5-та част

5.6K 315 34
                                    

Скарлет усети как очите и се затварят, когато премина през малка група от хора. Чувстваше краката си като желе и и се гадеше. Вероятно бе била малко повече отколкото трябваше.
Музиката продължаваше да гърми в ушите и. Скарлет взе една червена чаша и изпи течността в нея. Усети как алкохолът я изгаряше.
Скарлет усети как някой в хвана и попадна в нечии силни ръце. Опита се да види кой е и най-накрая успя - Рик, независимо колко бе пила нямаше начин да сбърка това лице.
-По-кротко, красавице. - той се засмя. Скарлет за малко не припадна.
-Забавляваш ли се? - Рик я попита като повиши глас, за да може тя да го чуе. Светлината беше приглушена, което правеше обстановката романтична и мистериозна. Скарлет не можеше да не забележи колко красив изглеждаше Рик в момента.
-Винаги е забавно, когато ти си наоколо. - Скарлет се подсмихна.
-Твърде се сладка, знаеш ли това?
От коментара на Рик бузите на Скарлет почервеняха. Усмивката му осветяваше тъмната стая. Рик я хвана за ръката и поведе към стълбите. Тя знаеше какво щеше да се случи и нямаше търпение.
Започна с целувка, която доведе до още една и до още една. После ръцете му се увиха около кръста на Скарлет. Рик я сложи да легне на леглото и намали осветлението. Очите на Скарлет започнаха да се затварят. Тя се усмихна на себе си, когато усети мекия плат на чаршафите, които галеха голата и кожа.
-Стой тук, скъпа. - тихо и прошепна Рик.
Скарлет направи това, което той и каза и продължи да въздиша от удоволствие при мисълта за него, ръцете му галещи кожата и. Мисълта накара тялото и да изтръпне и пеперудите запърхаха в корема и. Роклята и се беше повдигнала достатъчно, за да се вижда бельото и. Представи си как той ще докосва краката и, после ще свали нежно бельото ми.

Вратата се отвори, но Скарлет чу повече от един глас. Вратата се затръшна. Сърцето започна да бие силно. Чуваха се подсвирквания и смехове. Скарлет се надигна, за да види Рик да седи срещу нея заедно с още три момчета.
Усети как смотахът и се свива от отвращение и очите и започнаха да се пълнят със сълзи от ужасните мисли, които се появиха в главата и. Преди Скарлет да успее да стане от леглото Рик свали блузата си и я хвърли в нейна посока.
-Ела тук, красавице. - той прошепна и започна да пълзи по леглото.
Едно от момчетата започна да разкопчава дънките си и отиде от едната страна на леглото с голяма усмивка на лице. Другото момче извади камерата си и започна да записва.
-Не...не - Скарлет прошепна преди да започна да плаче. Сълзите започнаха да се стичат по лицето и. Тя се бореше да се измъкне, но момчетата я бяха хванали здраво.
-Не се съпротивлявай, принцесо. - Рик изсъска в ухото и. Започна да целува раменете и докато се наместваше между краката и.
Тя бе пребита. Дрехите и бяха скъсани. Бе третирана като обект. Тя бе изнасилена безмилостно от двама мъже, които изглеждаха като джентълмени отдалече. От шамари по лицето, до проникване отпред и отзад.Тя бе използваха и оставена да плаче. И най-лошото от всичко бе, че всяка една секунда от този ад бе записана.
Последният момент, който Скарлет помнеше беше как затвори очи. Тя ясно помнеше болката, която изпита. Боляха я бедрата и ръцете. Никога не се бе чувствала толкова слаба и уязвима през живота си. И никога не би могла да си представи, че нещо такова ще и се случи.
Часове по-късно, тя чу чуруликането на птиците, което показваше, че тя не е умряла, а е доста жива.
Въпреки мъчителната болка, която изпитваше, Скарлет успя бавно да се помръдне. Отвори очи и видя, че е в собственото си легло.
Втренчи се в обикновения таван и обърна глава, за да види завесите на прозореца, който бе широко отворен.
-Добро утро, пеперудке. - тя чу глас. Знаеше точно на кого е.
Скарлет се опита да седна на леглото и се облегна на рамката. Почувства остра болка между краката си. Въздъхна в агония и захапа долната си устна, надявайки се, че ще отмине. Повдигна глава, за да види Джъстин, който стоеше пред нея с кръстосани пред гърдите ръце.
-Дива нощ, а? - пошегува се, подсмихвайки се. Седна на леглото и.
Челюстта на Скарлет се стегна и тя изръмжа тихо. Дланите и бяха свити в юмруци.
После тя погледна към тялото си, за да види, че е облечена в широка тениска и клин. Бузите и поруменяха и тя погледна към Джъстин.
-Не бях ли гола?"
-Да беше, скъпа. Също така трябва да си много щастлива, че бях достатъчно любезен и те облякох. - Джъстин прокара ръка през косата си.
-Знаеш какво се случи снощи? - Скарлет го попита.
-Знам всичко. - отговори и арогантно.
-И не направи нищо, за да ги спреш? -Скарлет повиши глас.
-Нима забрави кой съм аз, пеперудке? Аз съм принца на мрака и обичам да те виждам как страдаш. Защо бих ги спрял? - той се подсмихна.
-Ти ми причини това! - изкрещя Скарлет. Без значение колко я болеше тя се наведе и го удари в гърдите, повече от два пъти. После заплака. Проклинаше го и плачеше, защото как може от всички хора да избере точно нея.
-Ти сама си го причини! Искаше да си популярна. Когато си популярен получаваш внимание. Получаваш го, защото имаш нещо, което всички други желаят. Рик искаше тялото и и твоето красиво лице и ти му позволи да ги има. Дадох ти вниманието, което искаше. Твоя е вината, че не го използва правилно, скъпа. - Джъстин и каза. Приключи речта си с глупава усмивка.

-С голямата сила идват и големи отговорности. И в секундата, в която се съгласи да отидеш на партито, тогава сгреши. Аз съм тук, за да изпълня желанията ти, но не контролирам фунционирането на мозъка ти. - Джъстин обясни, приближавайки се до нея.
Скарлет беше ядосана. Дори повече от преди. Искаше да удари Джъстин. Искаше да го пребие докато спреше да чувства. Искаше той да кърви и да почувства болката и, но не можеше, защото знаеше, че е прав.
-Н-не искам да съм популярна повече. - Скарлет изграчи.
Това го накара да се засмее.
-Мога да кажа това, моя малка пеперудке. Веднага щом ми кажеш следващото си желание няма да си популярна повече. Твоят живот ще се промени, както и ситуацията.
Неговите думи я накара да се почувства по-добре и сигурно. Но не трябваше да забравя, че той бе жесток човек.
Джъстин се наведе и повдигна брадичката и. Очите на Скарлет бяха заключени с неговите. Ръката му се плъзна по задната част на врата и. Той нежно приближи лицето и по-близо до своето. Устните му нежно докоснаха нейните.
Това беше просто една целувка, която ги свърза отново след всичко станало. Скарлет усети как сърцето и се разтапя и устните и започнаха да се движат. Ръката на Джъстин все още върху задната част на врата и, а другата му нежно си почиваше около талията и. Езикът му се плъзна в устата и. Скарлет усети вълнуващо усещане да минава през вените и.
Тя усети как ръцете му се промъкнаха под блузата и. Да създава хаос не бе единственият трик на дявола...неговият език също бе част от нечестивата му тактика.

Джъстин даде една последна целувка на Скарлет преди да се отдръпне от нея. Устните и от сухи станаха влажни и пулсиращи. Самата мисъл относно случилото се преди малко я накара да се изчерви. Джъстин не успя да възпре усмивката си. Бе успял да я спечели обратно.
-Внимавай какво си пожелаваш, скъпа. Защото аз винаги ще съм там, за да го разваля. - подсмихна се.

Искам да ми кажете харесва ли ви историята? Или напразно я пиша?

Секс,любов и много игрички #Wattys2015Where stories live. Discover now