13. Jsi moje sestra

226 17 0
                                    

Teri
,,Páni". Vydechla jsem zaujatě.

,,To nemůže.. Není.. Nesmí!..". Musím se zeptat Harryho. Vytočila jsem jeho číslo a čekala.

,,Haló". Ozvalo se z druhého konce.

,,Harry jsi doma?! Potřebuju s tebou mluvit". Řekla jsem hnusně.

,,Já.. J-jo..". Hraje si na nevinného! Celý on!

,,Dobře.. Za deset minut u tebe!". Řekla jsem a típla to.

O 15 minut později

,,O čem jsi to se mnou chtěla mluvit?" Zeptal se Harry napjatě.

,,Nedělej, že nic Nevíš! Proč jsi mi neřekl, že jsem měla vlastní kanál na YouTube?! Proč jsi mi neřekl, že mě lidi milovali?! Měla jsem 2000 000 odebírání!" Křičela jsem jako zběsilá.

,,Měla jsem život, který jsem milovala!". Řekla jsem po chvíli celá uslzená.. Pořád mlčel! A to mě dovádělo k šílenství!

,,Sakra řekni něco". Zašeptala jsem. Nic!

,,Slyšíš?". Víc nahlas.. Pořád nic!

,,Kurva Harry!". Zakřičela jsem z plných plic a ze všech sil. To se na mě ale Podíval, tím jeho vražedným pohledem, a já v tu chvíli litovala, že jsem se narodila.

,,Víš proč?... Tak víš, proč jsem ti nic neřekl? Nevíš! Tak sakra Drž hubu a poslouchej!..

Před osmi lety, tenkrát ti bylo třináct, jsi měla 2000 000 fanoušků.. To jo! Ale když jsi potom jela na jeden festival, tak do vás naboural totálně sfetovaný týpek, který tu nehodu nepřežil! Bylo to i v televizi, všichni se ptali, jestli jsi přežila, jestli jsi v pořádku.. Ale já už se na to nemohl dívat! Ten večer jsi málem přišla o život! Byla jsi rok v kómatu! Máma s tátou už se na to nemohli dívat! Matka začala pít.. A táta odešel! Byl jsem totálně mimo.. Neměl jsem už nikoho, kdo by mi porozuměl! Tví fanoušci pořád psali, ale já už jsem nemohl! Napsal jsem jim, všem, kteří tě měli rádi, ti, kteří tě milovali, že jsi zemřela.. Poté jsem si Podřezal žíly. Našli mě až po dvou hodinách.. Měl jsem na mále! Naštěstí jsem byl v pořádku, ale to nebylo vše! Ve škole jsem dělal problémy, bil se s kamarády, házel jídlo na učitele.. Pak mě matka dala do děcáku! To mě úplně potopilo! Byla to od ní podpásovka! Ale to mi nezabránilo v tom, abych se za tebou každou noc plížíl oknem, a mluvil k tobě.. Mám tě rád.. Miluji tě! Jsi moje jediná sestra a taky poslední.. Jsi jediná žena, která mi vždy zůstane v srdci jako pravá láska..".

Grey Mouse 2 [1D]Where stories live. Discover now