32.KAPITOLA

4.1K 215 1
                                    

Konec tour

Právě jsme se vrátili z tour a dali nám týden volna než budeme muset začít nahrávat nové album a natočit pár klipů. Niall mě přemlouval, aby jsem s ním letěla do Mullingaru, ale já jsem chtěla zůstat v Londýně a zařídit si ten můj nový dům. Han mi měla pomoci a dělat mi společnost. Niall tedy mě nechal a odletěl domů. Liam i Loui jeli taky domů, ale Harry letěl do LA, nechápala jsem, co tam pořád dělá. S Hannah jsme si zařizovali dům. Po pravdě to byla malá vila. Strašně se mi líbila a byla jsem ráda, že tam nebudu sama. S Han jsme se hodně sblížili a stali jsme se opravdu hodně dobrými kamarádkami.

Jeden den mi volala Soph jestli si nechci zajít na kafe a na nákupy. Souhlasila jsem a řekla ji, že přivedu sebou i Han. Soph to nevadilo a říkala, že taky někoho sebou vezme. Domluvili jsme se za dvacet minut ve Starbucks. S Han jsme to měli dál, tak jsme vyrazili hned. Dorazili jsme tam přesně na čas. Viděla jsem Soph a nějakou brunetu sedět u našeho oblíbeného stolu. S Han jsme si šli objednat a potom jsme zamířili rovnou za Soph a tou neznámou.

"Ahoj El, tohle je Eleanor, chodila s Louisem.", pozdravila a následně mi představila Soph tu neznámou. Je pravda, že mi byla trošku povědomá. "Soph tohle je Hannah. Moje kamarádka z dětství a naše nová asistentka.", představila jsem Han a ona se s nimi taky pozdravila. Potom už jsme se normálně povídali a smáli jsme se. Společně jsme vyrazili do nákupního centra, kde jsme si taky užili legraci. Zrovna, když si Han a Soph něco zkoušeli se mě Eleanor zeptala:"Lily chodí teď Louis s někým?", já se na ni podívala a v duchu přemýšlela, jak se s ní mohl Louis rozejít. Nechápala jsem to.

"Myslím, že ne. Alespoň mě ani klukům nic neřekl. S tam tou, kvůli které se s tebou rozešel už není. Nechápu, jsk se s tebou mohl rozejít.", řekla jsem ji a ona se usmála. "Cítíš ještě něco k Louisovi?", zeptala jsem se ještě Eleanor a ona se začervenala. "Je pravda, že ještě k němu něco cítím, ale nechci si dělat plané naděje, když nevím jestli on to cítí stejně.", přiznala mi a já se na ni usmála. "Mám se zkusit Louiho nenápadně zeptat?", navrhla jsem ji a ona se zamyslela. "Nevím jestli je to správné, ale jestli to opravdu uděláš nenápadně, tak ti věřím a můžeš to zkusit.", přikývla ELeanor a objala mě. Soph a Han šli mezitím už zaplatit a mohli jsme jít. S Han jsme se s nimi rozloučili a já si ještě vyměnila s Eleanor číslo a mohli jsme jít. Doma jsme si poklidili své nově nakoupené věci a já jsem započala misi Loui a Eleanor. Vzala jsemsi svůj notebook a přes Skype zavolala Louimu.




Je tu další díl. Co myslíte? Chcete, aby byli Eleanor a Louis zase spolu? ;)

Holka z děcáku [ ff s one direction ]Where stories live. Discover now