Hoofdstuk 13

438 12 0
                                    

POV EVA
Wolfs is heerlijk aan het koken als ik de bel hoor gaan. Wie zou dat toch zijn bedenk ik in mezelf als ik de deur open doet. " Heee Eef ik dacht ik kwam even kijken hoe jullie vakantie is geweest" zegt Fleur terwijl ze me omhelst. "Ik ben zo blij dat jullie eindelijk samen zijn en niet meer om elkaar heen draaien" zegt fleur. Ik werd er verlegen van, en wist even niet meer wat ik moest zeggen. Ze zacht het en lachte alleen. "Kom je naar binnen fleur?" Vraag ik aan Fleur en ze loopt mee naar binnen. Binnen ziet ze haar vader koken. " Heee fleur" wolfs loopt naar haar toe en omhelst haar. " Wat fijn je weer te zien hoe gaat het met je schat" vraagt Wolfs. Je ziet dat hij blij is haar te zien. Dat vind ik zo schattig om te zien. "Ja goed pa. Ik kwam even kijken hoe jullie vakantie was geweest!" Zegt fleur tegen gaar vader. " Ja geweldig fleur we hebben echt genoten hè eef" omhelst hij mij waar zijn dochter bij staat. Hij weet dat hij mij daarmee in verlegenheid brengt. Maar hij doet het toch. "Eet je anders mee we hebben zat" zegt wolfs tegen zijn dochter. Dat laat zich geen tweede keer zeggen. "Gezellig dat je eet Fleur" zeg ik. Wat heeft hij toch een lieve dochter.

POV WOLFS
We zitten gezellig met zijn 3en een pasta schotel te eten. "Fleur hoe gaat het eigelijk met jou liefdesleven? Al een vriendje?" Ik zie Fleur blozen en Eva lachen. " Nou PAAP doe eens normaal. " Kijk Fleur me serieus aan. " Ja dus anders zou je niet zo doen." Zeg ik lachend. "Nou zo kan die wel weer Flo. Als ze het er over wilt hebben begint ze er zelf wel over" hoor ik Eva tegen me kijken. Fleur kijkt Eva glimlachend aan.
"Oké is goed! Wilt er iemand anders nog een ijsje?" Ik loop alvast met de borden naar de vaatwasser om hem in te ruimen. Eva en Fleur zeggen tegelijkertijd nee. "Wolfs ga maar met je dochter zitten! Ik maak koffie voor jullie" dankbaar kijk ik Eva aan. Waar heb ik zo'n geweldige vriendin toch aan verdiend. Bedenk ik me. Terwijl Fleur enthousiast over een nieuw toneelstuk praat waar ze de hoofdrol in mag spelen. "Goed zo schat ik ben trots op je " zeg ik en ik geef haar een kus op haar wang.
Na een uurtje gaat Fleur weg. Ik pak Eva beet en geef haar allemaal kusjes in haar nek. Ik hoor haar kreunen wat voor mij een teken is om door te gaan. Ik til haar op en zet haar op het aanrecht. Waar ik haar T-shirt uittrekt. Terwijl zij mijn overhemd uittrekt masseer ik haar borsten. Wat voor luider gekreun zorgt. Opeens schrikken we van een stem achter ons. "O sorry ik was mijn jas vergeten maar ik ben al weg" zegt Fleur en lachend loopt ze weer naar buiten. Eva is knalrood van schaamte. "Hee lief het maakt echt niet uit hoor. "Zeg ik tegen Wolfs die verder gaat waar hij gebleven was. Ik hoor haar steeds harder kreunen wat voor mij wen bevestiging is om verder te gaan. Ik ga in haar terwijl ze nog op het aanrecht zit. Ik hoor haar steeds harder kreunen wat voor mij een teken is om sneller te gaan. Na 20 minuten laten we ons uitgeput op de bank vallen."dat was geweldig Flo." Naar die woorden vallen we uitgeput in slaap.

Fleva love. How it beganDonde viven las historias. Descúbrelo ahora