3. "něco"

315 14 0
                                    

Ale mám ji tady nechat? Jako samotnou, opuštěnou nicku? Co kdyby se probrala a byl na druhém konci světa? Co bych dělal, kdybych nebyl u ? A nebo kdyby se probrala a ji nemohl ani navštívit? Nepřežil bych. Nepřežil bych pocit, že s nemůžu být. Jenže život nikdy nejde podle našich plánů.

****

Sedím na gauči, v ruce notebook a vyhledávám si tu Americkou armádu. Nemůžu nic najít, když mě upoutá barevná reklama v pravo dole.

Chceš zachránit svět? Chceš poznat pravé přátelé? Chceš adrenalin? Přidej se!(E-mail v popisku dole).

****
----o měsíc později ----

Louis
Dnes odjíždím. Ano vzali mě.. Letím přes půlku země, jenom abych zapoměl. Abych ji všude neviděl. Abych necítil její dotyky. Vím.. Ještě žije. Ale na jak dlouho? Jak dlouho budeme trpět? Jak dlouho budeme muset snášet to strašné utrpení? Kdy to skončí? Kdy bude po všem?

****

Lucy
Odjel. Nechal ji tady. Proč? Dva roky tu je pro ni, chodí za , kdy může a teď? Teď se vykašle na kapelu a na Teri. Vím, že ji miluje. Vím, že kněco cítí. Není to jen láska. Je to Pravá láska. Láska s pocity. Není to ta chladná, využívaná láska, která nikdy ani nezačala. Je to Láska s velkým L. Tak proč ji ukončil? Proč pod udělal tlustou čáru, proč? Zklamal . Nejen , ale všechny. Všechny kolem nás. , Harryho, Nialla a taky Liama.
Niallovi je to líto.
Liam je naštvaný a Harry? Ten smíšené pocity. Štve je to.. Štve je, že pro ni nemůžou nic udělat. Tak moc by chtěli pomoct, taky, ale nejde to. Nemůžeme.

****

Dnes jdu na prohlídku. Těším se, až uvidím toho malého prcka na ultrazvuku. Jsem ve třetím měsíci. Bříško pomalu roste, váha přidává a já pak vypadám jako nenažraná kráva. No.. Při mých chutích se není čemu divit.

,,Zlato jsme tu". Probudil mě z tranzu Liamův šepot. Přikývla jsem, vysedla z auta a pospíchala na prohlídku. Liam se musel chvíli zpozdit, prý si musí něco zařídit.

Liam
Zastavil jsem před nemocnicí.

,,Zlato jsme tu". Řeknu Lucy a ona sebou cukne. Přikývla, vysedla z auta a pospíchala na prohlídku. Rád bych s ní šel, ale musím si "něco" zařídit.

Grey Mouse 2 [1D]Where stories live. Discover now