18.part

467 36 0
                                    

Omluvte prosím nějaké chyby v čárkách etc. díl není opravovaný.
________________________
"Co-cože?! No, to snad ne!" Měl pusu tak otevřenou, že kdyby v ní měl jídlo, tak by mu vypadlo. "Už s tím nic nenadělám," řekl jsem v naprostém klidu a jedl dál. "Jo, a mimochodem," polkl jsem. "Prý si dáme trojku, takže by ses asi měl připravit, kotě," uchechtl jsem se.

*Louis*
Nechápu jeho chování. Fakt, ne. Nejdřív mě odveze kvůli nějaký píčovině k Zaynovi. Potom si pro mě přijede, protože mi Zayn ubližoval-s tím měl kurva počítat-a tak ho kvůli tomu nenávidí. Jen tak si sem přivede Nialla a ještě k tomu mu ukáže, že jsem u něj i přesto, že ho může Niall udat na policii. No, a navrch si teď se svým 'nepřítelem' domluví trojku. Bezvadný.
"Já, ale nesouhlasím," zamumlal jsem. "To máš jedno," zavrtěl hlavou. "Jak jako jedno?!" Vyjel jsem po něm. "Uklidni se, Louisi. Nejsi můj přítel, a tak nemáš právo na takovýhle výlevy. Jsi moje sexuální hračka, a tak mi je jedno, jestli s tím nesouhlasíš. Navíc, já s tou trojkou nepřišel," sebral svůj prázdný talíř, odnesl ho na linku a odešel nahoru. Vydechl jsem, vážně už nemám ani právo na vlastní názor? A ještě k tomu jsem věc. Fakticky super.
Po chvíli jsem dojedl a uklidil nádobí do myčky, kterou jsem následně zapnul.
"H-harry?" Zaklepal jsem na dveře od ložnice. Odpovědi se mi nedostalo, a tak jsem vešel dovnitř. Harry ležel uprostřed postele a něco dělal na mobilu. "Můžu?" Přistoupil jsem k posteli. Otráveně se posunul a udělal mi tak místo. "Díky," pousmál jsem se a lehl jsem si k němu. "Co, co děláš?" Drze jsem nahlídl do jeho rozsvícené obrazovky. "Nic pro tebe," otočil se ke mně zády.  "Promiň," povdechl jsem si. "Hm..hey?" Zamkl mobil, položil ho na stolek a otočil se na mě. "Ano?" Pozvedl jsem obočí. "Dlouho si na sobě neměl ty šaty, které si ode mě dostal," olízl si rty. A to jsem si myslel, že příjde s něčím rozumnějším. "To, to neměl, a ani mít nebudu," zavrtěl jsem hlavou. "Cože?" Věděl, co jsem řekl, ale dával mi šanci se opravit. Propásl jsem ji však dlouhým přemýšlením. "Vezmeš si je na sebe," sedl si. Zavrtěl jsem hlavou a vstal z postele. "To bych byl raději celý den někde přivázaný, nebo spal na zemi," šel jsem ke skříni. "Tak jak myslíš," pokrčil rameny, přesunul se doprostřed postele a přikryl se.
Vyndal jsem ze skříně větší obyčejné tričko a šel k posteli. "Můžeš se prosím posunout?" Klekl jsem si na kraj postele. "Huh? Ne," zavrtěl hlavou a snažil se dál usnout. Přece jen už bylo deset večer. "Prosím, Harry," prohrábl jsem si prsty vlasy. "Řekl si, že by si raději spal na zemi, tak prosím," zívnul. Přikývl jsem a lehl si na zem. "Dobrou," šeptl jsem. "Hmmh," otočil se na druhý bok a udělal mi tak na posteli místo, kterého jsem za chvíli využil, i kdybych správně nesměl.

*2 days later*
"A dnes k večeři chci míchaný vajíčka!!" Křiknul na mě, než odjel po obědě na nákup. "Jo, jo." Vydechl jsem, srovnal si spodničku a plácnul sebou na gauč.
Od rána nedělám nic jinýho, než že vařím a uklízím. Jsem jak ženská v domácnosti. Jestě k tomu v tom oblečku na sobě. Zakroutil jsem hlavou a vypnul zbytečně zapnutou televizi. Vzal jsem rozečtenou knihu ze stolu a začal ji číst.
Asi za čtvrt hodiny někdo zazvonil. Odložil jsem knihu a šel se nenápadně podívat, kdo zvoní. Přisunul jsem si ke dveřím stoličku a podíval se kukátkem. No, to mě poser. Zayn. Zazvonil znovu několikrát za sebou. "Já, já ti nemůžu otevřít." Sledoval jsem ho.  "A proč? Jsem snad někdo cizí nebo co?" Uchechtl se. "Ne, ne to ne. Jen, nemám ti jak otevřít, protože Harry je v obchodu a má u sebe klíče." Vydechl jsem. "Tak já počkám." Sedl si na studené betonové schody a čekal. Pousmál jsem se pro sebe, uklidil stoličku a vrátil se ke čtení na gauči, u kterého jsem za chvíli usnul.

*Zayn*
Sedl jsem si na schody a čekal. O 12 levelů v Candy Crush Saga později, Harry konečně přijel. Sledoval jsem ho, jak vyndavá narvaný igelitky z auta. "Čau." Pozdravil jsem ho, zvedl se a šel vzít alespoň jednu igelitku. "Čekáš tu dlouho?" Položil na zem dvě igelitky s jídlem a začal odemykat. "Ani ne..uh, ty už tu nemáš tu pičovinku?"  Zabouchnul za náma, zamkl a sundali jsme si boty. "Ne, dospěl jsem k tomu, že klíče stačí." Položil na zem igelitky. Přikývl jsem a položil igelitku s jídlem na zem. "Louisi!!" Křikl Harry a sundal si kabát, který následně spolu se šálou pověsil na věšák. Protočil očima, odnesl igelitky do kuchyně a následoval jsem ho do obýváku. "Louisi, vstávej kurva." Strčil do něj. "Harry." Zamručel Louis, pomalu si sednul a promnul si oči. "Ah-ahoj, Zayne." Vstal a odebral se do kuchyně uklidit nákup. Harry si sednul na gauč a pustil si televizi. Byl jsem pro ně nějakou tu chvíli jako vzduch, ale s Harrym jsme domluveni na určitém plánu, takže to musí vypadat jako by se nic nedělo.
"Na čem jste se doprdele vy dva dohodli?!" Štouchnul jsem do Harryho, že jdu zabavit Louise. Louis si mě nevšímal. "Už to máš?" Stoupnul jsem si za něj a chytil ho za boky. Němě přikývl a uklidil prázdné igelitky do přeplněného šuplíku. Otočil jsem si ho k sobě a natlačil ho na linku. Působil ještě vcelku klidně, než když jsem ho měl u sebe doma. "Sluší ti, ale nahý jsi hezčí." Zajel jsem rukou pod spodničku a stiskl jeho zadek.

*Louis*
Bylo mi do breku. Proč jsem se nechal od Harryho do tohohle překecat? Jo, skvělý plán, jak se vyhnout šoustání ve třech. Je chytrej, jako hořící poleno v krbu.
Vzdychl jsem, když mě Zayn začal líbat na krku. Osahával mě všude, kde mi to bylo příjemné, a taky tam, kde ne. "Z-zayne přestaň," vydechl jsem a odstrčil od mého krku jeho hlavu. Pevně mě chytil za zápeští a táhl za sebou nahoru do ložnice. "Harry!!" Křikl jsem dolů. "Já jsem tady." Ležel v ložnici na posteli, celý nahý a pozoroval nás. Tohle nebyl ten plán, který mi celý včerejšek opakoval pořád dokola. "Zayne, rozhodl jsem se souhlasit s nabídkou trojky." Mrknul na něj a sedl si na kraj postele. Těkal jsem očima mezi Harrym a Zaynem. Zayn se ušklíbl, strčil mě k Harrymu na klín a začal se svlékat.
________________________
Also..promiňte za takovou dobu neaktivity etc. Počítám s tím, že díl bude tak do 1-2 týdnů. Huh...matematika v 9. třídě je zlo.
Q: Co si myslíte o Harrym? Co ho třeba přesvědčilo změnit názor na ten menší grupáč? ((:

You're My Victim | l.s.Where stories live. Discover now