Chapter thirteen✔️

3.4K 132 8
                                    

•Do you have sex?•

✖️pov Lilly✖️

"Hoeze weet je dat zelf niet eens?" Zijn stem zit vol met frustratie die hij probeert te bedwingen. "Het is nogal..ingewikkeld." Hij trekt zijn wenkbrauw op. "Ingewikkeld?" Ik knik.
"Het is heel simpel oftewel zijn jullie samen oftewel niet."
"Nauw dan zijn we dus niet samen."
"Dus jullie daten?" Ik schud mijn hoofd.

"WAT IS HET DAN?!" Hij legt zijn tas op tafel met een harde klap terwijl hij opstaat en steunt met zijn handen op het aanrecht. "Hebben jullie seks gehad?"

"Wat?" Hij draait zich om en gaat dan weer zitten.
"Je hebt me wel verstaan!" Ik probeer het oogcontact met hem te vermijden door naar mijn handen die op tafel liggen te kijken.

"Komt er nog wat van?!"

"Oké! Ja! Ja we hebben seks gehad!"

"Toch met condoom?"

"Hazz.."
"Lilly.. je bent mijn oudere zusje. Ik wil er voor je zijn!" Ik knik en omhels hem. "Dankje hazz!"
Ik pak mijn jas die ik dan weer aantrek en stap met hem naar de deur, als ik die open zie ik dat het hard regent. "Moet ik je echt niet even wegbrengen?" Vraagt Harry betwijfelent. "Nee hoeft niet! Je hebt al genoeg gedaan." Ik omhels hem nog eens en stap dan naar buiten waar de regen me al meteen tegemoet komt.

Gelukkig ben ik snel thuis. "Liam?" De moeite om mijn schoenen en jas uit te trekken doe ik niet. Ik kom de hal uit en zie Liam met een broodje in zijn mond en alleen een handdoek om zijn middel.

Hij begint te lachen wat er vaag uitkomt door het broodje dat zich nog steeds in zijn mond bevind. "Liam.." Hij haalt zijn broodje uit zijn mond die hij onderweg naar mij op tafel legt. "Doe even je jas uit, je bent nat!"(nee Chantal😉😘)
"Nee Liam, dit moet ik nu weten! Hoe zit dat nu? Tussen ons, bedoel ik..?"

Sorry Chantal😂dat moest ik even zeggen! Idk what to say only that I all love you!😘
Big love❤️

Sex as hello ||Liam Payne||Où les histoires vivent. Découvrez maintenant