11-та част (18+)

10.6K 276 15
                                    

Тази част е много перверзна..Става дума само за секс.Не ви задължавам да я четете ;)

Усмивка освети лицето на Скарлет, когато разбра, че ще я изпишат от болницата по-късно тази вечер. Нищо не беше в състояние да й отнеме вълнението- беше сигурна,че нищо оттук няма да й липсва, нито бледите стени, нито неудобното болнично легло.
Последният й ден там минаваше бавно, но във всеки един момент Джъстин беше там до нея. Бианка дори и беше донесла много голям букет от рози, заедно с картичка към него, пълна с извинения. Все още Скарлет не можеше да разбере, защо би направила толкова ужасно нещо. Ако Бианка имаше някакъв проблем с нея, можеха просто да поговорят, но в този случай не беше така.
Джъстин беше донесъл на Скарлет чисти дрехи, но тя бе объркана от избора му. Тя разтърси черната пола в ръцете си, поглеждайки я с любопитство, и в същото време прокарваше пръсти по бялата блуза, той дори и беше донесъл чифт бежави обувки с висок ток.
- Има ли причина да искаш да се издокарам така?- пошегува се Скарлет.
- Да, има.- ухили се Джъстин.- Преоблечи се бързо и да тръгваме.
Без да му досажда с още въпроси, тя кимна и изпъна дланта до челото си, отдавайки му военно почит. Джъстин се засмя, на това колко глупаво се държеше тя и излезна, за да изчака да се преоблече.
Скарлет излезна от банята и изхленчи.
- Можеш ли да ме закараш вкъщи? Трябва да си сложа малко грим, ако ще правим нещо специално. - Джъстин завъртя очи и преплете пръстите си с нейните.
- Не. Вече попитах майка ти дали мога да те открадна за нощта, не ме дразни.
Вървяха през паркинга, след като излезнаха от болницата и Скарлет почувства хладният вятър по непокритите си крака, леко разтрепервайки се от него. Тя прехапа долната си устна, усмихна му се сладко.
- Попитал си майка ми за разрешение?- Джъстин се засмя.
- Млъкни и влизай в колата.- каза той, държейки вратата й отворена.
Беше почти 8 часа, те караха по безлюден път. На Скарлет й липсваше дома на Джъстин толкова много. Вдишвайки свежия аромат от колата му, тя постави глава върху прозореца и погледна през него, възхищавайки се на вечнозелените дървета, които се редяха едно след друго до колата му. Скарлет обърна главата си и видя, колко концентриран изглеждаше Джъстин докато кара- беше почти очарователно, как той заключваше челюстта си от време на време и затягаше хватката върху волана с дланите си.
Без да иска, тя също осъзна и колко невроятно перфектен беше той. Беше с черни тесни дънки, леко увиснали под задника му, над тях бе облякъл черна риза ръкавите, на която беше вдигнал над лактите си.
Пътят до къщата му беше повече от спокоен, но Скарлет почувства леко облекчение, когато пристигнаха и отбиха до тротоара. Единственият звук, който минаваше през ушите й беше свиренето на щурците, които бяха решили да излезнат привечер. Джъстин се приближи до нейната врата и я отвори, преди Скарлет да постави токчетата на асфалта.
- Имам изненада за теб.- каза Джъстин, гласът му повече наподобяваше на шепот. Той хвана ръката й тръгнаха към входната врата, отваряйки я с леко скърцане.
Цялата къща беше тъмна, това накара Скарлет да се приближи до ръката на Джъстин и да го хване по-здраво. Скарлет събу токчетата си и ги остави във фоайето. Ставайки малко нервна, тръпки пробягаха по гръбнака й, когато тя стъпи с босите си крака върху студеният гранит под тях.
- Затвори си очите.- каза меко Джъстин.
За да се увери, че няма да наднича, той покри очите й с ръката си. Сърцето на Скарлет започна да препуска шумно и тя стисна ръката му по-здраво- Джъстин усети пристискането й в пръстите си и се засмя еко.
- Ако стиснеш ръката ми още малко мисля, че ще спреш кръвообръщението в нея.- пошегува се той.
Тя се изчерви и освободи малко ръката му, опитвайки се да успокои нервите си. Изглеждаше така сякаш той я разхождаше из дома си безцелнно, само за да направи още по-нервна, отколкото вече беше тя, и търпението й изчезнаше все повече с всяка следваща секунда.
- Може ли да си отворя очите?- попита тя, почти оставяйки гласа си да проззвучи като молба.
Стъпкките на Джъстин спряха внезапно, а след тях и сърцето й- държейки ръката си все още пред очите й, той пусна ръката й и застана зад нея. Махайки ръката си и от очите й, той уви и двете си ръце около талията й и постави брадичката си върху рамото й.
- Отвори ги.- той прошепна.
Вдишвайки дълбоко, очите й трепнаха отворени и гледката пред нея беше повече от великолепна. Ахване излезна от устните й- те стояха в залата за хранене, но дългата маса, която беше тук преди, бе заменена с по-малка, два стола един срещу друг. Стаята беше осветена от свещи и на масата бяха сложени две чинии с чаши за вино пред тях. Беше кокетно и божествено- напомняше на откраднта сцена от романтичен филм.
- Всъщност трябваше да вечеряме отвън, защото звучеше като много по-романтична идея, но си помислих, че е малко хладно навън, и че ще е по-добре да вечеряме вътре.- обясни тихо Джъстин, зад нея.
Мълчанието й го правеше по-нервен. Той не правеше така- всъщност никога не беше правил това за никой. Гърлото му се стягаше, докато я гледаше толкова тихо възхищаваща се на това, което той бе създал, въпреки, че той не беше съвсем сигурен, дали го одобрява или не й харесва в мислите си.
- Ако не ти харесва, може да правим нещо друго.- предложи Джъстин, потърквайки задната част на врата си.
Надигайки се напръсти, Скарлет се приближи бавно към него, обвивайки ръцете си около врата му.
- Никога не съм предполагала, че можеш и да готвиш.- Джъстин се засмя.
- Не можех. Научих се от теб. Не потръгна много добре в началото, но съм много щастлив, че забеляза.
Тя се загледа в очите му за момент- те бяха медено кафяви с леки проблясъци в тях, но в същият момент очите му бяха тъжни и пълни с болка. Той се усмихна и се наведе, за да я целуне, и тя щастливо му отвърна.
- Може ли да те попитам нещо?- той прошепва в устните й. Кимайки срещу неговото чело, тя се отдръпна и открадна още няколко бързи целувки
- Нещо ли сме сега?- попита срамежливо Джъстин.
- Нещо?- Скарлет повдигна вежда към него.
- Знаеш, когато двама се харесват и започнат... да излизат?- каза той, гледайки в пода.
- Джъстин Бийбър, питаш ме дали сме гаджета ли?- тя се засмя и Джъстин след нея, оставяйки палците си да се движат масажирайки леко кръста й.
- Да, питам те.- само, за да поиграе малко с него, Скарлет отпусна устните си и се нацупи,
- Не, не сме.- за по-малко от секунда, усмивката на Джъстин замръзна и се превърна в мръщене. Той усети сърцето падло в стомаха си и отмести очите си от нея.
- О!- каза той тъжно.
- Е, не си ме питал, дали бих искала да ти бъда гадже?- каза Скарлет, завъртайки очите си игриво.
Той я погледна и тъжните му очи засияха за момент.
- Би ли била моето момиче?- попита той бързо, надявайки се, че няма да мине дори и секунда без тя да бъде в живота му.
Думите не биха могли да опишат момента, който преживяваха, ето защо думи не излизаха и от устата на Скарлет също. Тя само се усмихна широко и кимна, целувайки го още веднъж. Той я вдигна във въздуха и я завъртя, оставяйки смеха й да огласи дома му, създавайки ехо от стена в стена.
Вечерта им заедно беше тиха и романтична. Повреме на вечерята, и двамата се опитваха да водят малки разговори, но те просто не можеха да свалят очи един от друг, както й да държат мислите си далеч от другия. Други мисли продължаваха да се въртят в главата на Скарлет и тя си помисли, че може би не е лошо да ги сподели с него повреме на вечеря.
- Не знам дали трябва да остана приятелка с Бианка.- каза тя, играейки с вилицата в ръцете й. Джъстин се облегна на стола си.
- Направих го, за да те пробвам. Беше проверка, на това дали тя ти беше добра приятелка или не, и явно не е била.- той отпи от виното си и тишината увисна между тях- Скарлет въздъхна и разтри бедрата си с ръце. Ако Бинка не беше добра приятелка, то тогава никой друг не беше. Но Джъстин беше прав в позицията си- нямаше причина да бъдат приятелки, след това, което тя й бе причинила.
- Не се тревожи за нея. Имам планове какво да правя с нея вече.- каза Джъстин, прочиствайки гърлото си. Скарлет изправи главата си и повдигна вежди.
- Какви планове?- устните на Джъстин се издигнаха в усмивка.
- Да й дам урок.
Скарлет не искаше да се кара с него. Част от нея искаше той да й даде урок, но колкото и жестоко да звучеше, също трябваше да бъде и за нейно добро. Но тя не знаеше той на какво е способен- Бинка беше повече от инат, тя беше битка, чакаща да се случи.
Джъстин изчисти чиниите им и след момент той я поведе по стълбището, което тя не бе виждала преди. Държейки здраво ръката му, двамата спряха пред затворени завеси. Джъстин се приближи и раздели двете копринени завеси, за да се разкрие огромен балкон, който им даваше възможност да видят цялото нощно небе.
- О Боже, великолепно е.- въздъхна Скарлет, пускай ръката му, тръгна напред. Тя постави ръцете си върху здравият каменен парапет и се загледа в небето, спомняйки си Джъстин какво й бе казал за звездите и вселената.
- Никога не съм виждала нещо толкова красиво.- промърмори Скарлет, подпря лакътя си на парапета и постави брадичка върху дланта си.
Джъстин се приближи до нея, спирайки тялото си в нейното, обгръщайки я с двете си ръце. Той се наведе и целуна рамото й- тя можеше да усети биещото му сърце шумно в гърба си и усещането я накра да се изчерви, защото тя можеше да накра сърцето му да бие дори по-бързо, отколкото трябваше.
- Знаеш ли, че си по-красива от всяка звезда в небето?- той прошепна, заравяйки лицето си във врата й.
Скарлет се засмя и се обърна към него- той прилепи дупето й до парапета и тя уви ръце около кръста му, докато той поставяше ръцете си от двете й страни.
- Казваш на момичетата тези прекрасни думи, за да ги очароваш ли?- Джъстин разклати глава, смеейки се.
- То е реалност, пеперудке.
Скарлет се изчерви, когато чу името, с което той я наричаше да се търкулва по езика му- тя си спомни първият път, когато той я нарече така- беше се качил в стаята й, след като я беше проследил от лагерния огън, тя беше ужасена от това, но мъничкото име, което той й беше дал, я успокояваше дори и малко.
- Имам още една изненада за теб.- прошепна Джъстин, махайки кичурче от косата, паднало върху лицето й от вятъра. Преди тя дори и да проговори, той взе ръката й и влезнаха обратно в къщата.
Той беше пълен с изненади- и Скарлет не искаше да звучи ненаситно, но на нея й харесваше да бъде задушавана от любовта му. Той я поведе надолу по коридора и спря пред стаята му. Той я погледна и й кимна с глава да тръгне тя пред него.
Бузите на Скарлет се зачервиха, докато тя го подминаваше, слагайки ръката си върху дръжката на вратата. Завъртя я бавно, тя отвори вратата и сърцето й се разтопи. Влизайки в стаята, тя усети вибрацията в тялото си.
Леглото му беше покрито с листенца от рози, беше разпръснал дори и по пода. Идвете страни на леглото бяха осветени от по две свещи и тя можеше да види как блестяха лекичко от мястото, където беше.
Джъстин я хвана около талията и я обърна към него нежно, причинявайки на Скарлет объркани мисли. Поглеждайки към него, тя проследи как челюстта му се заключваше бавно и прехапа долната си устна, само за да се изгуби в тъмнте му сияещи очи.
- Обичаш ли ме?- той я попита. Очите му излъчваха надежда, карайки я да се почувства конфортно в атмосферата около нея. Тя кимна без никакво съмнение и се надигна на пръсти, за да го целуне.
- Не мога да повярвам, че си направил това. Мразя те.- промърмори тя срещу устните му, и двамата се засмяха, целувайки другият отново едно временно- беше неповторим момент само за тях двамата, и на нея й харесваше така.
- Използваш леглото си за първи път?- попита Скарлет, засмивайки се си спомни как той винаги спеше на покрива. Беше по-скоро забавна мисъл. Джъстин завъртя очи към нея.
- За сега, бих искал да правя любов на легло. Но, когато си готова, може да правим любов и на покрива.- той се засмя. Скарлет въздъхна и бузите й почервеняха при мисълта на тях двамата правещи любов върху покрива му- беше толкова тийнейджърско, но тя си спомни, колко сериозен и загрижен бе той, и без да иска, отбеляза колко очарователна беше идеята.
За секунди, Джъстин се спусна ръцете си под красивите й бедра и я вдигна, занасяйки я до леглото си. Той я постави на поскачащият си матрак. Пръстите му погалиха листенцата от рози, които бяха около нея, и когато тя осъзна, какво щеше да направи той, сърцето й заби по-шумно.
- Джъстин, аз никога не съм правила това преди.- Скарлет му напомни. Джъстин забеляза нотка на притеснение на лицето й.
- Знам. Аз също не съм. Както виждаш, опитвам се да бъда много нежено и загрижено гадже, затова не се притеснявай, скъпа.
- Девствен ли си ?- попита Скарлет, вдишвайки.
Джъстин се засмя високо, вдигайки ръце във въздуха.
- Не. Не съм правил любов преди.
Сърцето й се топеше, докато го гледаше как пълзи по леглото към нея. Той вдигна ръцете си към лицето й и я погали, целуна подпухналите й устни, които копнееха да целуват всеки сантиметър от неговото тяло. Ръцете му се спуснаха надолу и нежно свалиха полата й, оставяйки крата й напълно голи. Той се върна към целуването на устните й и започна да съблича блузата й в същото време не оставяше устните й самотни.
Не мина много дълго, преди той да остави красотата й гола пред него, само в бикини и сутиен. Той се надвеси над нея и целуна врата й, пускайки палеца си към бикините й, махайки ги от нея. Скарлет почувства само прилив на увереност да минава през нея и тя седна на леглото му. Джъстин повдигна вежди, докато я гледаше как разкопчава сутиена си, хвърляйки го на земята. Очите му се разшириха и той простена лакомо, когато се приближи към нея и остави усните си да потънат в кожата й.
Той си спомни, че все още беше облечен и наруши целувката им- пъргавите му пръсти започнаха да разкопчават ризата, докато Скарлет не го спря, навеждайки се към него тя го целуна отново.
- Остави ме да ти помогна.- прошепна тя във врата му, докато засмукваше нежно кожата му.
Той се предаде без да мисли, усещайки я върху врата си с небрежни целувки, докато продължаваше да разкопчава ризата му едновременно. Той се подсмихна, гледайки как ръцете й се спускат надолу по мускулестото му тяло, оставяйки ризата му да се спусне назад по раменете. Скарлет легна и Джъстин се върна към целуването й, докато тя пускаше ръцете си към дънките му. Пръстите й си играеха с ципа му, докато и двамата не чуха металния звук на разкопчаващият се цип. Той изхлузи дънките си без да се почуди и ги ритна с краката си и чу падащият звук от тях върху пода.
Той беше останал само по поксерки, което беше неповторима гледка. Невинният ум на Скарлет не можеше да осъзнае момента, в който самата тя беше. Начинът, който мъжеството му бе събрано в тези боксерки я удиви- изглеждаше сякаш размерът на ерекцията му, беше близко до разкъсването на тънкият плат, който го задържаше.
- Мисля, че малко се вълнуваш.- Скарлет прошепна, засмивайки се сладко. Джъстин премести устните си към кожата на гърдите й и я целуна нежно, погледна нагоре към нея и й намигна.
- Виждаш ли какво правиш с мен?- каза той, засмивайки се. Бузите й се изчервиха и той се върна обратно с езика по кожата й, уверявайки се че няма да остане сантиметър от нея, който нямаше да остане без докосването му. Тя му принадлежеше, както и той на нея, и тази нощ той щеше да се увери в това.
Чувствайки дързостта в себе си, Скарлет спусна ръцете си надолу и пъхна пръстите си в еластичните му боксерки. В почти изненадващ момент, тя ги събу, получавайки тих стон от Джъстин.
Очите й се разшириха, когато го видя пред нея. Джъстин се бореше с изкушението да разкъса невинното си момиче, в този момент той го почувства още повтвърден след като я видя да го одобрява. Скарлет остави пръстите си да се придвижат надолу по кожата му, преди да го вземе в ръцете си точно, както си го представяше- пенисът му растеше силен в ръцете й, и размера му беше дори по-голям, отколкото тя си мислеше че ще бъде. Тя се изчерви, когато си спомни как си бе мислила за Джъстин без дрехи, но ако момче можеше да изглежда толкова красиво с дрехи, нямаше съмнение, че щеше да изглежда още по- невероятно без тях.
Тя се изчерви също и защото тя беше това момиче, което го караше да се чувства по този начин. Никога и след милион години, тя не си мислеше, че тази нощ ще се случи, и тя беше повече от щастлива, че беше с Джъстин. Жестокостта му към нея се беше отплатила, а тя обожаваше тази негова романтична страна.
Скарлет започна да го гали, гледайки изражението на лицето му. Той спря да я целува и повдигна главата си от кожата й- очите му бяха затворени и тялото му ставаше напрегнато, Джъстин отваряше устата си отвреме на време, за да простене. Скарлет свали и втората си ръка надолу, чувствайки експлодиращите пеперуди по цялото си цяло, докато го гледаше как реагира на докосването й.
- Толкова е голям.- успя да прошепне Скарлет. Изчерви се повече от всякога, докато все още галеше членът му бавно. Минавайки с палеца по върха му, получи силен стон от Джъстин.
- И всеки сантиметър от него принадлежи на теб.- каза Джъстин задъхано.
Той бавно махна ръцете й от себе си и взе пениса си в неговите ръце. Той го галеше нежно и въздишаше със затворени очи. Скарлет се чудеше той за какво си мислеше, осъзнавайки че и тя също беше нервна. Това беше нещо ново и за двамата, и я накара да се почувства толкова специална, защото тя бе момичето, което споделяше това преживяване с него.
Джъстин се наведе напред и раздалечи краката й със свободната си ръка, за да разкрие вагината й. Той простена при вида й и се погали по-силно, чудейки се как може да има толкова красива приятелка. Той се наведе към деликатната зона на Скарлет и тя постави ръцете си върху широките му гърди, възхищавайки се на това, колко здрави и оформени бяха те, тя се усмихна на това, че той беше само нейн. Джъстин постави два пръста върху пламъка на свещите и от двете страни на леглото, оставяйки ги в тъмнина. Само лунната светлина падаше в стаята върху голите им тела.
Той се намести между бедрата й.
- Готова ли си, скъпа?
Скарлет преглътна, кимнайки в тъмнината. Джъстин остави еднта си ръка върху бедрото й и забеляза, колко напредната ставаше тя. Той се приближи до нея и погали бузата й.
- Ако нещо заболи твърде много, моля те кажи ми. Обещавам, че няма да те нараня.
Думите му я галеха и тя кимна отново в дланата на ръката му, която беше върху лицето й. Той сложи ръцете си от двете й страни и тя усети плъзването му в нея нежно. Скарлет изпусна стон и прехапа устната си толкова силно, че бе достатъчно за да пусне кръв от нея. Той бавно се плъзна по-навътре в нея- темпото му беше нежно и тя почувства страните си стегнати около него, усещайки пълният му размер. Дланите й се вдигнаха по ръцете му и той се наведе, за да я целуне с любов.
- Добре ли си ?- прошепна той, притискайки се към нея. Моментът беше твърде красив за Скрлет, за да не бъде добре, затова тя кимна бързо преди той да се притесни.
Джъстин усети, колко силно тя затвори очите си и сърцтео й започна да се изпълва с болка.
- Съжалявам, бебче. Толкова много съжалявам, че те наранявам.
Скарлет само игнорира думите му и заби нокти в рамената му. Той простена, докато тя го дереше и оставяше зъбите си върху кожата му. Единствените звуци, които изпълваха стаята бяха тежкото им дишане и стенанията. Кожата му притисната в нейната, голямото му тяло надвиснало над нейното дребничко.
Темпото му започна нежно и бавно, докато утихваше болката, Скарлет го подтикна. Тя можеше да усети чувство на изтръпване в стомаха си и двамата започваха да се потят от топлината, която излъчваха телата им.
- Почувствай ме целят, скъпа.- прошепна Джъстин в ухото й.- Всеки шибан сантиметър от мен.
Стенейки, той продължаваше да влиза и излиза от нея. Шептеше думи в ухото й, думи които караха сърцето й да ускорява ритъма си. Скарлет пристегна увитите си крака около кръста му и Джъстин сложи едната си ръка върху тях, правейки го по-лесно за него да прави любов с нея. Косата й падаше върху лицето й от различни посоки и Скарлет остави меко стенание да излезне от усните й.
- О, Джъстин. Моля.- тя го умоляваше, оставяйки дялото й да се движи нагоре-надолу по леглото му.
- За какво молиш? Кажи ми какво искаш. Всичко, което искаш.- каза й той.
- Моля те, чукай ме по-силно.-прошепна Скарлет.
Все едно нещо го превзе, когато чу тези думи да излизат от устните й. Той почувства щастие бягащо по вените му, защото ставаше твърде трудно за него да подължи да бъде нежен с нея. Пенисът му беше в огромна нужда да се освободи, както и вагината й.
Без да се замисли, Джъстин я връхлетя бясно. Той се хвана за рамката на леглото над главите им и остана да пулсира в нея. Нейната мокрота го правеше слаб и тя го правеше по-трудно за него да се сдържи с звуците, които тя издаваше. Джъстин стенеше всеки път, в който влизаше и излизаше от нея бясно. Скарлет беше шокирана, от това как той можеше да се превърне в такова животно за по-малко от няколко секунди.
Той хвърли възглавницата и хвана копринените чаршафи, усуквайки ги в различни посоки. Той изстена и тя изстена, той затвори очите си и Скарлет остави главата й да падне върху нейната възглавница. Леглото му се тресеше, докато той се удряше в нея като чудовище и поглъщаше всяка секунда, която беше в нея. Скарлет изстена, докато конвулсираше в леглото му.
- Това е моето момиче.- той простена и усети как чувството го завладяваше.
Не мина дълго, докато Джъстин получи собственото си освобождаване. Той изстена шумно и високо, докато слабото тяло на Скарлет продължаваше да му позволява да прави груба любов с нея. Чувстваше се повече от невероятно, и да го види как действа толкова мощно, накара ума й да се върти. Джъстин изви врата си и дишаше тежко, и тя знаеше, че е близко.
- Мамка му, скъпа, мамка му!- изпсува той.- Обичам те.
Той каза последните си думи, преди простене да шумно и високо от гърдите си. Той се разтърси от оргазма си и задъхано легна върху гърдите й, оставяйки я да почувства всяка капка, която бе оставил в нея. Той беше слаб след свършването си и легна до нея. Скарлет си пое взъдух и прокара пръстите си през разбърканата му коса, възхищавайки се на това, колко секси изглеждаше след правенето на любов. Животинската му коса показваше, колко див можеше да бъде той, и колко невероятно секси също.
- Обичам те, Скарлет. По дяволите, обичам те.- простена той в кожата й.
- Аз също те обичам, Джъстин.- въздъхна Скарлет, галейки кожата му.
След като всички сериозни неща бяха покрити, тяхната нощ се върна обратно към очарователността и романтичността си. Той напълни шепата си с листенца и ги разпръсна по голото й тяло, карайки Скарлет да се смее като малко момиченце.
Никой не знаеше, каквъв беше остатъка от нощта. Но единственото нещо, което може да се спомене е, че не е имало нищо по-красиво от това. Беше ценна от нежността си, беше секси, от това колко и двамата бяха влюбени един в друг.
Той имаше разбита душа и тя го поправи.
Както Луната има своите кратери, но Слънцето продължаваше да го обича нежно.

Секс,любов и много игрички #Wattys2015Où les histoires vivent. Découvrez maintenant