Hoofdstuk 22

426 12 4
                                    

POV EVA
Ik zit nerveus op Wolfs zijn schoot. We hebben net de test gedaan en moeten nog 2 minuten wachten. Wolfs kriebelt rustgevend op m'n rug. Ik durf bijna niet te kijken. Nog 1 minuut. "Wolfs ik ben zo nerveus. Ik hoop echt dat we een kindje krijgen". De minuut is om..... "OMG WOLFS WE KRIJGEN EEN KINDJE" roep ik enthousiast naar Wolfs. Op de test staat 3 weken zwanger. " eef dit gaat perfect worden samen met jou! Dit is al jaren mijn droom. Een kindje met jou krijgen". Ik smelt van zijn woorden. En ik hou hem stevig vast. "Wolfs kom je mee douchen. Dan kunnen we zo gaan werken. Onderweg naar werk bel ik naar het ziekenhuis om een afspraak te maken voor een echo. "Schat we kunnen vandaag om 5 uur er viel een afspraak uit" zeg ik tegen Wolfs als we de auto uitstappen. "Dat is geweldig lieverd kunnen we ons wondertje zien en horen" zegt Wolfs terwijl hij me een kus geeft. Daarna lopen we samen het kantoor binnen. Marion ziet me gelijk glunderen. " zo wat kijk je vrolijk. " zegt ze tegen me. " haha ja ik super gelukkig Mar. Kom je anders vanavond gezellig wat drinken?" Vraag ik aan Marion. " ja is goed dan ben ik er rond 8 uur. Tot vanavond" zegt Marion. " tot vanavond" we werken aan onze zaak verder maar veel verder komen we niet. Vlak voor onze pauze gaan we naar Mechels toe om het nieuws te vertellen. "Wat kan ik voor jullie doen?" Vraagt ze terwijl ze opkijkt van haar werk. " Eva en ik krijgen een kindje." Zegt Wolfs trots. We zien Mechels verbaast opkijken. " oo een kindje. Had ik helemaal niet verwacht. Maar wat leuk. Gefeliciteerd. Ze staat op en geeft ons beide 3 zoenen. " ik wil geen risicovolle meldingen meer doen. En vanaf 6 maanden wil ik alleen kantoorwerk doen tot 1 maand voor de bevalling. " vertel ik Mechels. Ze stemt ermee in. We lopen het kantoortje uit en gaan pauze houden.

POV WOLFS
"Schat zullen we naar het café gaan waar Fleur werkt. Dan kunnen we het haar gelijk vertellen, en eten?" Vraag ik aan Eef. Ik ben zo trots dat zei de moeder van ons kindje word. " ja is goed lieverd ik hoop dat ze het leuk vind" zegt Eva tegen me. " natuurlijk vind ze het leuk lieverd" we lopen binnen en fleur groet ons enthousiast. " heee wat leuk wat komen jullie hier doen?" Vraagt ze. " we komen pauze houden gezellig bij mijn dochter.  Ze pakt al gelijk een espresso en een chocomel. Wat kent ze ons toch goed. "Fleur we willen je wat vertellen" zeg ik tegen Fleur. " jullie gaan trouwen vraagt ze enthousiast. Eva en ik kijken elkaar lachend aan. " nee we gaan niet trouwen" zegt Eva tegen Fleur. " maar we krijgen een kindje" zegt Wolfs trits tegen zijn dochter. Ze vliegt om de bar heen en omhelst ons. " ooo echt war leuk ik krijg een broertje of Zusje. Oefenen deden jullie in elk geval genoeg" zei ze lachend.

POV EVA
Wat gênant ze heeft ons gewoon twee keer betrapt. Welke dochter wilt dat nou zien? Ik word door Fleur uit gedachten gehaald. " hoever ben je al?" Vraagt ze. " als het goed is 3 weken maat vanmiddag hebben we onze eerste echo zeg ik trots" we eten ons broodje op en gaan weer naar werk. We komen erachter dat het meisje de broer van het meisje de dader is. Dat komt uit het DNA. We vragen aan haar of het klopt. Ze geeft het toe. We arresteren haar broer die erg gewelddadig is. Hij geeft me een duw waardoor ik val. Wolfs boeit hem en zet hem in de auto. Daarna kont hij naar me toe. " gaat het een beetje Eef" vraagt hij bezorgd aan me. " ja maar de baby? Ik maak me zorgen" uit ik mijn zorgen aan wolfs. " over een uurtje moeten we richting het ziekenhuis dan vragen we het" zegt Flo terwijl hij zijn hand op mijn buik legt. " kan Wolfs met iemand anders hem verhoren?" Vraag ik aan Mechels. " waarom wil je hem niet verhoren? " hij duwde me net op de grond. Ik wil niet dat hij nog iets doet en de baby er straks niet meer is" uit ik mijn zorgen aan Mechels. " moet je dan geen echo maken? Ik ga er wel bij zitten. Dan maak ik hem gelijk duidelijk dat ik hier niet van gediend ben" zegt Mechels " 5 uur hebben Wolfs en ik een afspraak voor de echo" vertel ik mechels. " oké breng jij zijn papieren maar op orde dan ga ik erbij zitten". Zegt mechels
Ik begin met zijn papieren op orde te brengen.

POV WOLFS
Ik zit samen met de verdachten en Mechels in de verhoor kamer. "Durfde je vriendinnetje niet meer" daagde de man me uit. " de mevrouw die je geduwd heb is zwanger. Ik hoop dat je beseft dat als ze een miskraam krijgt door jou actie dat we je laten opdraaien voor verkrachting en moord op een ongeboren baby" hoor ik Mechels boos vertellen. We zien dat de jongen schrikt. " het was niet de bedoeling ik schrok gewoon" zei de jongen met een glimlach. " schrok gewoon? Eva ging rustig en respectvol met je om. Ze deed niks om van te schrikken." Zei ik boos. Op hetzelfde moment kwam Eva binnen. Ze bracht de papieren en het bewijs materiaal mee. Ze keek de jongen boos aan en liep weer weg. De jongen bekende meteen van de verkrachting. Ik ging daarna naar Eva toe en gingen samen naar het ziekenhuis. " laat even weten of alles goed is" vroeg Mechels nog. We reden naar het ziekenhuis en waren gelijk aan de beurt. " ik ben vandaag op de grond geduwd bij een anhouding. Dus ik maak me zorgen om ons kindje" vertelde Eva. " dan gaan we er gelijk naar kijken" zei de gynogoloog. " alles is in orde met jullie kindje. Je bent vandaag precies een maand in verwachting. Over 2 maanden wil ik je graag weer zien voor een echo. Zijn er verder nog vragen?" Vraagt hij vriendelijk. " nee verder is alles duidelijk" zei ik tegen de man.

POV EVA
Ik pak de foto's aan en geef de man een hand. "Dankjewel en tot over 2 maanden" zeg ik tegen de gynogoloog. Wolfs pakt me op de gang neet en geeft me een lange kus. " ik kan niet wachten tot ons kindje er is. Ik ben zo blij" zegt Wolfs tegen me. Wat me super blij maakt. We reden naar huis en gingen eten. Onderweg in de auto bel ik nog even snel om Mechels te vertellen dat alles in orde is. Thuis maakt Wolfs bami voor ons. Dat doet hij speciaal voor mij. Wat ben ik toch gelukkig met hem. Voor we het weten gaat de bel. " ik ga in bad dan kan jij rustig met Marion bijkletsen"  hij geeft me nog snel een kus en ik loop naar de deur en doe open voor Marion. " hee kom binnen" zeg ik tegen mar. Ze loopt naar binnen. Ik schenk een wijntje voor haar in en een chocomelk voor mezelf. " ik hoorde dat je vandaag op de grond geduwd werd tijdens een aanhouding gaat het?" Vraagt Marion aan me. " ja hoor het gaat goed. Maar ik moet je wat vertellen" zeg ik glimlachend tegen Marion. Ik zie haar nieuwsgierig lachen. " ik ben een maand zwanger van Wolfs" Marion springt op en omhelst me. " ik wist het wel. Ik zag het aan de manier dat je straalde. Ik ben zo blij voor jullie....... maar wacht, en de duw dan? Is er niks met de baby gebeurd?" Vraagt Marion. " toevallig had ik vandaag een echo en alles is in orde" ik zag Marion stralen. Na een uurtje gaat ze weer naar huis en Wolfs en ik naar bed

Fleva love. How it beganWhere stories live. Discover now