56.KAPITOLA

3.1K 194 0
                                    

"Ahoj Perrie", pozdravil ji Zayn a ona jen přikývla. Všem se ulevilo. Nikomu se nechtělo řešit tu nějaké drama.
"Tak konec poflakování dámy a pánové. Je čas na práci.", oznámil nám chlap z manegmentu a my se hned přesunuli na svá místa. Ukázala jsem Zaynovi, kde bude sedět a sama jsem se posadila do svého křesla. Mělo začít natáčenì a jako první měli jít na řadu dva z Louisova týmu. Zayn se tvářil vážně a já nevím proč jsem se tomu musela smát. Zayn mě rozesmíval každou blbostí stejně jako Loui a Harry. Už chápu, proč si tak rozumněli. Přestala jsem se zaobírat svýma myšlenkama a zpozorněla jsem, protože šli na řadu Hannah a jeden kluk jménem Richard. Zayn ji ještě zpívat neslyšel a já byla zvědavá na jeho názor.
Jak dozpívali, já a Zayn jsme měli dvě minuty na to, aby jsme si rozmysleli, kdo postoupí a koho pošleme domů nebo k někomu jinému.
"Co si myslíš o Hannah?", zeptala jsem se ho a on se podíval na ty dva a pak zase na mě. "Můj názor je takovýhle El. Chápu, že je to tvoje kamarádka, ale mám takový pocit, že Hannah ještě není připravená. Richard je jiný. Měl by postoupit on. Věř mi, Hannah nepůjde domů, kluci ji nenechají odejít.", řekl mi upřímně a já se nad jeho slovy zamyslela. Podívala jsem se na Hannah a i když jsem věděla, že toho možná budu litovat, ale rozhodla jsem se dát na Zaynovu radu. Ukázala jsem, že už jsme se rozhodli a ještě jsem stihla směrem k Zaynovi zašeptat:"Jestli mě bude nenávidět, tak za to můžeš ty.", on se zasmál a já jsem na hlas pokračovala:"Oba dva jste velice skvělý zpěváci a ani jeden z vás si nezaslouží vypadnout, ale dál může pokračovat jen jeden. Po poradě se Zaynem můj a jeho verdikt zní takto. Do dalšího kola postupuje....", musela jsem se zhluboka nadechnout a s lítostivým obličejem jse dořekla:"....Richard.". Hannah se na mě zmateně dívala a Richard byl nadšený. Hannah mu podratulovala a Richard odešel.
"Omlouvám se.", naznačila jsem rty k Hannah a on jen přikývla. Teď se mělo ukázat jestli o ni stojí někdo s kluků. Bylo mi jasné, že určitě Harry, ale u ostatních jsem netušila.
Po asi deseti vteřinách své tlačítka zmáčkli všichni kluci a mě se ulevilo.
"Hannah volba je opět na tobě. Koho si vybereš.", zeptal se ji Liam a Hannah se rozhlédla po klucích. Její odpověď mě překvapila. Myslela jsem si, že si vybere Harryho.
"Já si volím tým Nialla.", Niall byl viditelně nadšený. Lehce jsem se na Hannah usmála, ale ona si mě už nevšimala.
"Jestli jsem teď kvůli tobě přišla o nejlepší kamarádku, tak si mě nepřej Zayne. Tohle je na tvou zodpovědnost.", řekla jsem Zaynovým směrem a on jen pokrčil rameny.



Je tu další kapitola. Snad se vám líbí a chtěla bych říct, že odedneška jsem na adapťáku se svou novou třídou a když teď začala škola, tak netuším, jak budou přibývat kapitoly. Díky za vaše pochopení. ;)

Holka z děcáku [ ff s one direction ]Donde viven las historias. Descúbrelo ahora