21

674 26 4
                                    

Louis

Hoe lang zit ik hier al? Ik weet het niet. Ongeveer 6 uur, en een kwartier. Ik heb iets bedacht waardoor ik me niet verveel en ga piekeren, en waardoor ik ongeveer de tijd weet. Ik doe mijn ogen dicht en doe alsof ik met Harry door een stad loop. In die stad staan 3600 gebouwen. Elke seconde is een huis, elke stad een uur. Zo ga ik het alfabet af. Ik begon met de A, Amsterdam. Daar ben ik geweest met optredens in Nederland. B, Berlijn. Ook weleens geweest. Stad C, Chicago. D, Dublin. Met de E en de F wist ik niks, dus ging ik door naar de F. Frankfurt. Daar ben ik eens met Eleanor geweest. In die oude tijden... Toen kwam de G, mijn hoofd raakte vermoeid dus sloeg ik die over omdat ik weer niks wist. Hong Kong met de H. Nu zit ik dus in Hong Kong met Harry. Ik wordt afgeleid door voetstappen die langs de deur klinken, en ze blijven staan. Ja, ik zit nog steeds in die kast waar Harry me stopte. 'Zou hij erin getrapt zijn?' vraagt iemand.  'Ik weet het niet, heb je hem geschaduwd?' vraagt Harry's duidelijk stem. ARGH ik kan hem wel wurgen. Nee, niet Harry Styles. Niet die lieve jongen met krullen.  Die andere Harry, die klootzak die me heeft opgesloten. Ik kijk op van een deur die knarsend open gaat. 'Mag ik naar de wc, of ga je me nog ga je me nog wat langer als gevangene houden?' vraag ik. 'Nee, straks ga je perongeluk dood' lacht een dude met een zonnebril. 'En wie ben jij?' vraag ik, terwijl ik wiebelig opsta. 'Jean, ik heb samen met Harry een paar...' hij denkt even na en laat een glanzende, gouden ring tussen zijn duim en wijsvinger draaien. 'Fouten rechtgezet' besluit hij dan. Ik lach minachtend en trek mijn neus op. 'Fouten rechtgezet? Hoe schattig, aangezien jullie "team" de enige is die fouten maakt' zeg ik en wil langs hen heen lopen, maar ze duwen me met gemak terug. 'Vanaf nu, praten en communiceren jij en Harry zo min mogelijk! Anders zullen we maatregelen moeten nemen' zegt Harry. 'O ja, je kunt me niks maken' lach ik schamper. Jean glimlacht en haalt een formulier uit zijn leren jack. Ik gris het uit zijn handen en lees het. 'Dit is mijn contract?' zeg ik. Jean knikt. 'En wat staat daar over het zelfde geslacht daten?' vraagt Harry. 'Ugh, weet ik veel!' ik raak gefrustreerd. 'Precies, we hebben heel fijn een brief naar Harry gestuurd, we dachten al dat je moeilijk zou gaan doen' zegt Harry. 'Dat gelooft hij nooit... hij... hij' ik raak in paniek. 'Wat staat er in die brief?!' schreeuw ik boos. 'Rustig, alleen maar dat het allemaal een spelletje was, niet waar?' zegt Jean. 'Fuck you!' schreeuw ik. 'Hij gelooft het niet, hij komt hier achter' 'nou...  dat denk ik niet' zegt Harry. 'Handtekeningen vervalsen behoort tot mijn werk' zegt Jean. Ik kijk hem ontzet aan. 'W-wat' 'dus... ga je luisteren, je weet nu wat ik kan'. Ik knik zachtjes, met betraande wangen. 'Goed'.

Harry

Liam kijkt naar mijn bloedende knokkels. 'Hazz... wat is er gebeurt?' vraagt hij. 'Het is uit met Louis' zeg ik met een trillende stem van woede en verdriet. Ik heb eigenlijk nog nooit iets stukgemaakt... expres... vanwege woede of zo... 'Hoezo?' Liam is helemaal van de kaart gebracht en duwt me op de bank. Hij komt naast me zitten en geeft me een natte handdoek voor mijn bloedende handen. 'Hij, het... het was een spelletje' zeg ik zacht. Liam zegt niks, maar wacht tot ik verder praat. 'Hij kwam met een brief, nouja... niet zelf... hij stuurde Harry op me af. Harry die ons nota bene afkeurde... ironisch hè' lach ik sarcastisch. 'Hmm...' Liam lijkt diep na te denken. 'Heb je die brief nog?' vraagt hij na een tijdje. Ik kijk hem verward aan. 'Ja, hoezo?' vraag ik. 'Ik heb een idee, geef me die nou maar... ik bel je morgen' ik knik en overhandig de verfrommelde brief. Dan loopt hij nog zonder iets te zeggen de kamer uit. Wat gaat hij doen?

____________________________________________________________________________________

Hii!!

I am back! Het is maar een kort hoofdstukje maar het is iets. School is weer begonnen, hoera #uhnope

Ik zit nu in 4 havo, dus waarschijnlijk ga ik het nogal druk krijgen met huiswerk maar ik ga proberen zoveel mogelijk te updaten!

Stay Beautiful!

xx Denise


Do you love me?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu