10.part

671 47 2
                                    

Díl je dřív :) (byl by jinak až v neděli)
*Harry*
Týden bez Louise jsem strávil v Holmes Chapel kvůli matce. Naštěstí je zdravá jen mě neviděla asi od tý doby co jsem si 'pořídil' Louise. Samozřejmě jsem se nevyhnul otázce:"Už jsi našel tu pravou?" To že jsem homosexuál jsem matce raději neřekl, protože jsem viděl jak se jednou tvářila na dva kluky ve městě, když se líbali a drželi za ruce. Hlavně ten její komentář byl nezapomenutelný "Harry, viděl jsi je? Doufám, že si najdeš nějakou hezkou slečnu aby ses 'nemusel' stát jedním z nich!" Nechápu její logiku, ale mám ji rád. Takže kdybych si našel holku tak budu hetero? Vážně? Ale přece jen je to moje matka, která mě porodila a ty ostatní věci okolo které dělala, když jsem byl malý škvrně vlastně až do teď. Určitě jí došlo, že kdyby její jediný syn byl na párky tak by moc vnoučat neměla. No, doteď jí dělá společnost sestra. Alespoň není sama, když nemá ještě ty vnoučata.
Z Holmes Chapel to autem do Londýna trvá zhruba 3 a půl hodiny, vymyslel jsem si, že Louise vyzvednu cestou domu a pak si uděláme něco k jídlu. Už se na něj těším. Ne. Těším se na jeho tělo! A hlavně tu jeho prdelku. Hmmh..dal bych si říct. Nah..proč musí být Londýn tak daleko. Nebo je moc daleko Holmes Chapel?
Dojel jsem k Zayna domu a zazvonil. Nic. Začal jsem bouchat na dveře. Nic. Znovu jsem-tentokrát jako naprostý idiot-neustále mačkal domovní zvonek. Připadal jsem si jako taková ta dotěrná svině. Jo, přesně..dotěrná svině. Ale já nejsem dotěrný a ani svině! Vždyť já nejsem dotěrný, když jsi jdu někoho vyzvednout. Zkusil jsem se podívat zkrz okno, které jako jediné nemělo zatáhlé žaluzie. Co jsem uviděl mě nasralo. Bylo tam prázdno jako kdyby se odstěhoval i s mým Louisem! Bože Harry dneska ti to pálí. Doprdele ne!! Co si teď jakože počnu? Ok ok..mysli Harry mysli. Jdu to nahlásit policii? Těžko ty kriple. Můžu zkusit obejít stěhovací agentury jestli odtud někam někdy nestěhovali. Eeh..taky ne. To mi neřeknou. Fajn takže poslední a nejvíc realistická věc, která mě může napadnout je!? Jít do baru, zchlastat se tam a najít si něco na jednu noc. Tentokrát si to doma nechávat nebudu. Louis je, byl a bude poslední, kterého si nechám doma. Dobrá tedy, jede se do baru. Ale radši pojedu sockou. Přece jen budu určitě na káry.

>>další den<<;*3rd person*
Sluneční paprsky se pokoušely prodrat zkrze zatažené žaluzie u okna do ložnice. V ložnici byl velký nepořádek. Jeho důvodem byl dravý sex dvou mužů, kteří stále vysílení leží na posteli dominující pokoji.

*Harry*
Některé sluneční paprsky, které se prosraly přes to okno zakrytý žaluziemi se dostaly až k mému obličeji. Vážně super budíček. Otočil jsem se z boku na záda, ale loktem jsem do někoho mrdnul. 'Rozlepil' jsem své oči a podíval se vedle sebe. Ah tak..kurvička na jednu noc. "Uhni." Zamrmlal jsem ale jelikož moc nevnímal, natlačil jsem ho na kraj postele. Tohle je moje postel a tady se budu roztahovat podle svých potřeb. Ach ty sladké dvojsmysly. I když jsem předtím plánoval ležet na zádech, tak jsem si k němu-rozvalený po celý posteli-lehl zády. Vystrčil jsem na něj z pod peřiny zadek a spokojeně si zívnul. Nahý dotyčný-jehož jméno si nepamatuju-vstal a odešel do koupelny. Spustila se sprcha. Sednul jsem si ale zatočila se mi hlava, a tak jsem sebou hodil zpět do polštáře. Promnul jsem si únavou oči, zívnul si a znovu-roztažený přes celou postel-usnul.
Probudilo mě lehké šťouchání do zad. Zavrtěl jsem sebou ale dělal, že dál spím. Ten někdo si lehnul za mě a položil si přes mě ruku. Otevřel jsem jedni oko a porozhlídnul se kam až jsem mohl. Měl tetování a rozhodně větší ruce než Louis. Ach bože Louisi..kdy tě ještě uvidím? Přitáhnul jsem si jej blíž k sobě. Odtáhnul se a přetočil mě na záda. Sednul si na mě,chytl mé tváře a líbnul mě na čelo. "Nech mě." Zamumlal jsem..lehnul si na mě tak, že se mi začalo špatně dýchat. Svrhnul jsem ho ze sebe. Chytl jsem peřinu a přikryl se až po hlavu, že mi koukaly jen prsty u nohou. Teď mi došlo, že jsem nahý. Vystrčil jsem ruku a sáhl na zem jestli tam nejsou boxerky ze včera. Yes! Vzal jsem si je pod peřinu a oblíknul. Sednul jsem si a podíval se na druhou stranu postele. Seděl ke mně zády 'kluk' s dlouhými zrzavo-oranžovými vlasy. Na 100% je má obarvený. Vstal jsem a odešel do koupelny vyčistit si zuby. Vzal jsem si na sebe nějaký oblečení, které jsem měl na prádelním koši a šel do ložnice. Zrzoun byl již oblečený pořád na posteli a tak jsem si přisednul. "Harry?" Podíval se na mě. Otočil jsem se na něj taky na znamení toho, že ho vnímám. Ale zase jsem se vrátil k pohledu na koberec. "Ty si nepamatuješ jak se jmenuju?" Zakroutil jsem hlavou. Povzdychl si a položil mi ruku na koleno. "ono asi nemá cenu říkat ti to, že?" Ublíženě si povzdechnul. Po chvilce ticha mě jeho jméno začalo zajímat. "Tak jak?" Zvednul jsem při pohledu na něj 'zvědavě' obočí. "Daniel." Propletl jsem si s jeho rukou, kterou měl na mém kolenu prsty. "Tak se jdem nasnídat." Rozhodnul jsem o plánu následující půl hodiny. "Dobře."
___________________________
890 slov :D díl o ničem ale kdo to čekal?
Další part -> 5+comments a 10+votes
Jste super!!! Miluju vaše komentáře!! :3
Foto:(Daniel Black Černý)

You're My Victim | l.s.Where stories live. Discover now