Chapter.21✔️

2K 69 9
                                    

✖️pov Lilly✖️

Het vertrouwen tussen mij en Liam is er weer langzaam aan het komen, ik houd nog steeds zielsveel van hem! En ik kan ook gewoon niet kwaad op hem blijven. Sofie is een deel van zijn verleden en ik ben er nu en dat is wat telt.
Het is ochtend en zit nog steeds boven op bed met mijn laptop, Liam is even wat eten halen en in de tussentijd beantwoord ik wat mails. Ik hoor de voordeur open gaan en nog wat gerommel voor ik iemand naar boven hoor stappen. Liam komt achter me zitten en legt zijn handen op mijn schouders en begint langzaam te wrijven wat zo over gaat in zachtjes masseren. Hij plant wat natte kusjes op mijn schouders en zo naar mijn nek waardoor heel mijn lichaam ontspant.

"Wat wil je eerst? ontbijt of wil je al meteen door gaan naar dessert?" Ik begin spontaan te giechelen, sinds de gebeurtenissen is ons intiem leven nogal koeltjes geworden. En om eerlijk te zijn mis ik dat nog wel. Ik draai mijn hoofd en glimlach naar hem waarna hij zijn lippen zacht op de mijne drukt. Ik draai me om en trek hem verder mee op het bed. "Weet je het zeker? Dat je.. dat je het zeker weer wilt?"

"Ja! Alsjeblieft!" Hij glimlacht door de sprank hoop in mijn stem. Hij drukt zijn lippen weer op de mijne en laat zijn handen over mijn lichaam gaan. "Liam? Wil je dit zelf ook wel?" Hij schud hevig zijn hoofd. "Ja natuurlijk!" 

"Waarom doe je dan zo, zo zachtjes?" "Gewoon ik houd van je en ja.."

"Na alles wil je niet te heftig doen?" Hij knikt. "Nu moet je wel weten, ik houd nog wel van heftig" Hij begint de grijnzen waarna hij zijn lippen weer op de mijne drukt maar deze keer ruw maar toch heel liefdevol, net zo dat Liam is.


Jah dit is het einde van sex as hello, ik heb er niet echt meer de inspiratie voor en vind het zo nog wel goed! Ik wil jullie bedanken voor alles! Want jullie zijn echt geweldige lezers! Zoek al even naar een nieuw verhaal maar vind voorlopig nog niets, als er ideeën zijn mogen jullie ze altijd geven ofz!

Big love!!

Sex as hello ||Liam Payne||Where stories live. Discover now