nu foarte legal) societăți sub formă de organizare comunală/municipală/județeană. În niciun caz nu aprobăm noi biserica ci statul și OMG-urile care le protejează, ele fiind pe plan mondial prioritare!
Mai pe scurt, cuvântul poporului e nul în fața religiei și bisericii!

5.Îți plac șervețelele?
Dacă îmi amintesc bine eu colecționam în tinerețe prin clase primare șervețele deluxe tematice de Crăciun, Paște, colorate, de colecție! Everything you wish and dream for!
DECI DA! :3 (Chiar dacă colecția și-a găsit sfârșitul în 2010 într-o mini infestare de grad 69 de mucegai și deterioareare)

6.Ce-ai face dacă Da Vinci ar veni în camera ta,ți-ar lua desenele și le-ar examina și ți-ar spune că în loc de arta lui o să le pună pe ale tale?
Eo: O secundă, Da Vinci, dragă! *plec în beci și ție de nebună parcă mă trece fătatu de prunci demonici făcuți cu Lucif și schizofrenia mea pe intensiv + ulcerul plicticos... Și mă întorc rapid* Da deci cum spunea, chesti diplomatice și elegante, etc, da vă rog sunt încântată și nespus de onorată domnule!
Ar fi totuși mort dar... dar, dacă ar învia numa pentru asta ar fi ceva de domenu zombie fan dream dusă în extrema cealaltă! :B Da nu mă supăr tăticu! Mniu!

Weeew Geez of fuck da lungă filozofare mami! Mă duc să îmi răcesc degetul în azot lichid la rece, până atunci și înainte ca mai mere... Îi mulțumesc subsemnatului pentru întrebări geniale și.. Um.. Ce mai era?.... Hmm...


Viața CuțitașuluiWhere stories live. Discover now