Chapter eleven✔️

3.8K 132 2
                                    

•I want you•

✖️pov Liam✖️

Ik loop verder en stap het bos door. Hier kwam ik wel vaker,vroeger met Lilly. We deden niet veel,gewoon wat rond wandelen en praten. Ik ga op het bankje tegenover de vijver zitten en kijk voor me uit. "Ow hey Liam!" Ik kijk op en een meisje komt naast me zitten. "en wie ben jij?" Ze komt me vaag bekend voor en ik kijk haar betwijfelent aan. "S-S-Sofie..."

"S-S-Sofie...tuurlijk ben ik het sukkel!" Ze kijkt me grinnikend aan.
"Ga weg Sofie!"
"Wow! Waarom opeens zo kattig?!"
"Ga gewoon weg!" Ze begint te lachen. "Nauw vroeger wou je zelf dat ik dichter kwam!" Ik draai met mijn ogen. "Oh komaan Liam! We hebben zoveel leuke dingen meegemaakt!"

"Zoveel mooie momenten..." Ze komt wat dichter naar me toe.

"Zoveel spannende momenten.."

"Zoveel intieme momenten.." Ze slaagt haar benen over de mijne heen.

"Zoveel..warme momenten.." Ze komt nog dichter naar me toe en drukt haar lippen in mijn nek. "Sofie.." Ze legt zachtjes haar hand op mijn wang en zorgt dat ik haar aankijk. "Ja..Liam." Haar stem is zwoel en ze komt dichter naar me toe. "Nee! Nee! Nee Sofie!" Ik duw haar van me af en loop het bos uit opweg naar huis.

Als ik thuis aankom zit ik wat gefrustreerd heen en weer lopen. "Lilly!" Ik ren de deur uit opweg naar Lilly's huis,gelukkig woont ze niet ver van hier en kom ik al snel aan.
Ze opent de deur en ze heeft nog niet eens de tijd om wat te zeggen of ik druk mijn lippen al ruw op de hare.
"Mh Liam..wat is er?"
"Niets!" Ik druk mijn lippen alweer hevig op de hare en til haar al zoenend op en baan ons een weg naar de zetel waar ik ons op laat vallen."Liam,wat is er?" "Er is echt niets!" Ik wil mijn lippen weer op de hare drukken maar ze stopt me.

"Liam,vroeger ging je altijd als je problemen had gaan feesten om dan met de eerste de beste mee in bed te duiken,het zou me zelf niet eens verbazen dat je ooit met een man naar bed bent geweest!"

"Lilly,alsjeblieft...ik,ik heb je nodig nu.." Ik ga naar haar nek waar ik mijn lippen op plant.

"Ik wil je Lilly...nu..."

Read my new fanfiction dead please☺️
Big love❤️

Sex as hello ||Liam Payne||Where stories live. Discover now