1. I vy jste moje rodina

534 18 0
                                    

O dva roky později
Lucy
,,Dnes jsou to přesně dva roky, co se ti stala ta.. Ehm.. Ty víš.. Všechno se změnilo:

Harry pomalu chodí, sice pořád o berlích, ale chodí.

Lucy je zasnoubená s Liamem. Jsou spolu skoro dva roky. A klape jim to.

Niall pořád nemá holku, ale říká, že čeká na tu pravou. Kdyby ji alespoň našel on, když ne . tedy.. mám svou lásku života. Jsi to ty. Celou dobu, co jsi v tom kómatu, jsem o žádnou holku ani pohledem nezavadil. Pořád jsem seděl v nemocnici. Je možné, že se vzbudíš, chtít nebudeš. Ale se tak lehce nevzdám. Ne bez boje. Píšu ti dopis, sice vím, že si ho nepřečteš, ale posílám ho Lucy. Ona ti ho poté přečte v pokoji.. Ptáte se, proč tam nejsem s ? Kluci přemluvili, že půjdeme do X-factoru. Bohužel jsme nevyhráli, ale teď máme miliony fanynek. Každým dnem přibývají. Ze začátku to byly desítky, pak stovky, tisíce, sta tisíce a teď? Teď miliony. Je nádherné zpívat, když všichni pokřikují vaše jméno. Jmenujeme se One Direction. Vymyslel to Harry. Ano, i Harry s námi zpívá. Nejdřív jen seděl na pódiu, ale teď po něm trochu chodí. Tento život je jako nebe, ale nejraději bych ho vyměnil za tvůj úsměv. Za tvé probuzení. -s láskou Louis".

Dočetla jsem dopis, a utřela si slzy, které mi vyvolává každý Louisův dopis pro Teri. Ještě jednou jsem se na ni podívala, dala jí pusu na čelo a odešla.

,,Zítra zase přijdu". Řekla jsem jí u dveří. Je to jako byste mluvili sami se sebou. Jen vy a.. Ne! Nechci na to myslet. Nechci ani pomyslet na to, že by zemřela. Nikdy! Kdo by taky zemřel, že? Když ti kluk, kterého miluješ posílá každý den dopis. Dopis jako třeba: Miluju tě a vždy budu. Nebo: NAVŽDY SPOLU.
To prostě nejde. Mluvila jsem i s doktory, ale každý kómat může být různě dlouhý. Třeba 5 let, 7,10 a dokonce i 16 let. To si ani nedokážu představit. Příští týden přijedou kluci z turné. Těším se na Liama. Musím mu říct úžasnou zprávu.

--------------po příjezdu 1D----------------

Posadila jsem kluky na gauč a sledovala jejich nachápavý výraz.

,,Lucy..". Začal Liam.

,,Nene.. Kluci, chtěla bych vám něco říct. No, možná se to týká jen mě a Liama, ale vy jste taky moje rodina". Řekla jsem a všichni na mě hodili ještě víc nachápavý výraz než předtím.

,,Jsem těhotná".

Grey Mouse 2 [1D]Where stories live. Discover now