45.KAPITOLA

3.4K 198 3
                                    

Schovala jsem se za stromem a zaposlouchala se do jejich rozhovoru. Nejprve jsem jim moc nerozumněla, ale pochvíli už ano.
"Hele Louisi chtěl jsem se ti jen omluvit za to, jak jsem se choval po mém odchodu. Nechtěl jsem tobě ani klukůZayn a já se musela usmát. Bála jsem se, že si něco ti dva udělají. Čekala jsem na Louiho odpověď, po pár vteřinách jsem se jí dočkala. "Zayne, je mi jasné, že jsi to nemohl myslet vážně, zvlášť potom, co jsme společně prožili. Taky se ti omlouvám a doufám, že budeme zase kámoši." "Jasně, že budeme zase kámoši. Kvůli nějaké prkotině si přece nenecháme zkazit naše přátelství. Nechci se už hádat a být ten zlý. Kdyby to šlo, tak bych chtěl všechno vrátit, tak jak to bylo. Tím, ale nemyslím, že svého odchodu lituju.", dodal Zayn a Louis se usmál. "To jsem si myslel. Ty i my jsme se přes tvůj odchod přenesli a musím říct, že kdyby jsi neodešel, nikdy by se j nám nepřidala El a zůstala by na všechno sama. Tohle si musíš říkat Zayne, všechno zlé je k něčemu dobré a tvůj odchod pomohl jedné dívce, která pomoc nutně potřebovala."
"To máš pravdu kámo. Jsem rád za El stejně jako ty a kluci. Přeju vám, aby vám to s ní vyšlo a byli jste pořád tak slavní, jak jste. Třeba jednou budeme vystupovat zase vedle sebe na podiu.", Zayn objal Louiho a ten jeho taky. Musela jsem se usmát. Vím, že odposlouchávat se nemá, ale to co kluci řekli bylo vážně moc pěkné. Opatrně jsem k nim přistoupila a taky je objala. Nejprve se lekli, kdo to je, ale když mě poznali, objali mě taky a tak jsme tam chvíli stáli. Pak jsem se z jejich objetí vymanila a odívala se na ně.
"Hele kluci, všude vás s klukama hledám. Pěkně jste nás vyděsili. Teď hezky běžte zase zpátky do vily a užívejte si párty. Já za chvíli za vámi příjdu.", řekla jsem jim a oni mě hned poslechli. Odešli a já jsem osaměla. Sedla jsem si pod svůj oblíbený strom a zavřela jsem oči. Musela jsem na chvíli vydechnout. Začínala mě bolet hlava ze všeho toho alkoholu, co jsem vypila.
Pohled Harryho
Když se Zayn s Louim vrátili, všem se nám ulevilo. Zeptal jsem se jich, kde je El a oni ukázali někam do zahrady. Vydal jsem se za ní, aby jsem zjistil jestli je v pohodě. Přeci jen ona není zvyklá tolik pít jako my.
Nejprve jsme šel k jejímu oblíbenému stromu a tam jsem ji taky našel. Seděla pod stromem a měla zavřené oči. Byla vážně krásná. Nevím jestli uvažuju normálně nebo to je tím alkoholem. Šel jsem k ním a sednul si vedle. Její hlava padla na mé rameno a já se musel usmát. Mlčky jsme tam chvíli seděli než zvedla hlavu a podívala se mi do očí. Měla opravdu krásné oči. Nevím proč, ale měl jsem hroznou chuť ji políbit a taky jsem to udělal. Naklonil jsem se k ní a spojil naše rty. El se nebránila, a tak jsem ji líbal. Byl to opravdu úžasný pocit a já nechtěl, aby někdy skončil, ale opak je pravdou. Vyrušil nás zvuk púrasknutí větvičky. Oba jsme se podívali, kdo to byl a já poznal Nialla. Nevím jestli ho EL poznala taky, ale rozhodně tohle bylo teď hodně špatný.

Pohled Nialla

Šel jsem za El, ale když jsem ji našel viděl jsem, jak se líbí s Harrym. Tohle mi opravdu ublížilo a i přes množství alkoholu, co jsem měl v krvi jsem poznal, že El se nijak nebrání, když ji Harry líbá. Omylem jsem stoupl na větvičku a ten zvuk je vyrušil. Oba se na mě podívala a já neváhal ani minutu. Rozeběhl jsem se zpátky do vily. Tohle jsem potřeboval opravdu pořádně zapít.






Jak já mám ráda ty moje zvraty. Co si myslíte, že se stane dál? Napište mi vaše nápady, ráda si je přečtu. Jinak stále doufám, že se příběh líbí. ;)

Holka z děcáku [ ff s one direction ]Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ