Chapter ten✔️

3.6K 123 2
                                    

What you all thing about the new cover?😁

•Fuck you!•

✖️pov Lilly✖️

Zijn lippen zijn in mijn nek geplakt en zijn warme adem geeft me rillingen. Ik leg mijn hand op zijn wang."Liam.."Hij kijkt me aan en onze gezichten zijn nog juist een centimeter van elkaar verwijderd. Zijn warme adem ruikt naar munt en hij kijkt me aan."Lilly.."
"Ik ben bang.."Mijn ogen dwalen naar onderen voor de schrik van zijn reactie. Zijn vingers glijden onder mijn kin en duwt die lichtjes naar boven zodat ik zijn bruine ogen weer ontmoet. "Waarvoor?"
"Dit is mijn eerste keer dat ik iets van besef heb tijdens seks.."
Hij kijkt me met een zacht glimlachje aan.

"Je moet geen schrik hebben Lilly,voor..voor je eerste keer was je al perfect. Je moet echt geen schrik hebben,als je het niet wilt stop ik,Oké?"
Ik knik en druk nu zelf mijn lippen op zijne. Zijn handen glijden naar mijn broek die hij opent en die zo langzaam samen met mijn slipje mee naar beneden trek. De hele tijd heeft hij in mijn ogen gekeken voor mijn reactie die ik zo normaal mogenlijk probeer te houden. Hij wilt zijn handen naar zijn eigen broek brengen maar ik ben hem al voor waardoor hij grijnst.

"Spannend zo hier,in de mannentoiletten." Hij knipoogt naar me en ik grijns. "Gaan er veel mannen onder werktijd naar de toiletten?" Hij grijnst.

"Fuck you!"
"Graag." Hij drukt nog zachtjes zijn lippen op de mijne voor hij zachtjes binnenstoot.

Short I know maar ik ben bezig aan een nieuw boek die ik in januari online zet en wil al veel voorschrijven.
Big love❤️

Sex as hello ||Liam Payne||Donde viven las historias. Descúbrelo ahora