47.KAPITOLA

3K 208 4
                                    

Pohled Harryho
Vzbudil jsem se v prázdné posteli s kocovinou. Až moc dobře jsem si pamatoval, co se včera v noci stala a co jsme s El udělali. Bylo mi jen divné, že tu není. Oblíknul jsem si boxerky a tričko a zašel jsem se podívat do jejího pokoje, ale tam nebyla. Nedalo mi to a chtěl jsem jít i k Niallovi, ale zrovna od něj odcházela jeho kámoška Alex. Vypadala docela naštvaně a já ji raději uhnul z cesty. Hned jak odešla jsem vešel do Niallova pokoje. Niall stál taky jen v tričku u okna a díval se ven.
"Alex říkal jsem ti, aby jsi odtud vypadla.", řekl Niall a ani se neotočil.
"Klídek brácho, to jsem já", promluvil jsem na něj, ale zalitoval jsem toho. Niallův pohled by mohl vraždit.
"Jsi spokojenej Harry? Užil jsi si to s El? Vidíš k čemu jsi mě dohnal?", div na mě neplival tyhle otázky a já jsem zvedl ruce, že se vzdávám.
"Uklidni se Nialle. Přiznáván svoji chybu, ale neobviňuj z toho El. Ona za nic nemůže. Když jsi nás včera našel na zahradě, byla z toho hodně špatná, a tak se nediv, jak to skončilo. Omlouvám se, ale teď se spíš zeptám jestli nevíš, kde může být.", odpověděl jsem mu na všechny otázky a on se zarazil.
"Harrymu Stylesovi utekla holka z postele? Tak to se divím. Nevím, kde by mohla El být. Tady není. Myslím si, ale že se tu asi před púl hodinou stavila, ale hned zase odešla. Netušim, kam mohla jít.", řekl sarkasticky Niall a já jsem raději odešel z jeho pokoje. Věděl jsem, že Han spí v pokoji pro hosty, a tak mě napadla jen jedna věc. El musela jít k sobě domů a jestli viděla Nialla a Alex, tak na tom bude zle. Raději jsem se oblékl a vyrazil k ní domů. Snad neudělala nějakou hloupost.
Dorazil jsem před její vilku za deset minut. Měl jsem půjčené klíče od Hannah, tak jsem hned vešel. Zavolal jsem její jméno, ale odpovědi se mi nedostalo. Šel jsem po schodech nahoru a nahlídnul jsem postupně do všech pokojů. Její pokoj byl až na konci chodby. Hned jak jsem vešel jsem věděl, že je něco špatně.
Ucítil jsem nějaký pach. Vešel jsem víc do pokoje a uviděl El ležet v bezvědomí v docela velké kaluži krve. Viděl jsem vedle ni ležet nůž a dostal strach, že si něco udělala. Nahnatal jsem ji tep a vydechnul úlevou. Žila. Dech měla trhaný a slabý, ale důležité bylo, že žila.
Neváhal jsem už ani minutu. Vzal jsem svůj mobil a zavolal El záchranku. Nemohl jsem si dovolit ji ztratit. Musel jsem napravit svoji chybu.




Je tu další díl. Děkuju těm,kteří mi zanechali nějaký komentář a i dál si je budu strašně ráda číst. Jinak, myslíte si, že to El přežije nebo umře? Já vím, v tomhle ohledu jsem strašná. :) ;)

Holka z děcáku [ ff s one direction ]Kde žijí příběhy. Začni objevovat