Hoofdstuk 20

413 12 2
                                    

POV EVA
Dit is al de tweede keer dat we samen inslaap zijn gevallen op de bank. Het was ook al de tweede keer dat Fleur naar binnen kwam. Ik schaamde me dood. We leken wel een stel verliefde pubers. Maar ik kan het niet helpen. Het lijkt wel alsof ik verslaafd ben aan zijn liefde. Opeens voel ik een vlaag van misselijkheid opkomen. Ik ren naar de wc en red het net optijd. Ik kijk op de klok en zie dat het 7 uur is. Ik ga snel douchen, en besluit niks tegen Wolfs te zeggen. Anders gaat hij overbezorgd reageren en daar heb ik geen zin in. Als ik helemaal klaar ben is het kwart over 7. Dus ik besluit Wolfs wakker te maken met kusjes te geven. Ik zie hem lachen. " goedemorgen slaapkoppie. Je moet eruit de boeven vangen zichzelf niet" zeg ik lachend tegen hem. Hij stapt van de bank af en gaat douchen. Ik maak alvast ons ontbijt en onze lunch. Zodat Flo niet hoeft te haasten.

POV WOLFS
Ik ben net klaar met douchen en zie dat Eef mijn eten heeft klaar gemaakt. Wat zorgt ze toch goed voor me. Ik ga achter haar staan en geef haar kusjes in haar nek. " Flo doe nou niet we moeten werken" hoor ik Eef kreunen. Wat me een glimlach bezorgt. Ik ga hier verder mee. Ik hoor Eef nog een keer " stoppp we moeten echt gaan" maar aan haar stem hoor ik dat ze niet wilt dat ik stop.
Onze kleding valt binnen no time op de grond en ik til haar ok het aanrecht. Waar ik in haar komt. Ze kreunt luid. Binnen 5 minuten zijn we ook klaar. We kleden ons om en komen net op tijd aan op werk. "Wat zien jullie er wild uit " zegt Marion terwijl ze uit de kleedkamer loopt. Ze moest erom lachen. Ik zag Eef blozen. " rustig maar. Als je je haar even goed doet zie je er niks meer van." Zeg ik tegen Eva.

POV EVA
Ik doe mijn haar goed en loop naar mijn bureau en zet de computer aan. Ik zie dat Wolfs naar me lacht. Ik hoor m'n telefoon af gaan en open de sms. " ik blijf maar denken aan vanmorgen" smst Wolfs me. Ik weet niet zo goed wat ik moet zeggen of doen. Op dat moment worden we door Mechels geroepen. Pfff gered door de baas denk ik. " er is een meisje die aangifte wilt doen. Nemen jullie het op?" Vraagt Mechels. Het meisje is erg jong, ik denk 13 jaar. Ze ziet er verward en verdrietig uit. Hallo ik ben Eva van Dongen en dit is mijn collega Floris Wolfs. Waarmee kunnen we je helpen?" Vraag ik aan het meisje. "Ik ben Hannah Bright en ik wil aangifte doen wegens verkrachting" brengt ze huilend uit. " kom maar, gaan we ergens anders zitten. Dan kan je rustig aan je verhaal doen" zeg ik tegen het meisje.

POV WOLFS
"Hannah wat wil je drinken" vraag ik aan haar terwijl terwijl we de verhoorkamer in lopen. " doe maar water zegt ze zachtjes" ik loop naar het keukentje en pak 1 water 1 koffie en 1 chocomel. Ik loop terug naar het kamertje en hoor eva vragen. "Vind je het erg als mijn collega erbij zit? " vraag Eva aan het meisje. Ik zie het meisje nee knikken. Dus ik ga erbij zitten. Het meisje vertelt dat ze toen ze de hond uit ging laten de bosjes in werd gesleurd en werd verkracht. We stellen de zo nodige vragen en wensen haar veel sterkte. Daarna gaan wij naar huis en eten.

Ik ga vannacht op vakantie. Ik weet niet of ik kan posten. Maar ik ben maar een weekje weg. Xx

Fleva love. How it beganWhere stories live. Discover now