Chapter eight.✔️

3.8K 130 4
                                    

•We can't do this•

✖️pov Lilly✖️

Ik kijk naar de richtig hoe Harry naar de deur is gelopen en mijn gezicht staat onbegrijpend. Ik voel twee haden om mijn heupen gevolgt door zachte lippen in mijn nek. "Trek het je niet aan babe!" Zijn warme adem op mijn huid laat een rilling op mijn lichaam achter. Ik draai me om en om de plaats tussen mij en Liam te vergroten leg ik mijn handen op zijn borst,wat niet helpt doordat hij me dichter naar hem toe trekt en de plaats tussen onze lippen verbreekt. Zijn handen gaan naar mijn kont om me zo op te tillen. Ik voel dat hij beweegt en het volgende moment voel ik de zachte matras onder me. Zijn handen gaan onder mijn shirt naar mijn rug wat weer rillingen oplevert. Onze lippen gaan even van elkaar af door mijn shirt die uitgetrokken word. Liam trekt zijn eigen shirt uit en zijn spieren die zich dan samen trekken laten me staren.Ik word uit het staren gehaald door Liams lippen op de mijne. "Liam,wacht.." Hij stopt maar zijn ogen zijn donkerder als daarjuist en ik zie dat hij zich inhoud. "Wat,wat zijn we nu eigenlijk?"
"Ik weet het niet.." Hij wilt zijn lippen weer op de mijne drukken maar ik hou hem tegen.
"Liam..."
"Lilly..."
"Laten we gewoon televisie ofzo kijken.."Hij knikt en er is teleurstelling in zijn blik te zien.
Ik pak men laptop en ga op een site dat je zo televisie kunt kijken en we gaan naar MTV.
"Hi,I'm Lucas and I'm in love with my best friend Luna.I'm already six months falls in love with her. I'm in love with my best friend. Luna thinks that she's gonna help me with a blind date but actually is she mine date.
Today is the day that I come out of the friendzone."
Het is stil tussen ons en ik durf Liam niet aan te kijken.
"Three months ago we had sex and after that we did as of nothing was happening, but now I want a clear answer"Deze keer kijk ik wel naar Liam en hij kijkt mij aan."Wat maakt het toch uit."Ik leg me bovenop hem en druk mijn lippen op de zijne.

De shipnaam is #Lilliam geworden YEAHH😊Danku voor iedereen die wat voorstelden enzo.
Big love❤️

Sex as hello ||Liam Payne||Where stories live. Discover now