Bölüm 2

35.5K 1.1K 141
                                    

Medyada Şebnem

İyi okumalarrrr

Asansörün kata geldiğimizi belirten sesiyle bakışlarımı öpüşen çiftten ayırdım.
Asansör sonunda benim ineceğim kata gelmişti. Kısa sürede gelse de bana saatler gibi geldi. Daha önce hiç öpüşen bi çiftle asansöre binmediğimdendir belki (!)
Tam asansörden çıkıcakken öpüşmeye nefes molası veren çifte döndüm ve
" kendinize bi oda bulun çünkü burası bir iş yeri bunu hatırlarsanız sevinirim." Dedim ve asansörden çıktım. Asansörün kapısı kapanırken son duyduğum şey kalın ve erkeksi bi sesin
" küçük fahişeye bak benim şirketimde bana posta koyuyo." Oldu. Eyvah o adam patron muydu! Ahhh ama nerden bilebilirdim ki o pis sapığın patron olduğunu! Ben bu işi kesin alamıycam acaba ben çıksam mı başka işler mi bulsan çünkü burdan kesin kovuldum.

Ben gidip kalmakla içimde iç savaş verirken danışmadaki kızın girmem gerektiğini söylediği odaya geldim.
Kapıyı çaldım. İçeriden "gell" sesi gelince kapıyı yavaşça açtım ve girdim. İçeride gözlüklü otuzlarında bi bayan vardı. Karşısındaki deri koltuğa oturdum ve cv'mi uzattım. Kadın cv'me baktıktan sonra "tamam işe alındın" dedi. Bu kadar çabuk muydu hiç soru sormadı bana.
Çok merak edip kadına sordum.
" bu kadar çabuk mu yani hiç soru sormadınız." Dedim.

Kadında bana ciddiyetle bakıp
" zaten sen buraya başvuru yaptığında adamlarımız sesnin doğumuna kadar her şeyi araştırdı ve patronumuzun sekreteri hamile olduğu için yıllık izin aldı . Yani onun yerini hemen doldurmamız gerekiyo bu yüzden sen şimdi yukarı çıkıyosun ve patrona bi latte götürüyosun. Her sabah götürüceksin patron latte içmeden işe başlamaz unutma dedi ve parmağıyla kapıyı gösterdi. Ben de başımı tamam anlamında aşağı yukarı sallayıp kapıya doğru yürüdüm. Kapıyı açtım ve son bir kez kadına baktım kadın bana ufak bi tebessüm edip" iyi şanslar patron kolay insan değildir." Dedi . Ben odadan çıkıp kapıyı kapatırken "34. Kat" dedi arkamdan.
Asansörü çağırma düğmesine bastım ve beklemeye başladım.
Asansör geldiğinde içine girdim ve 34. Kata bastım.

Asansör açıldığında çıktım ve uzun koridorda yürmeye başladım.

Yerlerin paspasla silen hizmetlinin yanında durdum.
Kadına " merhaba ben patronun yeni sekreteriyim bana latte yapmamı söylediler . Nerden yapabilirim acaba ?" Dedim.
Kadın bana gülümsedi ve bi odayı işaret etti. " kızım burası senin odan yan oda ise mutfak oradan alabilirsin" dedi ben de teşekkür ederek odama girdim. Çok büyük bi odaydı.
Çantamı odama bıraktım ve yan odadaki mutfağa geçtim. Küçük bi mutfaktı hemen latteyi yapıp patronun odasına girdim. Sonrada ayyyy diyerek kapıyı geri kapattım . Çünkü patronum gömleğinin düğmesini ilikliyodu ve karın kasları açıktaydı. Ben kapının önünde utancımdan başımı yere eymiş bi daha nasıl giriceğimi düşünürken kapı hızla açıldı. Ve o yakışıklı patronum " ne yaptığını sanıyosun sen " diye bağırdı." Ben patronum ve benim kapımı herkes çalarak girer sen kendini ne sanıyosun da pat diye içeri dalıyosun!" Hala bana bağırıyodu. Şu an kendimi ağlamamak için zor tutuyorum çünkü daha önce kimse bana bu kadar yüksek sesle bağırmamıştı.
En sonunda ağzımı açıp konuşabildim." Ben size latte getirmiştim." Allah kahretsin sesim titremişti. Sonra patronum geri geri çekildi ve arkasına döndü. Masasına oturdu. Ben de içeri ürkek adımlarla girip lattesini masasına bıraktım. Masasının üstünde altın harflerle POYRAZ SOYKAN yazıyodu. Demek patronumun adı poyrazdı.
Tam arkamı dönmüş çıkmak için kapıya doğru yürümüştüm ki dur dedi ben de başımı ona doğru çevirip buyrun dedim.
Bana dikkatli bi şekilde baktı ve "sen asansörde bana laf eden kız değil misin ?" Dedi. Eyvah işte şimdi bittim kesin kovucak beni kesin!

Evet arkadaşlar inşallah beyenmişsinizdir. Bölümler her gün gelicek. Yani her gün yazmaya çalışıcam. Vote verirseniz ve yorum yaparsanız sevinirim:)

Mafyanın SekreteriWhere stories live. Discover now