2. Mám ji tady nechat?

303 17 0
                                    

Lucy
,,Jsem těhotná". Zašeptala jsem.

,,C-cože? Děláš si srandu?" Vyjekl Liam. Jen jsem zakroutila hlavou a spustila:

,,Pochopím, když se budeš chtít rozejít. Nemusíš se o nás starat. Jestli chceš, nemusíš nás ani vídat". Řekla jsem rozpačitě.

,,Ty kokos.. To nemůže být pravda. Pche! Můj prvorozený syn.. Nebo má dcera a já že se prý nemusím starat. To jsi mě urazila". Hrál na oko naštvaného. Široce jsem se usmála a pořádně ho obejmula.

,,Miluju tě". Pronesl vázně.

,,I já tebe".

****

Louis

Seděl jsem na gauči, celý bledý a přemýšlel jsem nad Teri. Kdyby se vzbudila, odpustila by mi někdy? Odpustila by mi všechny ty chyby? Chyby, kterých budu navždy litovat.

,,Loui.. To se zlepší". Přisedla si ke mně Lucy. Až teď jsem si uvědomil, že se celou tu dobu dívám na zeď.

,,Kéžby.. Ani nevíš, jak moc bych tu její bolest vzal na sebe. Vždyť.. Elisabeth zemřela, Harry měl ochrnuté nohy, táta jim odešel a ty.. Ty jsi se objevila v tu nejhorší chvíli, jakou jsi si kdy mohla vybrat. Co když se nikdy neprobere? Chci, aby se probrala. Potřebuju to. Potřebuju JI!". Řekl jsem se slzami.

,,Sakra Loui, nevzdávej se! Jsi jako můj švagr. Mám tě ráda, a ničí mě, když tě takhle vidím!". Řekla přísně, ale soucitně.

,,Díky..". Usmál jsem se. ,,Já už musím jít.. Potřebuju si ještě něco zařídit". Zvedl jsem se, a i přes prosby ostatních jsem odešel.

****

Sedím v baru, jsem totálně na šrot, a flirtuju s jednou holkou, co sedí na proti mě.

,,Ahoj". Přijdu k ní. Ani nepozdraví, a už je na mně nalepená jako lepenka. Čtyřky prsa, výstřih až do národního výboru a ještě k tomu mini sukni. Jako nebyla by špatná, ale při každém jejím slizkém polibku jsem viděl mě a Teri.

,,P-promiň.. Já nemůžu". Řekl jsem, zaplatil za pánaky a šel pryč. Kam? Hmm.. To taky nevím.

****

Je Druhý den jsem se stavil do nemocnice. Sedl jsem si na židli, vyndal papír a tužku a začal psát..

Teri, to nezvládám.. Je toho namoc.. Ty, Harry, Lucy.. Prostě to všechno okolo tohoto. Chci, aby ta nekonečná noční můra skončila. Chci, abychom byli ty a . MY. Chci s tebou děti. Chci, abychom spolu umírali. Abychom spolu byli každou chvíli. Chci toho moc? Chci být jen šťastný. S TEBOU.

Dopsal jsem dopis, utřel si slzy a odešel.. Potřebuju něco, kde se odreaguju. Kde bude Adrenalin, obleky nebo uniformy a zbraně.. A-armáda. Americká Armáda. Je mi dvacet dva, mám 1,87cm a mám výbornou fizičku. Možná by mě vzali. Ale mám ji tady nechat?

Grey Mouse 2 [1D]Where stories live. Discover now