20

651 31 6
                                    

Lieve Harry,

Ik weet dat je mij hier verwachtte, waarschijnlijk ben je nog bij de Starbucks. Ik weet nu al dat dit een lange brief gaat worden, en het spijt me dat het zo moet. Ik kon het niet. Ik weet niet wat je gevoel na deze brief is, ik weet alleen niet of ik dat aankan.

Om te beginnen... ik weet dat jij echt iets voor me voelde. Je dacht dat ik sliep. Ik hoorde je fluisteren dat je van me hield, toen wist ik dat dit moest stoppen. Al die keren dat je mijn hand vasthield... het was altijd jij die actie wilde ondernemen, altijd jij, nooit ik. Behalve de seks. Weet je het nog? Herinner je je het nog? In het speedbootje. Dat was leuk, niet? Ik moet alleen iets bekennen, en ik weet dat het verschrikkelijk is... maar...

Het was allemaal een spelletje. Voor mij dan. Ik dacht dat het hetzelfde voor jou was. Tot ik merkte dat je van me hield, je zult wel gebroken zijn. Maar het is beter zo. 

Het spijt me dat ik je gebruikte. God, ik voel me zo slecht over mezelf. Zo slecht. Ik voel me beroerd... eerst wilde ik een lulverhaal ophangen, maar eerlijkheid is beter, en ik denk dat het ook beter is als we geen contact meer hebben. We hebben toch een tour-pauze, is weet zeker  dat je erover heen komt. Vind een leuk meisje of leuke jongen, wordt gelukkig maar ik denk niet dat ik dat kan zolang ik niet hetzelfde voor jou voel. Het was leuk "friends with benefits" te zijn, Harry. Zeker met jou. Gosh, die aanblik wanneer je me een blowjob gaf, je onschuldige ogen die naar me opkeken. Hoe je me kon laten komen met alleen dat geknipper. Misschien weet je het niet eens meer. 

Weet je dat nog, die film die we samen keken? Ik wilde je blij maken, toen ik je vroeg of je mijn vriend wilde worden. Ik dacht dat ik het kon, van je houden. Alleen, ja... niet dus.

Ik zal het moment nooit vergeten waarop je me voor het eerst kuste, dat moment waarop ik je lippen proefde. Je zal bijzonder blijven Harry. Je zal echt ergens in mijn hart blijven, maar haat me niet, alsjeblieft.

It was just a game, a game you were supposed to lose. And now, the game is over

Louis

Do you love me?Where stories live. Discover now