Hoofdstuk 2

1K 16 0
                                    

POV Eva
Terwijl ik in bed ligt denk ik aan de wandeling langs de maas, hoe hij mijn hand vast pakte. Zou het wat betrkenen? Is hij ook smoorverliefd op mij? Of was het gewoon vriendschappelijk? Ik kan er niet van slapen. De klok zie ik ook nog 2 uur worden. Maar 7 uur gaat de wekker al. Ik probeer er niet meer over na te denken en val in slaap
POV Wolfs
Net genoot ik echt van de wandeling hand in hand langs de maas. En ze liet het gewoon toe. Dit moet toch wat betekenen. Volgende week hebben we een week vrij. Niet omdat we het aangevraagd hadden, maar het moest van mechels. En ik ga iets boeken als verassing voor eef. Dan ga ik m'n gevoelens toe geven. Hierna val ik in slaap.
De wekker gaat al vroeg 7 uur. Pfff wie heeft weekenddienst verzonnen. Ik besluit me nog even om te draaien. Ik kom er zo wel uit.

POV Eva
De wekker gaat af. Pfff nu al is het eerste wat ik denk. Ik dacht ook gelijk weer aan gister avond hoe hij mijn hand beetpakte. In gedachte liep ik ook naar de badkamer om te douchen en me klaar te maken. Ik hoorde nog niks van Wolfs en over een half uurtje moesten we weg. Ik klop aan de deur geen geluid, dus voorzichtig twijfelend loop ik zijn kamer neer. Daar ligt hij in zijn blote boven lichaam. Wat is hij toch sexy. Geen sixpack maar wel aardig gespierd. Dot kan toch niet verliefd zijn op je werkpartner. Maar ik kan er gewoon niks aan doen.
Ik tik wolfs aan waardoor hij langzaam wakker word. Hij kijkt me aan. Met zijn blauwe ogen recht in die van mij. Even stopt mijn adem. Hoe doet hij dot. Het liefst zou ik hem zoenen maar ik ben bang dag hij me afwijst

POV Wolfs
Ik kijk diep in de ogen van eva. Pfff was ze maar mijn eef. Dan had ik haar gelijk gezoend. Ik durf de stap te nemen wat nou als ze niet wil. Maar haar ogen zeggen iets heel anders. Het lijkt uren te duren terwijl het in werkelijkheid misschien 15 seconde. Ik kom steeds dichterbij. Ik zie dat ze haar ogen sluit. Ik doe hetzelfde. Op het moment dat haar lippen bijna de mijne raakt gaat mijn wekker af. Waarom moest ik hem ook op snooze zetten. Ik kan mezelf wel voor m'n kop slaan. Ik zie eva snel weg lopen. Snel ga ik nog even douchen en me klaar maken voor werk.

POV Eva
Pfff waarom moest die wekker nou afgaan. We zoende bijna. En nu is het waarschijnlijk heel de dag ongemakkelijk tussen ons op werk. Gelukkig is Mechels er niet die kunnen we alleen bij belangrijke dingen bellen. Anders had ze onze sfeer gelijk gemerkt, en waarschijnlijk het gesprek aan gegaan.
Ik zit zo in gedachte dat ik Wolfs niet naar beneden hoor komen. Ik geef hem zijn lunch die heb ik al gesmeerd en zijn ontbijt. We zijn beide aan de late kant. Dus eten we in de auto om op tijd te komen.
We hadden donderdag een moordzaak opgelost. Alles was al afgerond. Dus ik hoop dat we wel een nieuwe zaak krijgwn. Dossiers bijwerken is niet mijn favoriete bezigheid onder werk tijd. Gelukkig hebben we een zaak. We krijgen een amber alert. Vermist meisje 8 jaar. In het winkelcentrum voor het laatst gezien. Samen met Wolfs bekijken we de camarabeelden. We zien het meisje nog lopen. Is het dan toch geen vermissing maar een meisje die de weg kwijt is. Ik bel de agenten die in de buurt zijn en die brengen het meisje naar de moeder toe. De rest van de dag is het saai dossiers weg werken.
Rond 5 uur gaan we naar huis. Mechels heeft nog gebeld om te zeggen dat we morgen thuis mogen blijven. We hebben teveel overuren.

POV Wolfs
Nu we toch morgen vrij hebben zullen we wat leuks doen Eef? Ja is goed maar wat wil je doen Wolfs? Een dagje naar het strand Eef? Ja is goed. Ik begin alvast met koken, vanavond eet ik vis met rijst en worteltjes met peentjes. Voor Eva laat ik chinees komen. Zelf weet ze het nog niet want ze staat onder de douche.

POV Eva
Ik kom uit de douche en ruik het lekkere eten al. Wolfs is net klaar met de tafel te dekken. Dus ik ga alvast aan tafel zitten. En zie de plastic tas met chinees staan. Wolfs komt ook zitten dus ik schep alvast op. Het is heerlijk. En wolfs vraagt of ik nog vis wil eten. Maar het ruikt al vies dus ik sla over. Na het eten ruim ik alles af en maak ik een koffie voor Wolfs. Zelf zet ik een kop thee. We zitten gezellig tegenover elkaar te praten over het misverstand van vanochtend. De vermissing wat toch geen vermissing bleek te zijn.
Wolfs en ik gaan samen op de bank tv kijken. We zitten aardig dicht tegen elkaar voor gewoon vrienden. Ik voel dat hij zijn arm om me heen slaat. Ik ga tegen hem aan liggen. Ik voel de vlinders in mijn buik. Wat ben ik toch gek op deze man. Ik kijk hem aan, hij kijkt naar mij. Ik zie hem steeds dichterbij komen met zijn hoofd. Ik voel zijn adem in me gezicht, wat ben ik toch gek op hem. Zijn lippen raken de mijne. Hij geeft me een kus met zijn zachte lippen. Voor we het weten liggen we op de bank te zoenen. Wat ben ik toch gek op deze man.

POV Wolfs
Eva ligt boven op me, we liggen te zoenen. Dit is wat ik altijd al wou. Ik ging met mijn handen onder haar t-shirt. Eva liet het toe. Ze begon me in mijn nek te zoen, net achter mijn oor. Op mijn gevoelige plekje. Eef wat ben je toch mooi. Ze begint te blozen. Voor we het weten liggen al onze kleding op de grond, en gaan we naar mijn kamer waar ik haar op mijn bed duw. Daar beleven een geweldige nacht

Fleva love. How it beganDonde viven las historias. Descúbrelo ahora